Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miakart

który laptop lepszy

Polecane posty

Gość miakart

który laptop jest lepszy? Laptop Asus X55A 2x2.4GHz 4GB 500GB HDMI USB3 Win8 czy Laptop SAMSUNG AMD A6-4400M 4GB HD7670 Win8

Gość ten drozszy
🖐️

Gość miakart
a tak na serio? zna się ktoś? nie wiem który wybrać

Pierwszy wydaje sie byc lepszy, bo ten smsung to z tego co widzę to ma bardzo słaby procek. Oba mają win 8 wiec musisz sie nauczyc obsługiwac system od poczatku bo to kosmos :D

Gość ten drozszy
jesli do netu to wszystko jedno

Gość miakart
a dla dziecka 8lat?

a ten samsing to na pewno nie kosztował 2199, chyba ze dawno temu, bo mój nowy dopiero co kupiony kosztuje 2199, a jest o niebo lepszy od tego samsunga. Lepiej weź sobie Asusa ;)

Gość ten drozszy
dla dziecka to rower, pilka itp🖐️

Gość tak to widzem
Asus ;)

Gość Upełłe
te asuski sa nawet spoko, a samsung jesli ma jakosc komorek to pozal sie boze:O

cena to nie wszystko, bo czasem dokładają jakiś droższy komponent nie tak istotny, a oszczędzają na innym i komp niekoniecznie musi byc dobry. Jak dla dziecka to myse, ze ten Asus bedzie ok i posłuzy mu dłuższy czas, bo dobrze sie prezentuje a i firma solidna!

Gość miakart
za parę lat zaczną się zadania do szkoły, pisanie prac na kompie . Więc jak teraz ma kasę to niech sobie dobry kupi i drukarkę do tego. Przynajmniej się przyda. A nie piłka. To jest kasa z komunii. Czyli mówicie że asus lepszy? chyba że jakiś iny mi polecicie?

Gość 4cxcggz
asus of course

Gość ten drozszy
taaaa, jasne pisanie prac na kompie:D:D🖐️

Gość miakart
NO wiem, gry też i filmy. Ale docelowo nie chcę zeby przetraciła kasę na pierdoly tylko niech kupi coś co posłuży na lata. Na pewno sie przyda do szkoły i jeszcze plus drukarka, skaner w jednym. Myślę ze to dobry pomysł. Bo tablet już trochę mniej dobry.

Gość the soul of truyh
Asus wydaje sie być solidniejszy i mocniejszy. Ten drugi ma słaby procesor, a to dość istotne. Jak na zadania to dziecko taka maszyna na pewno starczy - jak ja na słabym kompie skończyłem technikum i studia to ono na pewno skończy szkołę heh. To od CIebie zalezy, bo zawsze mozesz znaleźć mocniejszy, lepszy komputer - to tylko kwestia tego ile masz pieniędzy. Ja mam podobny do tego, choć moje parametry są nieco lepsze niz tu http://allegro.pl/9-laptop-samsung-np350e7c-i3-4-500gb-hd7670-win8-i3231195829.html a ten ma wiekszą matrycę niz asus A co do drukarki, to koniecznie kup laserową, bo jest niesamowicie wydajna. Ja na swojej drukuję po kilka tysiecy stron - toner kupuje raz na 3,4 lata i to podróbke anie oryginał.

Szkoda kasy na skaner, mi się nigdy nie przydał, a jak kupisz urządzenie wielofunkcyjne z drukarką, skanerem i ksero to będzie marnotrastwo pięniędzy i wybulisz majątek na tusz. Wystarczy zwykła drukarka laserowa, kolorowa albo czarnobiała PS. Wpowiedź the soul of truyh to moja tylko pomyliłem sie w nicku :D :P

Gość ten drozszy
przeciez napisalem: kup mu rower. tez posluzy przez lata i dziciak bedzie zdrowszy🖐️

Gość miakart
rower ma. Tak wstępnie to chciałam laptopa do 1500zł . I do tego drukarkę (też jeśli możesz to poleć mi coś :)

Zależy jaką drukarkę potrzebujesz, czy kolorową, czy czarnobiałą. Ja mam czarnobiałą, bo tak taniej, a jak trzeba kilka stron na kolorowo to zawsze mozna gdzieś w punkcie ksero to zrobić - i przez wiekszość studiów, choć miałem mase projektów, to sie sprawdzało. Ja mam czarnobiałą hp 1018, mam ją z 4,5 lat i jest niezawodna i szybka. Toner do niej, to jakies 90 zł i starcza na kilkatysiecy stron. Toner startowy który juz w niej był jak ją brat kupił starczył na 500 stron. Tu masz spis ofert http://allegro.pl/listing/listing.php?string=drukarka+hp+1018 W kazdym razie szukaj po firmach typu HP jeśli chcesz cos innego ;)

Gość miakart
the soul of truth - a tak właśnie do 1500 zł co mógłbyś polecić dobrego?

Gość miakart
z laptopów? czy lepiej droższy>?

Wiesz, tak myślę,że ten asus jak za takie pieniadze, to jest niezły i nie ma co szukać wiele, mysle ze jest ok i jak estes nastawiona na zkup to bierz go ;)

Gość miakart
ok

Gość miakart
dzięki , ja się za bardzo nie znam, ale miło że ktoś pomoże

Ja się kompletnie na lapach nie znam, ale nie mam zaufania do firmy Samsung...z każdym sprzętem tej firmy były problemy.

Laptop lepszy?! Zawsze własny. Nie pytaj ludzi co wiedzą. Wiedzą co muszą wiedzieć. Pytaj czego pragniesz. Gier? Wątpię... internetu jak wichura!!!! Zatem kup coś słabego z zabójczym eternetem!