Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miakart

który laptop lepszy

Polecane posty

Gość miakart
miałam się wybrać do sklepu do Rzeszowa może gdzieś bo boję się na allegro taki sprzęt zamawiać, ale moze się skuszę, bo w sklepach pewnie drożej.

Ja kupiłem swój lapop w mediamarkt w rzeszowie, akurat na weekendzie majowym bo był rabat 10% Możesz zobaczyć laptopy w sklepie on line w media markt, tam zarezerwować, a potem przyjść odebrac i zapłacić;) A skad jestes, okolice rzeszowa??

Gość miakart
ok 50 km od rzeszowa. Między ropczycami a jasłem, krosnem. Ale to są małe miasteczka, to pewnie nie wiesz. ;)

Gość miakart
sorry, podałam ci że w tym kręgu. Ja mieszkam na wsi, ale nazwa nic Ci nie powie. Dzięki!

Gość miakart
a Ty skąd jesteś?

Gość miakart
W każdym razie dzięki. I jeszcze jedno pytanie: czy faktycznie lepiej kupic dziecku laptop czy tablet czy x-boxa (czy jak to się tam pisze)?

Gość miakart
jesteś?

Gość miakart
a czy jeszcze mógłbyś na moje pyt. odpowiedzieć? :))

Gość nie wiem czy
Hp 2060 urządzenie wielofunkcyjne, do domowych wydruków super, oryginalne tusze ok 30zł kosztują i naprawdę wystarczają na długo.

Gość to ja to jaaaaa
ja bym kupiła x-boxsa ALE jesli w domu jest komp, jak nie macie komputera to lepiej kup.

Hej, nie bylo mnie chwile, udzielałem sie w innym wątku, wybacz ;) Na pewno lepiej kupić laptopa, bo to najbardziej pożyteczne i praktyczne. Wpis z 11:32 to mój podszyw nr 1 heh

Gość miakart
mam mojego starego laptopa backadbell (nie wiem czy tak to się pisze).

JA Ci doradzam laptop, Asus, bo ma lepszy procek, No i drukarkę laserową , czarnobiałą lub kolorową wg uznania na xboxa szkoda czasu, a tablet to niepotzrebny luksus. No i dobry tablet też idzie w tysiace ... tylko po co to i na co?

Gość miakart
kurcze nie zauważyłam że podszyw, chyba tylko opisem na dole się różni. Więc sprawa załatwiona. Bo mąż chciał tego xboxa. he he muszę go teraz zmartwić.

Gość miakart
kurcze ucięło mi wypowiedź

no nie dziwie sie ze mąż chciał xboxa, to tak jak ja dla dziecka chciałbym lego, które uważam za najlepszą zabawkę, a którymi bym sie bawił :D Podszywł ma w wyrazie soul na koncu duze"i" a nie "l", ale nie jest jakoś szkodliwy, póki co to poczciwy podszyw heh

Gość miakart
faktycznie - szczerze to nie zauważyłabym. Więc nie będzie xboxa chyba że mnie mąż powiesi ;) a tablet to też moim zdaniem średni pomysł. Szybko się znudzi. Dzięki za rady.

Gość miakart
pozdrówka spadam! Papa