Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Winogrodnik

Poderwanie kobiety jest trudne, bo kobiety nie mają żadnych zainteresowań, prócz

Polecane posty

dyskoteki, ciuchy, muzyka, dzieci , materializm. Takie są zainteresowania kobiet i jak je podrywać? Na co idzie je poderwać? Tylko podrywacze sobie z nimi radzą, bo oni wiedzą jak być sztucznym i idealnie trafić w gust kobiet. Świat zszedł na psy.

Gość dlewmdmewq
po co ci kobieta? ty nas nienawidzisz przeciez

Gość FHD1080
Zgadzam sie z autorem :( Zeby wyrwac laske trzeba udawac przygłupa, znizyc sie do jej poziomu. Na inteligencje ''leci'' znikomy procent kobiet, na dodatek siedzą takie cicho. w ukryciu , nie chcą się wyrózniac i niewiadomo gdzie takiej szukac... Pochwal się podbojami milosnymi, seksem grupowym, nowym Audi, jaraniem trawy, chlaniem do nieprzytomnosci + masz w miare dobry wyglad = da ci dupy po kilku spotkaniach a nawet od razu jesli wiesz jak zagadac

Gość dlewmdmewq
,

Gość tak dla rownowagi
Naklonienie faceta do zwiazku jest trudne, bo faceci nie mają żadnych zainteresowań, prócz dyskoteki, piwo z kolegami ,muzyka,dziwki, seks bez zobowiazan , materializm. Takie są zainteresowania facetow i jak ich sklonic do zwiazk? Na co idzie ich sklonic Tylko cycate blachary sobie z nimi radzą, bo one wiedzą jak być sztucznym i idealnie trafić w gust faceta a potem zlapac go na brzuch. Świat zszedł na psy.

dlewmdmewq-A czy ja mówię że chce kobiety? Pisze jedynie że was trudno zagadać, bo nie ma z wami o czym pogadać. Kumpla łatwo znaleźć, bo ma się wspólne zainteresowania, a z kobietą to facet się tylko nudzi, bo z nią można jedynie do galerii albo do dyskoteki pójść, ewentualnie do restauracji. A tam normalny facet się nudzi i tyle

Gość dlewmdmewq
d

tak dla rownowagi- Gdy wychodzisz w teren, to widać że mało który facet nie ma zainteresowań, każdy czymś się interesuje, ma swoje pasje, a kobiety jedynie interesuje wygląd mieszkania, wygląd auta albo to ile jej mąż zarabia i jakie ma ciuchy czy fryzurę, to są zainteresowania kobiet.

Gość dlewmdmewq
chcesz chcesz jakbys nie chcial to bys nie zagadywal chcesz kobiety jednoczesnie nas nienawidzac bo zadna nie chce ciebie ynteligencie:)

Gość dlewmdmewq
v

Gość njun niezalogg
jedno co podziwiam, że na tematy BSA jest zawsze tak duży odzew, to niewątpliwy talent.

to ciekawe czemu tyle facetów ma dziewczyny, żony a nawet kochanki :) Może po prostu jesteś chodzącą ciipą?

Cara Delevingne- Ja nie uogólniam, ja po prostu widzę jak świat wygląda. Widziałaś kiedyś kobietę na jakimkolwiek forum tematycznym? Widziałaś kiedyś aby kobieta interesowała się czymkolwiek i spełniała swoje pasje? Nie ważne czy jej zainteresowania to wędkarstwo, polowanie, ogrodnictwo, motoryzacja czy sport. Ale jakiekolwiek zainteresowanie, bo ja zauważyłem że kobiet nie spotkasz w innych miejscach jak dyskoteki czy galerie handlowe, to też faceci w związkach poznają swoje kobiety właśnie na imprezach, dyskotekach czy galeriach handlowych, taka jest prawda. Jak by ci faceci chodzili na ryby, czy do klubu miłośników kolei to na pewno żadnej kobiety by nie poznali, ale że poszli do dyskoteki to jakąś zapoznali, taka jest prawda.

Gość dlewmdmewq
s

Gość wszechogarniająca pustka
Masz rację !! Mi tez facet nie jest potrzebny, bo dzisiejsi faceci, to tylko myślą o seksie bez zobowiązań, aby jak najwięcej panienek zaliczyć, zainteresowania oscylują wokół dyskotek, panienek i picia. :D

Gość dlewmdmewq
a co cie obchodza nasze zainteresowania:D ja nie mam zainteresowan ucze sie cale dnie pracuje uprawiam sporty i mam sobie jakies zainteresowania znaleźć zeby ktos byl zadowolony?

winogrodnik już nie raz na tym forum chociażby rozmawiałeś z kobietami co mają inne zainteresowania, pisząc jakie są wyjątkowe, i dalej wypierasz to ze swojej świadomości, że nie wszystkie jednak są takie puste :D

nie wiedzialam, ze jest takie zainteresowanie jak materializm:P

Gość dlewmdmewq
x

owszem, tylko czy ktoś karze nam się obracać w takim towarzystwie? Nie! To po co zawracać sobie głowę ludźmi, którzy nas nie interesują ? Lepiej skupić sę na czym innym :)

wszechogarniająca pustka- Kobiety są puste, a jedynie udają jakieś zainteresowania, aby na takie nie wyjść. Dobry przykład z tego forum, była taka jedna, co ciekawe tematy zakładała ale nie miała o nich pojęcia, chciała po prostu zaimponować że jaka to ona jest fajna, ale co z tego, skoro o niczym pojęcia nie miała, nie można się czymś interesować i nie mieć o tym pojęcia.

bo ja zauważyłem że kobiet nie spotkasz w innych miejscach jak dyskoteki czy galerie handlowe x współczuje ci chłopie...

Gość dlewmdmewq
zeby ktos prace i studia kobiet krytykowal to nie wyjasnione:D wymagania z dupy wziete jak to u mezczyzn kobieta ma byc szczupla ale ma byc za co zlapac ma byc piekna ale nie moze byc podrywana przez innych ma byc wierna, sprzatac, gotowac, pracowac,wychowywac dzieci, studiowac i miec super zainteresowania ale nie zaniedbywac przy tym faceta:o

wszechogarniająca pustka-Jak się jest heteroseksualistą, to trzeba swoje przemyślenia na kobiety kierować, taka natura że nas do kobiet cięgnie i nic nie poradzimy.

Gość Smileybtt...
ee tam , aj to wcale nie mam zainteresowań... Nie mam na nie czasu , cały dzien czytam książki , słucham muzyki ,uprawiam kolarstwo albo gram w gry video... :c

Gość dlewmdmewq
.