Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Winogrodnik

Poderwanie kobiety jest trudne, bo kobiety nie mają żadnych zainteresowań, prócz

Polecane posty

Gość fgfyjguilo;
b

dlewmdmewq- Kobiety nie umieją gotować, studiować też nie umieją, bo są za głupie, jak zresztą większość facetów, studia powinne być dla uzdolnionych ludzi, a takich to może jest z 5%, reszta to chodzą na sztuczne studia, gdzie nawet debil by sobie poradził, a te studia i tak nie są nic warte, bo niczego sensownego cię tam nie nauczą.

Gość dlewmdmewq
,

ja myślę że są typowo męskie i typowo kobiece zajęcia, a obie płcie też sie interesują rzeczami przypisanymi drugiej. Poza tym ten temat tylko leczy twoje kompleksy a nie prowadzi do czegoś. Dziekuje dobranoc 💤

Gość dlewmdmewq
to po co sie nami interesujesz skoro jestesmy zle i niepotrzebne?

Gość dlewmdmewq
.

dlewmdmewq-Spytaj mojej natury, nic nie poradzę że mi się podobacie wyglądowo, ale charakter macie wyjątkowo popierdolony i wkurwiający.

Gość dlewmdmewq
,

Myślę że gdybyście nie mieli cipki, cycuszków, ładnej dupci i nóg , to żaden facet by się wami nie zainteresował, taka jest prawda. Tylko seks nas zmusza, aby was podrywać.

Gość dlewmdmewq
to sie patrz i nie komentuj:D

Gość dlewmdmewq
kup sobie seks usluge u stosownej pani i nie męcz nas swoim podrywaniem:o

Gość dlewmdmewq
.

Gość lnsver
;wgpo

dlewmdmewq-Prostytutki mnie nie interesują, seks za kasę jest dla mnie niepodniecający, po za tym dziwka nie da człowiekowi dziecka.

Gość dlewmdmewq
a

Gość dlewmdmewq
seks za kase cie nie interesuje ale seks z tymi damskimi potworami bez zainteresowan i z paskudnym charakterem owszem i nawet chcesz taka matką swoich dzieci uczynić no no

Gość wszechogarniająca pustka
ostatnio pisałeś, że kobiety Cię nie interesują :D

Gość dlewmdmewq
a

I weź tu się nie załamuj...wie facet czym interesują się kobiety, a zamiast to wykorzystać to jeszcze narzeka.

dlewmdmewq- Radzę sobie z seksem, wiec nie chce, napisałem po prostu jak jest. Wiem że nie umiem was poderwać, bo kiepski kłamca z mnie, czyli bajerować was nie umiem i udawać że interesuje mnie wasz makijarz czy wasza fryzura i wasze problemy z koleżankami, wiec tym samym żadna mnie nie będzie chcieć, bo będę postrzegany jako gbur i niemiły facet, małozabawny itp. Jak bym umiał ściemniać i dobrze bajerować, to uwierzylibyście zapewne w moje aktorstwo i od razu byście nogi rozciągały i ostro do gardła brały.

Autorze, wymieniłeś wąski zakres zainteresowań, które dla Ciebie są na pewno bardzo interesujące, ale jak dla mnie, to typowo męski świat. Moje zainteresowania pewnie uznałbyś za typowo kobiece, więc nie będę się wychylać i opisywać co mnie inspiruje, co czytam, czego się uczę, żeby zaspokoić swoją ciekawość. Mogę Cię zapewnić, że jest sporo kobiet, które nie żyją tylko po to, żeby imponować mężczyźnie. A Ty masz pecha, albo nie potrafisz zainteresować sobą takiej kobiety, która jest zdolna, ambitna i .... niegłupia.

Gość dlewmdmewq
.

Gość minouh
;kp0p

Gość trudno dogodziccc
kobiety maja zainteresowania - twój problem,ze nie takie jak twoje. są na forum tematycznym UCZUCIOWYM, bo interesuje je relacja miedzy ludźmi, emocje, uczucia, reakcje. To sie przydaje we wspolnym zyciu, zainteresowania zawsze mozna wspolne miec, trzeba cierpliwie poszukac.

Gość dlewmdmewq
nie rozumiesz kobiet nie chccesz ich zrozumiec dla nas takie duperelki jak komplement od meczyzny czy wysluchanie problemow to duzo a dla ciebie widac wazne jest rozchylanie nog i bycie inkubatorem nie zaslugujesz na kobiete nawet najbrzydsza

nic nie wiesz na temat podrywu ani kobiet z zadnym facetem nie gadalam o makijazu ( tak to sie pisze swoja droga) ani kolezankach czy ciuchach jesli myslisz, ze tak wyglada podryw to zyj sobie dalej w swoim chorym swiecie

bosa bosa- Co z tego, skoro kobiety można spotkać jedynie w galerii handlowej, albo na dyskotece, pomijam ulice w centrum miast. Czyli tam gdzie są kobiety, to z kolei ja tych miejsc unikam, jak diabeł święconej wody, bo dla mnie te miejsca są gorzej niż żałosne, nienawidze miast, dyskotek czy tych galerii handlowych, akurat tak się składa że mogę unikać tych zatłoczonych miejsc, ale w tych miejscach są jedynie kobiety, wszelkie inne miejsca, to kobiet brak.

Gość dlewmdmewq
.