Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Winogrodnik

Poderwanie kobiety jest trudne, bo kobiety nie mają żadnych zainteresowań, prócz

Polecane posty

Przerzuć się na kolegów, w czym ty masz problem? Porozmawiacie na męskie tematy po seksie w garażu czy gdzie tam chodzisz....

Gość dlewmdmewq
.

weź sie lecz -.- Nie każdy ma zainteresowania jak ty co w tym dziwnego? A to że nienawidzisz jakichś miejsc i nigdzie indziej kobiet nie widzisz to twój problem, bo gro facetów jakoś nie ma z tym problemów

Lars Ulrich*-Oczywiście że nie ma, bo facetom dyskoteka kojarzy się z piciem na umór i seksem z laskami, wiec tam idą. Ja nie lubię być zalany, bajerować też nie umiem, wiec też nie ciągnie mnie do dyskotek..

Wartościowe kobiety nie muszą nic szczególnego robić, żeby poznać ciekawego mężczyznę. Wystarczy, że są naturalne i sympatyczne. Ja osobiście nigdy nie szukałam faceta dla siebie, nie miałam takiego 'parcia", żeby już, natychmiast mieć kogoś. To się jakoś tak układało, że to mężczyzna musiał się starać, żebyśmy mogli się poznać bliżej. Moja " ideologia " w sprawach damsko - męskich jest prosta jak budowa cepa. Jeżeli ktoś jest zainteresowany mną jako człowiekiem - kobietą, to niech walczy, niech mi czymś szczególnym zaimponuje, a ja się zastanowię, czy warto poświecić mu 15-20 minut na pierwszą rozmowę w 4 oczy.

Lars - najlepsze jest to, że autor jest za płytki żeby szukać w innych miejscach, nawet o nich nie myśli

bosa bosa - Bo ty jesteś kobietą, nie ważne czy ładną i czy mądrą, jest to nieistotne, kobiety i tak mają zawsze seksu ile tylko chcą, nawet te grube, stare, brzydkie itp, kobiety mogą mieć seks na zawołanie i nie muszą podrywać. W dobie internetu to mogą sobie jeszcze tego gościa do seksu wybrać, bo na różnych portalach będą mieć masę ofert. Wiec u kobiet jest to inaczej, zresztą sama powiedziałaś że ty nic nie robisz, a faceci na ciebie lecą, ale nie na twój charakter, a na twoje cycki i twoja cipkę, to ona powoduje że masz branie.

Lars Ulrich*- Wszędzie czyli gdzie? na pewnie w mieście... A jak ktoś do miasta nie zaglada, to wierz mi że kobietę trudną po za miastem spotkać, jeszcze są w centrach wsi, ale po za nią to kobiet brak.

Gość Marshal..
Uo Jezu, a ten znowu o tych "złych wstrętnych babach". Człowieku, nie potrafisz sobie wyobrazić, że są kobiety na poziomie, dla których spotykanie się z takim facetem jak ty, byłoby kompromitacją? Nie rozumiesz, że brak sukcesu i powodzenia, nie jest winą kobiet, które cie nie chcą - ale tylko i wyłącznie twoim ograniczeniem, nieudolnością i kompleksami, które w tobie siedzą? Piszesz, że kobiety interesują tylko : "dyskoteki, ciuchy, muzyka, dzieci , materializm", a sam przyznajesz się, że "Tylko seks nas zmusza, aby was podrywać". Jesteś zwykłym hipokrytą, który przylazł użalać się na babskim forum i ponarzekać na płeć piękną :)

Noooo, to pokazałeś swoje prawdziwe oblicze. Teraz wiem, że to Ty szukasz tylko takich z cyckami, i chętnych do bzykania na 1 spotkaniu. To strasznie prymitywne, ja na takich jak Ty, pluje na odległość. Jesteś prymitywnym dupkiem, więc szkoda mi czasu na jałowe dyskusje z Tobą.

Gość olkarolka
bardzo ciekawa sprawa! Winogrodniku a jakie są twoje zainteresowania? Co sprawia, że jesteś ponad przeciętny?? Tak doskonały, żeby wyrażać się o innych? Pozdrawiam, banalna i nudna, zapewne... Olka

Gość wszechogarniająca pustka
winogrodnik chrzanisz bez sensu tyle Ci powiem. Odpowiadasz tylko na pasujące Ci posty, nie zauważając niewygodnych, pokazujących luki w Twoim rozumowaniu wypowiedzi. To, że obracasz się tylko w towarzystwie kobiet takich jak piszesz, to nie oznacza, że takie są wszystkie. Jesteś totalnie aspołeczny, ciągle narzekasz na kobiety, a jak już jakaś mimo wszystko okaże Ci zainteresowanie to uciekasz po to by za chwilę założyć temat jakie kobiety są okropne. Ty się nas po prostu boisz, wolisz myśleć, że wszystkie są złe, bo tak wygodniej.

bosa bosa - A kto ci powiedział że takie szukam? Po pierwsze ja żadnej nie szukam, bo mi was współczesny charakter nie odpowiada, gdybym szukał takie jakie opisałaś, to bym narzekał że mi dupy nie chcecie dać, a ja jakoś nie narzekam że się nie chcecie z mną puszczać, wręcz narzekam na kobiety że się puszczają na lewo i prawo. Co nie zmienia faktu, że natura tak nas zaprogramowała, że w kobiety nas jarają, podnieca nas wasze ciało, dlatego zaczynamy was podrywać. Widzę że nie umiesz tego odróżnić...

Gość upg
upppp

wychodzi na to, że szuka kobiety równie pustej z mocno ograniczonymi zainteresowaniami i światopoglądem...tylko nie może znaleźć takiej która miałaby te same ograniczone zainteresowania. I na tym można zakończyć temat.

jesli dla ciebie kobieta to tylko kawal cipy, cyckow i dupy to nie znaczy ze dla kazdego meskiego osobnika zwykly debil z ciebie wal sobie konia do konca zycia i wiecej sie o kobietach nie wypowiadaj bo rzygac sie chce jak sie czyta takie bzdury

olkarolka- Moje zainteresowania są survivalowo-turystyczno-ogrodnicze, to tak w skrócie, bo to szeroki obszar zainteresowań, pomijam już zainteresowania związane z życiem, czyli politykę i ekonomię i historię . Nie znam kobiet, które by rozumiały politykę ekonomię, nie znam kobiet które miały by jakiekolwiek zainteresowania prócz ciuchów, dyskotek, imprez, wygodnego życia no i wystroju mieszkania...

Gość upg
up

Tamari- Rozumiem że ty wmawiasz sobie że faceci cię podrywają, bo podoba im się twój intelekt :D

ja nie znam człowieka który sie interesuje polityką i historią - wos i historia to była zmora 90% mojego ogólniaka . Ja sam na tym spałem zawsze na ostatniej ławce :D A ekonomia może być :p

Gość upg
up

Lars Ulrich*- Taaa, ty ekonomię rozumiesz jako materializm. Widać że lewak z ciebie, twój kolega Ble Ble interesuje się ćwiczeniami na domowej siłce, ale już jej nie ma, bo inni socjalistyczny bandyci mu ją ukradli i chłopak został bez zainteresowań :D

Ja doskonale odróżniam inteligentnego mężczyznę od "Ruchacza pospolitego". Nie doceniasz mnie ofermo losu.