Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apsique!

pytanie do znawcow FaceBooka :)

Polecane posty

Gość apsique!

czy na FB jest JAKAKOLWIEK mozliwosc zobaczenia kto wchodzi na twoje konto? i czy te osoby ktore sie wyswietlaja z prawej strony, ze sa znajomymi znajomych, sa wyswietlane zupelnie przypadkowo, czy dlatego, ze ogladaly twoj profil? o z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi :)

wyświetlane przypadkowo. Z tego co sie orientuje nie ma opcji sprawdzania kto oglądał twoj profil

Gość 6585686758578
6587

Gość Ponizej wyjasnie...
Jest opcja. Wejdz na fb. Wcisnij ctrl+u, pojawi sie okienko, tam ctrl+f czyli szukanie i wpisz fraze chatfriend obok bedziesz mial pelno nimerow w " " np "1263738384" kopiujesz ten nr bez " i wklejasz za www.facebook.com/(tu numer) No i pojawi sie Tobie profil osoby, ktora byla na Twoim koncie. Mamo jaki trudny ten html:D powodzenia

Gość apsique!
dziekuje za odpowiedzi :) do tego wyzej, co nazwal mnie jelopem: ja nie pytam dlatgo, ze mi sie podoba pewien chlopak, ale z 2 innych wzgledow. czasem mi sie z boku wyswietlala kuzynka, ktora kiedys zerwala ze mna kontakt, i bylam ciekawa, czy jest jakies prawdopodobienstwo, ze to ona wchdzila na moj profil, czyli moze sie kiedys jeszcze odezwie (bardzo ja lubilam). a poza tym to ja czasem podgladam takie i siakie osoby, no i wolalabym, zeby o tym nie wiedzialy :D

Gość apsique!
do osoby powyzej: jak wciskam ctrl u to nic mi ise nie pojawia :D

Gość Jade :)
Jestes na str fb? Glownej?

Gość Ponizej wyjasnie...
Wejdz na fb i ctrl u, zrob to w firefox..

Gość Ponizej wyjasnie...
A trzymasz ten ctrl wciskaja u. Czy puszczasz?:D

Gość Ponizej wyjasnie...
Nowne okno ci sie otworzy, moze sie zminimalizowalo?

Gość Ponizej wyjasnie...
Daj znac czy sie udalo.

Gość Ponizej wyjasnie...
Jak ctrl f nie wejdzie to f3 zrob

Gość apsique!
trzymam oba! :D na firefoxie w tej chwili nie moge, bo jestem na sluzbowym kompie, ale w domu mam firefoxa. na stronie glownej, czyli tam, gdzie sie loguje, czy na swojej stornie glownej?

Gość apsique!
nadal mi sie nie udaje z tym ctrl u. a jak myslisz, czy duzo ludzi uzywa tej metody, czy jest raczje nieznana? bo wole, zeby mnie nikt nie wykryl :classic_cool:

Gość Ponizej wyjasnie...
Nie mam pojecia, ja to wiem, bo Interesuje sie informatyka, ludzie ponoc tego nie kumaja, a jest to Bardzo proste. Wejdz w takim razie z innej przegladarki. Wejdz na fb i zaloguj sie. I po zalogowaniu nie idz na inna str tylko zostaw tam gdzie cie przekieruje. Teraz Jak bedziesz miala str glowna gdzie sa aktualnosci i wszystkch posty, kliknij ctrl i u powinno pojawic sie nowe okno.

Gość Ponizej wyjasnie...
I nie trzymaj obu tylko najpierw ctrl i trzymajac go wcisnij u i pusc razem:D

Gość Ponizej wyjasnie...
Apsiqu napisz cos, bo sie boje, ze Cie monitor wpierdzielil:D

Gość apsique!
jak bym cyk cyk - nic mi sie nie dzieje jak przyciskam zgodnie z twoja wskazowka :D hmmmmmmmmmmmm ..............

Gość apsique!
mam przegladarke explorer, moze on takich rzeczy nie robi :P

Gość agata----
mi sie pojawilo okno, ale probuje tam cos napisac ale nic sie nie pojawia, jaky nieaktywne :P

Gość Ponizej wyjasnie...
Internet explorer? Nie no... Nie mow, ze w pracy pracujesz na IE :D najgorszy szajs, nic nie ma, pelno wirusow i same szpiegi... Widza wszytko co robisz. Wez to usun szefowi i zapodaj chociaz chroma..:)

Gość Ponizej wyjasnie...
Agata musisz poczekac az cala str sie zapelni tekstem komputerowym, oczywiscie nieczytelnym na pierwszy rzut oka:)

Gość mtgkgyoky
a jak my nie mamy tego kogoś w znajomych, a ten ktoś nas podgląda, to da się to sprawdzić?

Gość apsique!
ja nic tu nie moge usuwac ani proponowac, no i nie "pracuje" na necie, tylko na wewn. programie, wiec to w pracy nie ma znaczenia. zobacze, czy chroma czasem nie ma ... nie sadze, zeby komus sie chcialo ogladac, co ja robie, bo moja praca nikomu nie przynosi zyskow finansowych, wiec moge sobie robic co chce, aby tylko zrobic to co jest do zrobienia ;)

Gość apsique!
mi chodzi nie o ta liste osob z czatu, tylko jak fb sam czasem z boku wyswietla "propozycje" osob, ktore byc moze znasz, bo sa znajomymi twoich znajomych, czasem nawet kilku.

Gość mtgkgyoky
a jak nie mamy tego kogoś w znajomych, a ten ktoś nas podgląda, to można to sprawdzić?

Gość Ponizej wyjasnie...
Ale badziew - nazwa sugeruje to co piszesz, ale lista osob z chatu jest gdzie indziej:D Apsiqu, myslalam, ze na necie pracujesz:D No i jest to sprawdzona metoda, bo weszlam na moje konto z innego mojego konta i looknelam ostatni numer i zadzalo sie, a sama ze soba ne pisalam wiadomosci miedzy dwoma kontami, wiec to konto nie zostalo wyswietlone dlatego, ze to chat lista tylko lista odwiedzin.

Gość Ponizej wyjasnie...
To z boku to sa propozycje, najczesciej sa to osoby Twoich znajomych, z ktorymi oni czesto sie kontaktuja w danym okresie czasowym. Z poza listy idzie sprawdzic odwiedziny profilu, ale to juz wyzsza szkola jazdy, chyba ze masz kilka godzin na tlumaczenie free:)

wchodzisz w "pokaz zrodlo strony", klikasz ctrl + f , wpisujesz friendslist i jak masz takie numery to kopiujez sobie te numery i wpisujesz tak jak do linku np.https://www.facebook.com/i ten nr pierwszy i to osoba ktora najczesciej odwiedza twoj profil i dalsze nr to dalsze osoby :) mam nadzieje ze pomoglam :)