Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_93

Żałuje swojego pierwszego razu ;(

Polecane posty

Gość Ona_93

Jest ktoś tutaj taki jak ja ? Czuje się beznadziejna osoba ktora straciła pewnien % swojej wartości .

Gość Sloneczny Dzień ;)
ja za to myślę ..chyba za dużo o tym mysle ;(

Gość i ja tez......
Tez zaluje :/, na poczatku myslalam ze jednak bylo warte, teraz doszlam do wniosku ze to był bląd i porazka... staram sie o tym nie pamiętać

Gość znam toooo
też żałuję, czasami jak mam zły humor to ciągle o tym myślę i zadręczam się. Czasu nie cofnę, wiem. Myślałam, że ten pierwszy to już na całe życie ale cóż... Zawsze chciałam zatrzymać dziewictwo dla jednego faceta, mieć jednego partnera i wyszło jak wyszło :(

Gość Ona_93
Poznałam kogoś a na trzecim spotkaniu byłam z nim w łożku ... sama nie wiem czemu to zrobiłam napewno nie była to miłość ani zauroczenie może raczej potrzeba przeżycia czegość czego jeszcze nigdy wcześniej nie doświadczyłam... Teraz żałuję , mogłam poczekać ..

Gość Małgoś Kochana
Też żałuje. Jak bym wiedziała trzymałabym dla obecnego faceta. Nie chodzi mi o jakieś trzymanie do ślubu ale źle zrobiłam że oddałam się komuś takiemu byle jakiemu.

Gość todos
i dla tego sex powinien byc zawsze po slubie

Gość fgfyjguilo;
Też żałuję, że miał miejsce. :( Staram się o tym nie myśleć, choć już tyle lat minęło i jest ciężko :(

Gość na co czekac??
co bylo nie tak ze ci sie nie podobalo? sama zes sobie winna

Gość Ona_93
Teoretycznie wszystko było super był romantyczny, miły , delikatny ale teraz jak o tym mysle to jednak mogłam poczekać nie chodzi mi o czekanie do ślubu ale jednak pośpieszyłam się..

Gość nadal dziewica...
A ja to chyba nigdy nie zdecyduję się na seks ani żaden bliższy związek. Mam już tak skrzywiony pogląd na te sprawy przez książki, filmy i inne bzdety, dlatego bardzo się boję, że rzeczywistość przyniesie duże rozczarowanie.

Gość jadkiajdkjadkj
Ona_93 chyba facet nie za dobrze się spisał skoro żałujesz

Gość jadkiajdkjadkj
chyba za bardzo to wszystko przeżywacie , to tylko seks , cieszcie się tym , jeśli było wam dobrze i ewentualnie macie o czym mysleć , w sensie lepiej wybierać partnerów , jeśli było gorzej

Gość Ja odwrotnie jjj
Czekałam bardzo długo zanim miałam 1szy raz Choc okazji bylo setki Wakacje namioty, Fajnie faceci alkohol Lata mijaly, z byle kim nie CHcialam I zrobilam to dopiero tym ktorego kochalam Warto było czekać mimo ze dawno z nim nie jestem

Gość fgfyjguilo;
merkaba, tu nie o kawałek błony się rozchodzi, nie sprowadzaj wszystkiego do kawałka ciała.

pociesz się, ze bardziej byś żałowała, gdybyś z tej okazji dostała w dodatkach chlamydię, hiv, czy inną rzeżączkę

Gość jadkiajdkjadkj
fgfyjguilo; może miałaś za duże oczekiwania , a tu rozczarowanie

Gość buhahajka
ale pewnie ida do lozka wieszkosc z was myslala ze to tej jedyny. a jak zwinal manatki to teraz becza ze zaluja. ja tam czekalam az bede miec 20lat i bede miec poukladane w glowie a nie siano jak niektore nastolatki....

Gość alo;sjk.
Ja nie żałuje chodź z chłopakiem którym byłam 3 tygodnie dopiero już to zrobiłam na początku żałowałam, że po tym może mnie zostawić czy coś ale obecnie jestem z nim ponad 2 lata i jest dobrze :)

Gość Ona_93
Fakt jest przystojny i miło spędzało nam się razem czas. Nie mogę powiedzieć że był kiepski w łożku gdyż nie mam porównania na chwilę obecna chodzi tutaj o to że czasem warto poczekać niż wskakiwać do łóżka z pierwszym lepszym ..

Gość alo;sjk.
Ja nie żałuje chodź z chłopakiem którym byłam 3 tygodnie dopiero już to zrobiłam na początku żałowałam, że po tym może mnie zostawić czy coś ale obecnie jestem z nim ponad 2 lata i jest dobrze :)

Gość i ja tez,bardzo dlugo
zwlekałam,choc okazji bylo tysiące chciałam,uczucia,czegoś taakiego,,porywającego,i tak było,wiec nie zaluje,

Ja też żałuję mimo, że minęło już parę lat... Jednak często o tym myślę. Nie tak miało to być, nie z nim, nie w takich okolicznościach. Byłam naiwna i bardzo głupiutka :( Czasu nie cofnę.

Ja też żałuję mimo, że minęło już parę lat... Jednak często o tym myślę. Nie tak miało to być, nie z nim, nie w takich okolicznościach. Byłam naiwna i bardzo głupiutka :( Czasu nie cofnę.

Gość fgfyjguilo;
jadkiajdkjadkj U mnie inna historia, nie o oczekiwania tu chodzi, ale to nie na ten temat :)

Gość jadkiajdkjadkj
mi sięwydaję , że za bardzo wiążecie jedno z drugim faceci ne mają z tym problemu , seks i już a dziewczyny to seks jest fajny jeśli kocham, ten sam seks z kimś innym trauma :o