Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem fanką Realu Madryt

Finał Pucharu Króla Real Madryt-Atletico Madryt. Będziecie oglądać?

Polecane posty

Gość //////////////
.

Bo SSmani mieli farta. Mieli farta już w 1/4. Tak właśnie widać jak często sędziowi są za Realem. Za każdym razem, gdy dają niesprawiedliwe czerwone kartki, gdy dyktują rzuty karne przeciwnikom. Do tej pory płaczecie, że żałosny MU dostał czerwoną kartkę. Nie widzicie jednak, że faul był brutalny i niebezpieczny. Gdyby to ktoś z Was tak oberwał, to do tej pory leżałby na murawie :D

Wasze miejsce? To znaczy, że nie jesteś kobietą tylko facetem. Gratuluję, pewnie latasz po ulicach w sukienkach i szpileczkach z wymalowanymi paznokciami, jeżeli sprawia ci przyjemność udawanie kobiet. :D

Przepraszam ja Cię bardzo, ale jedynym żałosnym klubem jak na razie jest ten Twój Real, który sezon kończy bez żadnego trofeum. Po pierwsze, po meczu Manchesteru z Realem, gdzie Nani dostał czerwoną kartkę sam Mourinho gadał, że Real niesprawiedliwie dostał się do kolejnej rundy i że lepsza drużyna (czyt. Manchester United) odpadła. Po drugie, nazywanie graczy Borussi "SSmanami" to już przegięcie. I to mówi osoba, która twierdzi, że "jest obiektywna". Real odpadł, bo na to sobie zasłużył. Będziesz się kłócić z każdą osobą, która będzie przeciwko Twojemu klubowi, a osobę, która jest przeciwko niemu będzie mieszać z błotem. Tak bardzo jesteś obiektywna.

fanka Manchesteru United-Aha, jak Mourinho się wypowiada przeciwko swojemu klubowi, to od razu wszyscy gadacie, ze ma rację. Odświeżę Ci pamięć, że Real w tym sezonie wygrał Superpuchar Hiszpanii. To trofeum na ten sezon. I w obrażaniu klubów też tylko widzisz moją winę. 10 osób napisze coś złego o Realu, to jest dobrze. Ja napiszę coś złego o jakieś drużynie, to jestem nieobiektywna, wredna, nawiedzona, tępa i nie wiadomo jaka jeszcze.

Tomek- obrzydliwy jesteś.. :P Crazy- Ja też popieram te decyzje. Facet myślał chyba, że jest tu wielką gwiazdą i mu wolno wszystko, do tego już od dawna nie pokazał nic ciekawego... a tu taki pstryczek w nos. :D Doskonała decyzja. Mojemu bratu sie udało :)... Ja sie przyznam, na mecze nie biegam. Ale może kiedyś i do tego dojdzie :P... Chociaż nieraz wychodzi, że panowie wcale nie sa tacy chetni by panie na żylete wpuszczać :D

Gość denisss
Borussia zasłużenie wygrała z realem wg mnie mimo że mają dużo mniejszy budżet to dyrektor i trener tak poskładali średni zespół z tanich zawodników że są teraz jedną z najlepszych druzyn, a real sprowadza śmieszne gwiazdki za grube miliony co i tak nic nie przynosi

fanka Manchesteru United-Ja wszczynam kłótnie? Wystarczy, że założę temat o Realu, to zawsze pojawi się ktoś kto wyrazi swoją opinię o tym klubie w chamski sposób. Nie zaczęłabym kłótni, gdyby ktoś napisał ''Real miał kiepski sezon'', bo mam oczy i rozum i to wiem, ale nie musi od razu pisać ''żałosny klub'' lub używać jeszcze gorszych słów. Gdy ja pod wpływem emocji nazwałam Lewandowskiego ''idiotą'', to podobno była to straszna obraza. Gdy ktoś wyzwie piłkarza Real od ''chuja'' czy ''pedała'' to w porządku. Nie zaczynam nikogo obrażać. Założyłam kulturalny temat, pogratulowałam Atletico wygranej, ale oczywiście hejterzy musieli zacząć swoje akcje.

Gość Real po prostu ma pecha
w tym sezonie. Jestem neutralnym kibicem jakby co, ale mają pecha i jeżeli ktoś uważa że grają źle to radzę zapisać się na kurs obiektywizmu.

Gość AtDagtm
Up

Gość amelia lena stankiewicz
jeżeli ktoś uważa że grają źle to radzę zapisać się na kurs obiektywizmu. oglądałeś wczorajszy mecz?!?!?!?!!? :o:o:o:o to był pech?!?!? To była chujowa, leniwa gra, która przeszła jeszcze w pierwszej połowie w atak histerii (agresywną, wyłudzającą faule i kartki grę) :o:o Wczoraj DOBRZE grali???? Odpal googla, może jeszcze jakiś optyk cię dzisiaj przyjmie 🖐️

amelia lena stankiewicz-Real Madryt ma 111-letnią historię. Spójrz sobie na wszystkie lata i zobaczysz, że w pełni zasługują na tytuł ''Królewscy''. Nazywając ''marnym klubem'' drużynę, która zdobyła 9 Pucharów Europy, 32 mistrzostwa Hiszpanii, 18 Pucharów Kraju i 9 Superpucharów, to ciekawe w jaki sposób poniżysz kluby, które osiągnęły mniej? Tyle piszecie o szacunku do innych klubów, ale do tego klubu jakoś nie umiecie zachować szacunku. Przypominam, że nie zawsze się wygrywa. Są lepsze sezony i gorsze. Są wzloty i upadki, ale tylko nieliczni kibice zostają, gdy jest źle. Wy najwidoczniej w takiej sytuacji przeszlibyście do innego klubu, a później udawali wielkich fanów. Hala Madrid para siempre!

amelia lena stankiewicz-Sama się zapisz do optyka. Real grał wczoraj dobrze, nie wykorzystał kilku sytuacji i to był jego błąd. Prawda jest taka, że jesteście nieobiektywni i nawet jakby Real wygrał 5-0, to mówilibyście, że gra gorzej. Macie jakiś problem z tym klubem? Wy i pieprzone media. Żałośni komentatorzy wczoraj dali popis. Nie dość, że nie ukrywali tego, ze wolą Atletico, to jeszcze nie umieją wymówić hiszpańskich nazw :D ''Manzanares'', ''Cibeles'', w języku hiszpańskim naprawdę ''c'' i ''z'' naprawdę nie wymawia się jak w polskim. I jeszcze ''Serżjo Ramos'' :D

To czuje sie zaproszona, gdyby coś :D Fanko, nie przejmuj sie, oni tu tyraja każdego kto napisze wiecej niż 3 linijki i wyrazi swoje zdanie. :D Ja moge napisać, że Real ma gorszy sezon, bo ma. Ale nigdy nie nazwałabym ich żałosnym klubem bo po 1, za bardzo lubię Hiszpanię, po 2 Real jako klub osiągnął przez te wszystkie lata bardzo wiele. Oni potrzebują innego człowieka na górze by pokierował tym wszystkim. Pomijajac to, mnie już dzis tez zjechano, zresztą nie tylko dziś. To jest kafeteria, to są pomarańcze :). One widzą tylko to, co chcą widzieć, zaraz ci napiszą, że na 200 % jesteś pasztetem.

Gość nassau55
Manchester United F.C. tez ma osiągnięcia tylko fanka po co ta licytacja komu to potrzebne

Zbieram Ślimaki-Zdążyłam już poznać kafeterię. Myślę, że gdybym podpisała się jako fanka Atletico, to wszyscy objechaliby Atletico nie Real. Nie mają własnego zdania to zazdroszczą. Wracając do Realu, to wydaje mi się, że rzeczywiście klub jest źle kierowany. Potrzeba zmian i to chyba największy problem.

nassau55-Nie licytuję się. Zapytałam tylko, czy klub, który tyle osiągnął może być żałosny i co ta kretynka powiedziałaby o klubach z końca tabeli lub drugiej ligi. Też by ich poniżała? Przemek22 lata-Nie liznęłam, a studiuję i zdaję sobie sprawę, że ktoś nie znający hiszpańskiego nie będzie wymawiał perfekcyjnie hiszpańskich głosek, ale wymawianie ''g'' jak ''ż'' w języku hiszpańskim jest błędem i każdy poważny komentator powinien sprawdzić wymowę.''z'' i ''c'' przed ''i'' albo ''e'' można wymówić jak ''s'' jeżeli nie da rady wymówić się w zbliżony sposób do angielskiego ''th''. Nazywasz mnie diotką, a ciekawe jakie o Tobie tutaj inni mają zdanie :D Jebać Real-Ciebie jebać

Pewnie tak by było... Oni jada, aby jechać. Bez sensu. :D Tomek, ja cie prosze... Idz może na erotyczny? :) Co do jezyka hiszpanskiego, nie każdy musi znać, ale komentator chyba POWINIEN umieć poprawnie przedstawić zawodników, wymówić ich imiona i nazwiska. To część jego PRACY. A czesto tak kaleczą, że az uszy bolą.

Real słusznie dostał po dupie i jedyna niesprawiedliwość w tym meczu to późna czerwień dla Ronaldo, bo prędzej powinien był wylecieć. I koniec pierdolenia o sRealu, bo dzisiaj Legia-Lech.

Zbieram Ślimaki-Jakoś przy wymawianiu francuskich nazw własnych, to prawie się posrają, ale wymówią dobrze. Sergio Ramosa chyba już wystarczająco znają, by poprawnie wymówić jego imię, ale chyba myli im się z Sergio Busquetsem, który jest Katalończykiem i w tym wypadku rzeczywiście wymawia się przez ''ż''. Rzekę stolicy Hiszpanii i fontannę pod którą świętuje Real i reprezentacja Hiszpanii też wypadałoby wymówić chociaż prze to ''s''.

Przemek22 lata-Proszę Cię, nie porównuj polskiego do hiszpańskiego. Język polski jest uważany za jeden z najtrudniejszych języków i chyba nikt nie powie, ze jest łatwy. Hiszpański jest razem z włoskim uważany za najłatwiejsze języki. Podejrzewam, że podczas transmisji Real-Borussia hiszpańscy komentatorzy też przekręcali Lewandowskiego i Błaszczykowskiego, ale chyba nie ma co porównywać takich nazwisk do prostego imienia Sergio? Miś Wojtek-A ja mam w dupie pierdolenie o meczu Legia-Lech. Temat jest o wczorajszym meczu i właściwie jest już nieaktualny. A Wy tu przyłazicie z Legią i Lechem. Załóżcie sobie nowy temat. Nie bójcie się, nawet tam nie zajrzę.

Gość xxx man34
11:34 [zgłoś do usunięcia] jestem fanką Realu Madryt Fanka piszesz ze pieniądze szczęścia nie dają xxx man34-Mówi się, że pieniądze szczęścia nie dają. To czym by był Real jakby nie miał tych pieniędzy? Klubem występujący w 3 lidze nie bądź śmieszna bo sama się ośmieszać tą odpowiedzą HALA MADRID! HALA MADRID! Noble y blico adalid, caballero del honor. HALA MADRID! HALA MADRID! A triunfar en buena lid, defendiendo tu color. HALA MADRID! HALA MADRID! HALA MADRID!