Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem fanką Realu Madryt

Finał Pucharu Króla Real Madryt-Atletico Madryt. Będziecie oglądać?

Polecane posty

Gość gfhgfh
fghgf

i tak pojechali z godzina meczu.... nie bedzie mnie w domu bo robote mam....polocy to jednak cyrki robia :D

fanka Manchesteru United-Z czego się tak cieszysz? Przypomnieć Ci jak Real się rozprawił z Twoim klubem w 1/8 LM? Co do meczu niestety miałam takie przeczucie, że przegramy 😭 Nie jestem zaskoczona tym faktem biorąc pod uwagę grę Realu w tym sezonie :( Nie wiadomo, czy Mourinho teraz zostanie, czy odejdzie. Mam nadzieję, że się wyniesie jak najdalej. Pewne jest to, że nie będę nikomu kibicować w Superpucharze. Ps. Mam nadzieję, że kibice w Madrycie się nie pozabijają i wszyscy cali i zdrowi wrócą do swoich domów. Z bólem serca i smutkiem składam gratulacje Atletico i jego kibicom. Byliście lepsi i zasłużyliście na Copa del Rey.

Gość Cbnr23
..

Gość denniss
Real powinien połowę składu wyrzucić i ściągnąć jakiś lepszych europejskich grajków jak chcą coś osiągnąć

denniss-Wystarczy, że trener odejdzie Ty głupia cipo-A podobno kibice Realu zwalają wszystko na sędziów. Mój klub nie jest śmieszny. Ty jesteś śmieszny. Jesteś tak żałosny, że aż chce mi się płakać bardziej z Twojego powodu niż z przegranej Realu.

Ja wolałabym żeby Real wygrał... bo mimo że najmocniej kibicuje Barcelonie, to mam taki sentyment do Realu, jak grają z kimś innym niż Barcelona to jestem za nimi.. no ale trudno. :( Mam nadzieję że kibice nie walcza tam na ulicach ze sobą :P

Gość HALA MADRID! HALA MADRID!
Ale superpuchar będzie żałosny :O

Zbieram Ślimaki-Przyznam szczerze, że jestem zaskoczona. Zazwyczaj kibice Barcelony wolą Atletico :) Liczę, że przyszły sezon pójdzie Realowi lepiej niż ten. Ja też mam nadzieję, że kibice sobie nie wleją ani nie zdemolują stolicy ;)

Może jestem wyjątkiem :) Mam dziwna słabość do Królewskich, może przez brata, bo on im zawsze kibicował. Ja wolę Barce, ale trochę sympatii dla Realu mi zostało :D. Stolicy nie mogą zdemolować, ja chce ja mieć okazję jeszcze w życiu zwiedzić XD.

Gość xxx man34
można mieć wielkie pieniądze jak przypadku Realu Madryt i przegrać wszystko mistrzostwo Primera Division, Puchar Króla i w pucharach europejskich ale akurat mi to pasuje bo nie jestem fanem Realu Madryt

Gość xxx man34
można mieć wielkie pieniądze jak przypadku Realu Madryt i przegrać wszystko mistrzostwo Primera Division, Puchar Króla i w pucharach europejskich ale akurat mi to pasuje bo nie jestem fanem Realu Madryt

Gość 122e21
anka Manchesteru United-Z czego się tak cieszysz? Przypomnieć Ci jak Real się rozprawił z Twoim klubem w 1/8 LM? x tak sie rozprawili ze gdyby nie czerwona z dupy to by juz w 1/8 odpadli

Gość myszellina nologged
Ej Fanka, siema :D Czy to nie ty odgrażałaś się jakieś 1.5mca temu, jak to RM da wszystkim w dupę w maju? :D:D:D:D Bye, królewskie cioty, zdaje się, że następnym razem zobaczymy się w nieco innym składzie :classic_cool: 🖐️

Zbieram Ślimaki-Chyba rzeczywiście jesteś wyjątkiem, bo chyba nie muszę mówić jaki stosunek do siebie mają kibice Realu i Barcy ;) Stolicy chyba nie zdemolowali, bo nic nie jest o tym napisane, tylko o tym, że Mourinho powiedział ''obecny sezon to moja porażka''. W końcu się przyznał, bo do tej pory przypominał ile to Królewscy mu zawdzięczają i ile osiągnęli dzięki niemu, bo bez niego to chyba do drugiej ligi byśmy spadli. xxx man34-Mówi się, że pieniądze szczęścia nie dają. 122e21-Z dupy to chyba Tobie coś wtedy wyleciało i nie możesz się z tym pogodzić. myszellina nologged-Nie odgrażałam się, tylko przypominałam, że Real ma jeszcze szansę na Puchar Króla. I na pewno nie 1,5 miesiąca temu, bo wtedy nie wchodziłam na kafe. A ciotą to sobie możesz nazywać swojego faceta.

Ja też wiem, jaki mają :D... Nieraz sie dało zauwazyć/przeczytać. Ale ja nie wiem... Jakoś mi sie nigdy nie udzieliła taka nienawiść, do kibiców innego hiszpańskiego klubu- obojętnie którego, czy to chodzi o Real, czy o Valencie, czy o Atletico... No po prostu nie. Moge któryś lubić bardziej, lub mniej, ale bez nienawiści z mojej strony. Jedyny klub którego naprawde nie lubie, który uważam za śmieszny, znajduje sie na polskim podwórku. ------ Polonia Warszawa :D:D...

Gość fghjkl;lhgfc
o ktorej?

Gość FORZA JUVE
zawsze i wszedzie, real madryt jebany bedzie :D

Zbieram Ślimaki-Muszę Ci się przyznać, że ja nie zawsze byłam dobrze nastawiona do Barcelony i Atletico. Nie była to nienawiść, ale czasem pisałam nieprzyjemne rzeczy o tych klubach. Na szczęście zrozumiałam, że tak nie powinnam, tym bardziej, że to drużyny z mojej kochanej Hiszpanii. Nie zamierzam już nigdy w życiu powiedzieć ani napisać złego słowa na żaden hiszpański klub. Co innego kluby niemieckie/angielskie/francuskie/włoskie, bo nie lubię tych zarozumiałych krajów. fghjkl;lhgfc-Mecz był wczoraj. Podać Ci wynik, czy chcesz zaczekać na powtórkę?

Gość nescafe :))))))))
bo nie lubię tych zarozumiałych krajów Czy ty wczoraj widziałaś ten mecz? Hipokryzja bije od ciebie na kilometr :o

Gość byłem fanem realu madryt
real to chujowy klub, graja tam sami aktorzy i zawodowe placzki :D gdyby chcial ogladac gre aktorska to poszedlbym do teatru :o

Gość jestem fanką Srealu Madryt
A najlepszym tego przykładem jestem ja :). Liżę dupę realowi nawet gdy zawalili na calej linii, a wine za to zwalam na sedziow, nierowna murawe i farta druzyny przeciwnej :)

Crazy, dokładnie- Puchar jest nasz :D:D. No i w końcu Legia ma zajebistego prezesa, który wg. mnie świetną robote odwala na rzecz klubu. :) Naprawde w koncu widać, że jest człowiek z szacunkiem, z podejsciem, do kibiców. Cudownie. Fanko, Ważne, że sie nawróciłaś :). Ja ci wybaczam to co było kiedyś, a teraz możemy razem kibicować Hiszpanii :D. Tomek- Wyjdź :(

Gdy wyjade do Madrytu to postaram sie zatrudnic w szatni krolewskich :). Mam nadzieje, ze pozwola mi wyjadac rodzyny ze swoich spoconych po meczu dup :)

No właśnie opisałaś jaka jesteś. Chyba nie widzisz różnicy pomiędzy lizaniem tyłka, a wiernym kibicowaniem. Porażkę na sędziów zwalam, gdy potraktują nas niesprawiedliwie. O nierównej murawie nigdy nie pisałam, a co do farta drużyny przeciwnej-to raczej kibice drużyn przeciwnych zawsze, gdy Real wygra, rozpisują się, że miał farta. I oczywiście każda czerwona kartka dla przeciwnika to faworyzowanie RM przez sędziego, ale w odwrotnym przypadku, to my zwalamy na sędziego. Gdzie tu logika? I podobno to ja jestem nieobiektywna.

bo jestes nieobiektywna tepa dzido :D to co ty odpierrdalasz nie ma nic wspolnego z kibicowaniem, to raczej zakrawa na fanatyzm 🖐️ a gdy sedziowie faworyzuja real (co sie bardzo czesto zdarza) to jest spoko, nie? :D i chyba kurwa masz krotka pamiec, bo gdy Borussia ZMIAZDZYLA twoj smieszny klubik to sama pisalas, ze "SSmani" mieli farta :o🖐️ wlasnie tu jest logika i twoj "obiektywizm" :D