Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem fanką Realu Madryt

Finał Pucharu Króla Real Madryt-Atletico Madryt. Będziecie oglądać?

Polecane posty

Gość Nataliusia
Oj będę, Falcao zapakuje 3 brameczki i będę w 7 niebie, jak podniosą puchar! Nie mogę już patrzeć na te madryckie mierdy :/

Trochę kultury, zadałam kulturalne pytanie, a Wy za wyzwiska się bierzecie. Nie prosiłam o ocenę mojej osoby, tylko o napisanie komu kibicujecie, ale widać, że większość Polaków nie umie czytać ze zrozumieniem :)

Gość to chyba oczywiste że
jak Real dzisiaj nie wygra, to jutro jadę do Madrytu i rozwalam Neptuna :P Żartuję, ale się załamię :(

białe leje po kutasie-Dlaczego od razu dramaty? Dramat to będzie dopiero wtedy jak któraś z drużyn wygra w ostatniej minucie :P to chyba oczywiste że-Ja to się boje, że jakiś kibic Atletico wpadnie na pomysł zdemolowania Cibeles.

Boję się, że Real przegra. Wtedy to nawet Superpuchar będzie beznadziejny-Farsa i Patetico :O

Właśnie na stronie Realu pojawił się news, że Unai Emery-trener Sevilli, pochodzący z Kraju Basków powiedział, że chciałby, żeby obie drużyny przegrały, bo nie lubi żadnej z nich. Kolejny facet z dupościskiem. Jak rok temu w finale CdR grali Baskowie z Katalończykami, to było w porządku. Jak grają 2 kluby z Madrytu, to oburzenie.

Żałosny gość, chyba wszystkie hiszpańskie kluby z Farsą na czele pękają z zazdrości. Mam nadzieję, że Patetico też z tego powodu pęknie :P

idealnie na piatkowy wieczór przy piwku....ciekawe co falcao pokaze...Ronaldo jak zawsze wysoki poziom

ja tam dla przyjemnosci.. po prostu czekam co pokaza te dwie gwiazdki :)

Gość Jak tam fanka :D
Twoj real :D Ronaldo pedal wylecial i dobrze :D:D:D:D: Gej pierdolony :D

Gość jedną nogą w rowie...
To ja napiszę coś z sensem. Nie będę tego oglądał, bo sport wyczynowy to jedna wielka ściema. A moim ulubionym sportowcem jest Lance Armstrong :classic_cool:

Gość ramtamtamtam
A idź panie w pizdoo z tym realem. Że niby ręka teraz w końcówce po akcji Di Marii była? Buahahaha.

Gość Jak tam fanka :D
hahahaahahahh Atletico gora :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Gość Visca el Barca!
Graty dla Atletico - krycha boiskowy cham, mourinho nie umie przegrywać i ta burda przy linii - ciekawe kto zaczął... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość jkjjkh
jhkhkhk

Gość Visca el Barca!
Graty dla Atletico - krycha boiskowy cham, mourinho nie umie przegrywać i ta burda przy linii - ciekawe kto zaczął... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość Czerwona kartka dla pedala
i wredna morda mourinho to jakj miod na me serce :D

I jak tam fanko Realu Madryt? Załamana po porażce? I czy pomysł z grill'em dalej jest aktualny? :> To jest najwyższy czas, żeby Ronaldo spiął poślady i wrócił na Old Trafford, coś mi się wydaje, że jego dni w Real'u są policzone. Dokładnie na taki przebieg meczu liczyłam ;)

Gość denniss
jutro to będzie mecz o 13.30 adzisij real padakę grał wg mnie cała obrona do wymiany i do tego porządny napastnik

Gość fdgdfgdf
dfgfdgdfg

no z tym jutrzejszym meczem legia lech tos wypalił jakbym chciał ogladac amatorów to pojde sobie u siebie na mecz okręgówki

Gość fdgdfgdf
fghfghfgh

Gość dennis mozesz tu byc
ale nie pierdol

Gość denniss
może niższy poziom ale pewnie będzie niezła walka bo już wiele kolejek nie zostało a to może być decydujący mecz o mistrzu a liga hiszpańska troche jednak mi się przejadła przez tak dużą dysproporcję między drużynami i takie różnicę w budżetach