Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KażdegoDniaDziekuje

Czy uważacie, że skąpo ubrane dziewczyny same proszą się o gwałt?

Polecane posty

Gość KażdegoDniaDziekuje

pytanie jak w temacie Ja uważam, że tak. Dziewczyna ubierając skąpą sukienkę, która ledwo zakrywa tyłek wysyła komunikat do facetów: BIERZ mnie, jestem otwarta, prowokuje....

Nie, ja tak nie uważam. To tak jakby powiedzieć,że sklepy które nie mają ochrony i kamer proszą się o kradzież i same są sobie winne. A tak nie jest, bo choćby sklep zostawał na noc niezamknięty, niepilnowany, to nikt nie ma prawa tknąć czyjeś własności. Tak samo jest ze skąpo ubranymi kobietami. Ich ubiór nie jest żadna sugestią, zaproszeniem, czy przyzwoleniem, a jak jakiś dewiant, gwalciciel nie tego nie rozumie, to dlatego, że to on ma problem a nie ona.

Gość KażdegoDniaDziekuje
on ma problem, fakt, ale to ona ucierpi i to bardzo. czy nie lepiej zadbac o swoje bezpieczenstwo? nie mowie o ubieraniu worka pokutnego, ale o ubieraniu sie "z klasa". a tak to jakby sie rzucalo wyzwanie losowi...

Gość xxxfu
wykastrować zboczeńców to nie będą się brać za niewinne baby

Gość KażdegoDniaDziekuje
kafe sie psuje...

A co to znaczy ubieranie sie "z klasą"? Nie moge założyć szpilek? Nie moge założyć mini? Dekolt też jest zabroniony? Bo to wszystko podnieca facetów :)... Więc pewnie kobieta ubrana latem w krótką sukienke sama sie prosi o gwałt.

Gość taka dygresja na temat
ja się ubieram żeby się sobie podobać a nie jakimś żałosnym facetom co wzroku nie potrafią odkleić... jest ciepło, jestem młoda i ładna więc kiedy mam założyć mini jak nie teraz. ale nie jest to w żadnym wypadku z mojej strony zaproszenie dla facetów, bo nie jestem ani otwarta, ani pusta, ani łatwa...

Gość KażdegoDniaDziekuje
up. x zadaje takie pytanie bo napatrzylam sie na skapo ubrane laski bo pracowalam w dyskotekach.... to dziwne. idzie taka na disco skapo ubrana, a potem sie wkurza bo faceci chca ja obmacywac. przeciez sama wie, ze sie tak ubrala, zeby zainteresowac soba facetow!

Gość KażdegoDniaDziekuje
chodzi mi o takie ekstrema, np. szorty z których wystaja 'koncowki' posladkow, baaardzo glebokie dekolty pokazujace polowe piersi, bardzo wysokie obcasy na cienkiej szpilce.... widzialam taka dziewczyne ostatnio, miala tak krotka spodnice, ze jak wchodziła przede mną po schodach to widziałam WSZYSTKO. jednoczesnie zazdroscilam jej odwagi i sie zastanawialam, co ona chce tym osiagnac?

Gość KażdegoDniaDziekuje
taka dygresja na temat: "ja się ubieram żeby się sobie podobać a nie jakimś żałosnym facetom co wzroku nie potrafią odkleić... " x czyli zeby poczuć się usatysfakcjonowana nie potrzebujesz akceptacji ze strony facetow (kiedy np.widzisz, ze sie za toba ogladaja), tylko tego, zeby sie sobie podobac kiedy spojrzysz w lustro???

Gość Kaasku
Nic gwałtu nie usprawiedliwia i nic do gwałtu nie prowokuje. To zboczenie, psychiczne. Nawiasem mówiąc, krzywo patrzę się na zbyt skąpo ubrane laski.

Niekoniecznie. Ja zakładam bluzki z dekoltem bo takie lubie, bo czuje sie w nich dobrze. Nosze to dla siebie, żeby mi nie było za gorąco latem. Tak samo wiele dziewczyn nosi miniówki, aż przesadne bo sie czuje w nich dobrze i lubi tak. Robią to dla siebie. To samo wiele osób zarzuca dziewczynom, że noszą stringi dla facetów, że po co to nosić, że to niewygodne, że i tak nie widać co jest pod spodem. Że bla bla. A ja to nosze dla siebie. Sexowną bielizne nosze dla samej siebie, lubie sie oglądać w lustrze w fajnej bieliźnie. Jest mi w niej wygodnie. Czy jakiś problem? Tak samo wiele kobiet lubi chodzić wydekoltowanych, czy w mini. Albo ciągle w szpilkach po 14 cm. Taki mają styl, to jest ich sprawa. Ale wiedzcie, że one robią to dla siebie. Żeby podobać sie sobie. A nie tlumowi napalonych samców.

Gość njfgjkhgfty
"Żeby się sobie podobać" haha :D To dlaczego po domu łazicie w jakichś łachmanach a pindrzycie się tylko wychodząc na zewnątrz? Jak można być tak zakłamanym?

To tak jakby każdego faceta z różowymi elementami w ubiorze od razu nazywać gejami, w obcisłych koszulkach od razu koksami a z tatuażami kryminalistami. A ten ubiór moim zdaniem ni w ząb nie przywodzi mi na myśl nic zdroznego

Głupoty pleciesz.Normalny facet nie zgwałci dziewczyny bo ubrała się w mini.Kluby pełne są przeciez dziewczyn chętnych na łatwy seks.Ale jeśli kobieta mówi-nie -to znaczy że mówi -NIE.

Gość taka dygresja na temat
do KażdegoDniaDziekuje . dokładnie. nie szukam potwierdzenia w oczach mężczyzn. ba najczęściej mnie ono denerwuje. za najlepszy komplement uważam to jak podoba mi się to co widzę w lustrze...

Ja mam takie krótkie spodenki dośc, mniej wiecej jak ta miniówka, może ciut dłuższe, chociaż obawiam sie ze przy pochylaniu dupe mi widać nieco i chodze w nich po domu latem, wiec nie wiem jakie łachmany ktoś tu ma na myśli. Po prostu lubie je, są wygodne jak jest powyżej 20 stopni to są świetne, nikt sie nie burzy ze w nich chodze. Jakbym latała w bikini po mieszkaniu to tez widać kawałek pośladka. Na ulice w nich raczej nie wychodze, bo akurat nie czuje potrzeby, ale jak ktoś lubi... Zimą to wiadomo, że siedze w dresie, bo jest mi po prostu cieplo.

Gość KazdegoDniaDziekuje
NIE WIERZE,ze ubieracie sie tak dla siebie. Wszystkie te zabiegi maja na celu podkreslic cechy wazne dla facetow (z punktu widzenia ewolucji): długie nogi, duże piersi, zapas tłuszczu na tyłku. Niby dlaczego miałybyście sie ubierać tak same dla siebie? Zeby same siebie uwiesc? Nie wierze. To jest albo dla facetow albo dla innych lasek zeby zazdrościły

Gość Kaasku
Faceta, ktory gwalci, jara to, ze dziewczyna nie chce i jest niedostepna, a nie ze swieci i zaprasza go swoja dupa. Czy znacie jakies statystyki, ze gwalciciele wybieraja te kobiety o skapym ubiorze?tylko szczerze. Bo ja nie.

Gość KazdegoDniaDziekuje
Moze trocheprzesadziłam z tym gwałtem, chodzi mi bardziej o takie zaczepki, ze sie faceci napalaja, albo ze facet chce tylko seksu i po jednej nocy ucieka a laski maja o to pretensje... Przeciez o to wlasnie biega,chodzi tylko o przyciagniecie samca. I tez bycie i wygladanie atrakcyjnie A PROWOKACYJNIE to duza roznica.

Gość EDFEGR4
DZIEWCZYNY SKAPO UBRANE MAJA WIELKIE KOMPLEKSY I PRAGNA BY KTOS JE DOWARTOSCIOWAL , POZA TYM NIE MAJA NIC INNEGO DO ZAOFEROWANIA FACETOM PROCZ WLASNEGO CIALA. SZKODA MI TAKICH PUSTYCH LALEK KTORE SIE SPRZEDAJA W TEN SPOSOB. I TAK TO PRAWDA PROSZA SIE O GWAL BO FACET MAJAC DO WYBORU UBRANA PO SZYJE BABKE A GOLA TO WIADOMO JAKA WYBIERZE I JAKA GO PODNIECI OD RAZU

Gość PięknaOla
Ja tam tylko dla swojego zakładam sexi ciuszki itp, a na ulicach lepiej nie prowokować. Plik kaski też pokazujecie ? I zapraszacie do kradzieży np. w autobusach ? Hihihi. Sorry, ale jak dla mnie laski prowokujące strojem wyglądają jakby szukały sponsora. Bo po co tak robią ? Wątłe ego ? Niska samoocena i dowartościować sie ? Chcą być podziwiane ? Nawet jeśli mają faceta. Jakie to żałosne. :D

Gość gacuś
jak możecie usprawiedliwiać jakiś zboczeńców? nikt NORMALNY nie zgwałci kobiety tylko dlatego że ma krótkie spodnie lub duży dekolt.

Jakkolwiek będzie ubrana dziewczyna, to normalny facet jej nie zgwałci. Dziewczyna może ubierać sie wyzywająco albi skromnie a jak ktoś chce kobiete skrzywdzic to mu nie bedzie przeszkadzało jak ona jest ubrana

Gość akakjjajajaja
Próżne suczydła specjalnie szczują a potem wielki płacz że ktoś wsadził jej znienacka penisa do pochwy

odpowiedz na pytanie w temacie: TAK, Kobieta zakładająca coś krótszego niż 15 cm od krocza wygląda jak szmata. Jeszcze niech wywali cycki na wierzch i staje sie juz tylko produktem gotowym na raz bo w innej kategorii potraktowana nie zostanie - taki już wysyła bodziec... Jak mini - to rozpuszczony włos, jakaś stylowa bluzeczka jak piersi na wierzchu - to pupka zakryta, moze byc podkreslona ale zakryta skąpo ubrana laska to nic fajnego.

Gość ja udzielam lepszych rad :D
bbrtbrdb

Gość a pieszy który wchodzi na
przejście dla pieszych też się prosi o potrącenie? Bo przecież mógl nie przechodzić na drugą stronę :D

Gość fiolkaaaaa
kiedys sama tak prowokowalam,ale odkad mam chlopaka juz nie