Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KażdegoDniaDziekuje

Czy uważacie, że skąpo ubrane dziewczyny same proszą się o gwałt?

Polecane posty

Gość esfdefs
sfdefes

Gość PięknaOla
i co z tego, że wchodzi pieszy na pasy nawet jak ma zielone, a i tak moze ktoś go rozjechać. Zostaw jeszcze mieszkanie, auto otwarte bo nikt nie ma prawa ci tego ruszyć. XD co za tępa dzida. :D

Gość Telemonollla
Ciężki temat: a czy zostawiając kluczyki w bmw i otwarte drzwi, prosisz się o jego kradzież?

Gość gacuś
a jak jakaś kobieta ubiera strój kąpielowy na plaży to też się prosi o gwałt?

Gość agniesia003742
a faceci jeżdżą w wypasionych autach żeby laski leciały na ich kasę to oczywiste

Gość agniesia003742
gacuś nie bo stój jest jedynym sensownym ubraniem do pływania i opalania

Gość EDFEGR4
STROJ KAPIELOWY TO STROJ KAPIELOWY I UBIERA SIE GO NA PALZE A NIE JAK KURWA NA ULICY

doświadczyłam napaści na tle seksualnym pomimo tego, że byłam w spodniach, miałam na nogach glany a na grzbiecie kurtkę w kształcie worka :o uważam, że ubiór nie ma nic do rzeczy, jak ktoś jest zjebem to i zakonnicę zgwałci.

Gość glistaludzka111111
Dyskoteki maja swoja specyfike, ale jesli skapo ubrana laska w klubie nie ma ochoty na faceta i nie zacheca go zachowaniem, to z jakiej racji facet mialby ja obmacywac?? Jesli gosc zachowuje sie jak zwierze na widok kawalka odkrytego ciala to on ma problem i akurat czyjs brak 'klasy' w ubiorze jest znacznie mniej oburzajacy niz to... Nie bardzo rozumiem stwierdzenie, ze wygladanie atrakcyjnie, a prowokacyjnie to duza roznica. Nie widuje na ulicach wielu rozneglizowanych lasek, a jednak gwizdy, durne gadki i komentarze slychac czesto na ulicach - w kierunku ladnych kobiet ladnie ubranych, po prostu. Wiec moze to nie kobiety tu sa problemem...?

Gość powerbe
wiadomo że przesadnie skąpy ubiór ( spódniczka pasek, widoczne paski od ponczoch) coś sugeruje, ale nawet wtedy nie ma mowy o usprawiedliwianiu " była tak ubrana i nie wytrzymałem"... W ogóle to co wtedy z plażami dla nudystów? Tam nikt nie gwałci, a kobiety chodzą bez niczego! To dopiero skandal 8)

Gość Nick tajny
podnoszę!

Gość gość
abstrahując od tematy byłam świadkiem g****u w busach wyjeżdżających do belgi kierowca rozdawał cukierki ja wzięłam ale nie zjadłam na kolejnym parkingu zatrzymał się wszyscy spali jak zabici starałam się obudzić kobiete obok była w długiej sukience nie umalowana było gorąco nie obudziłam jej i poszłam tylko jak wracałam z za rogu zauważyłam że on ją g****i strasznie się przestraszyła cały bus ludzi wszysty uśpieni co to oczywiście cynk na policje ale co przyjechali dopiero na kolejnym przystanku jak wszyscy zaczęli sie budzić nikt nie wiedział o czym mowa kierowca udał idiotę z uśmiechem szok i się pyta czy dzwoniłam jak już pojechali masakra mówiłam ze nie wiem o co chodzi nawet tel mi wrwał i sprawdził że ale na szczęście nie dzwimiłam z tego bo mam dwa numery tyki strach powiedziałam że pewnie ktoś ze stacji coś mu się przewidziało. Co zrobić jak ona nie pamiątałą nic. Dziewczyny uważajcie na cienie tu wszytkiego nie opisze ona napewno nie byłą winna to ofiara bałam sie jej powiedzieć żeby nie wykrzyczała kierowcy bo na ostatnik odcinku ja przed nią wysiadałam a tacy adres znają i wogóle masakra

Gość gość
co do ubioru jak jest gorąco ze 30 st to ciężko wytrzymać w spodniach i bluzce pu szyję to nie oznacza że to odrazu prostytutka jak dziwka to sama da a g***ty powinno się tęć bo z naprawdę porządnych dziewczny nawet g***t zbiorowy dziwki nie zrobi bo to trzeba mieć trochę w głowie poukładane a struj niewielkie ma znaczenie g***ty powinno się tępić a sprawców leczyć. Przecież pedofil powie że dziecko za krótką spódniczkę miało i takim nie przeszkadza czy 4 czy 9 lat ma czy chłopak czy dziewczynka a trauma na całe życie. Wiadomo że seks jest rzeczą normalną ale jak ktoś tego nie chce to należy uszanować to nie mało jest mężczyzn nadpobudliwych ale i kobiet po co komuś marnować całe życie ;-/

Gość gość
Uwielbiam skąpe ciuchy i wzrok facetów