Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hbjnkfdcvn

膰wicze a mimo to tyje - dlaczego?:(

Polecane posty

Go艣膰 hbjnkfdcvn

od jakiegos czasu biegam ok 2 mies teraz juz ok 60-90 min bardzo wolnym tepem. i nie widze abym schudla tylko tyje;/ w nogach mam wieksze uda. wiem ze sie robia miesnie. no ale co mam robic aby schudnac? ;/ gdy przez pierwsze 3 tyg jadlam mniej widzialm miminalnie chudniecie ale zaczelam jesc 5 razy dziennie i chyba to mnie zgubilo;/bo tyje zamiast chunsac?:( juz mam dosc waze 60 kg przy wzroscie 164;(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hbjnkfdcvn
????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lessi6536
spr贸buj oczy艣ci膰 organizm i uregulowa膰 metabolizm, powinno ci pom贸c. Z preparat贸w, kt贸re znam polecam ci Nopalin臋. Od razu powinna艣 schudn膮膰, toksyny zatrzymuj膮 wod臋 w organizmie. By膰 mo偶e to jest problem u ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i jeszcze..
wa偶ne jest co jesz, nie tylko kcal ale proporcjr w臋glowodany , bia艂ko i t艂uszcze i jakoe to s膮 w臋glowodany i jakie t艂uszcze, np, dobre w臋gle to pieczywo pe艂noziarniste, makaron razowy itp. a z艂e to te z bia艂ej m膮ki, dobre t艂uszcze to oliwa z oliwek, orzechy, t艂uste ryby a z艂e to t艂uszcze zwierz臋ce i zasada 偶e na kolacj臋 raczej nie jemy w臋glowodan贸w a bia艂ko, chude

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hbjnkfdcvn
ok. a co powinnam jesc po bieganiu?? biegam wieczorami przed snem moze z godz czy 2. czytalam ze powinno sie jesc po bieganiu ale tez wiem ze nie wolno jesc przed snem . wiec tak zle i tak nie dobrze;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jezeli biegasz wieczorem
to powinnas jesc po bieganiu duza bia艂ko a ma艂o w臋glowodan贸w ja np bym jad艂a serek mozarella

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zrzu膰 brzuch
Wpadnij na bloga o diecie i 膰wiczeniach http://zrzucbrzuch.blogspot.com/ zrobi艂am ca艂kiem now膮 szat臋 graficzn膮. Na blogu przede wszystkim znajdziecie przepisy r贸偶nych ciekawych potraw kt贸re ci臋偶ko znale藕膰 w internecie, du偶o porad odno艣nie diety , 膰wicze艅 i suplementacji jak i r贸偶ne ciekawostki. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 take on me
dokladnie po treningu i na wiecz贸r najlepiej je艣膰 bia艂ko. czyli jajka, jogurt, kefir, serek wiejski, piers z kurczaka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 take on me
Zrzu膰 brzuch - fajny blog, dobre przepisy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 efqwe
najlepiej zrezygnuj w pw臋glowodan贸w ca艂kowiecie. Od艂u偶 pieczywo tradycyjne w zastepstwie jedz wafle chlebowe, odsu艅 ziemniaki, kup s艂odzik zamiast cukru i batonik tylko po wysi艂ku:) gwarancja szybkiego spadku masy cia艂a

Udost臋pnij ten post