Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety pijaca mama

Czy znajde tu mamy alkoholiczki?

Polecane posty

Gość gość
cvo powoduje takie ciagoty do alkoholu?

Gość gość
alkoholizm idiotko.

Gość gość
po co glupie pytania chcesz dobic dziewczyny? juz ci napisaly, prosciej sie nie da. najpierw sie zaczyna niewinnie, dla humoru, dla odwagi, dla rozrywki. a alkohol chcac nie chcac ma wlasciwosci uzalezniajace. jeden sie napije i nie rusza przez miesiac, drugi potrzebuje coraz czesciej. i sie zaczyna nalog. jak kazdy. nic bardziej logicznego. i to napewno jest straszne z tym zyc

Gość gość
a ja mam do ciebie pytanie jak wyglądasz po 10 latach picia bo alkoholiczki są z regóły zorane, szybko mają zniszczoną skórę i zmarszczki szybciej widać starość

Gość gość
ja jak sie napije to raz a porzadnie- nie mam umiaru. a potem przez kilka miesiecy alkohol dla mnie nie istnieje. a moj ojciec byl alkoholikiem.

Gość gość
Moja mama tak piła.Trzymała się do około 13 roku mojego życia.Popijała, ale funkcjonowała normalnie.A potem... poszła po bandzie.Alkohol z nią wygrał.Miewała ciagi trwajace tygodniami.Awantury i pusta lodówka to była norma w tym czasie. Dodam że w okresach trzeźwości była najlepszą matką na świecie. Kilka razy miała wszywkę - to był dla mnie i brata czas prawdziwego dzieciństwa.Niestety to minęlo. Z czasem było już tylko gorzej. Mam teraz 28 lat i nie utzymuję z nią kontaktu.Ostatni raz widziałam ją 3 lata temu.Brat został z nią...zaczął pić.

Gość gość
alkoholicy to zera i smiecie, nie powinni miec dziecie. Moja matka mi zrujnowala dziecinstwo swoim chlaniem gardze kazdym alkoholikiem oby wam odebrali dzieci. A autorka to tępa pała, zapisz sie na terapie a nie chlejesz

Gość gość
2013-09-15 22:34:56 [zgłoś do usunięcia] gość zero porodziło zero

Gość gość
do gość- a wiesz że skoro w twojej rodzinie był alkoholik to jest duże prawdopodobieństwo że tobie to też grozi? Może nie dziś, nie jutro ale jak to mówią - nie znacie dnia ani godziny.

Gość gość
Jak ty pracujesz kobieto ??? Czy po 10 latach picie odczuwasz jakiś uszczerbek na zdrowiu ?? Jak dziecko ??

Gość gość
15.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość 2013-09-15 22:34:56 [zgłoś do usunięcia] gość zero porodziło zero BRAWO!!!!! skoro mialas to w domu to zamknij łaskawie morde, mamusie nawyzywaj a nie obca kobiete suko wredna