Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziewczynaGrubsza93

Stare Panny- łączmy się :)

Polecane posty

Gość DziewczynaGrubsza93
Fjo, a jaki jest Twój ideał mężczyzny?

Pisałam już gdzieś tutaj :) Z resztą, ideały nie istnieją. pisałam, że: marzę " facecie, który będzie mi fizycznie odpowiadał, który mnie będzie pociągał. Takim, który ma pasję, jest inteligentny, czytany, po studiach, ma pracę, jest samodzielny i imponuje mi intelektualnie." A z wyglądu blondyn, szczupły albo taki normalny, nie podobają mi się umięśnieni faceci, fajnie jakby miał dłuższe albo całkiem długie włosy, niebieskie oczy, gdzieś między 175-180 wzrostu. Koniecznie niewierzący. Ale prawda jest taka, że podobają mi się różni faceci, nawet ci odbiegający od ideału z wyglądu.

Gość gosciu przyzwoity ;)
Fjolsfinna no to zaczarowałaś, faceci w twoim wieku są juz tylko brzydcy i łysi ;)

Gość DziewczynaGrubsza93
gościu nieprawda :) Ja robię maślane oczka przez jednego 29-latka, ale to przepaść jak dla nas.. Chyba.

Gość taki gość
Ale pojechałaś facetom hehe z chęciom się zapoznam z jakąś starą panną z okolic Opola mam 30 lat

nie pojmuje jak 30stolatek może czuć sie staro?? Dopiero wtedy zaczyna stawać sie mężczyznom i może wyrywać panny nawet 10 lat młodsze ;)

Gość DziewczynaGrubsza93
taki gość z chęciom? Chyba chęcią :P Jak dla mnie raczej za dużo, czemu sam?

gosciu przyzwoity ;) - bzdura. Jeszcze 10 lat starsi ode mnie to czasem fantastyczne ciacha. Cóż, mnie jest ciężko trafić na faceta, który będzie mi odpowiadał. Było tych związków kilka wcześniej, ale nic ciekawego z tego nie wyrosło. Dlatego stwierdziłam, że lepiej mi jest bez faceta. I tego się trzymam. Jestem samowystarczalna i nie oglądam się na nikogo.

Gość DziewczynaGrubsza93
przyzwoity, jakaś aluzja?

panny 25 30 to dopiero zaczynają świszczeć i takim nie trzeba tłumaczyć, bo życie pozbawiło je głupich złudzeń, związki zawierane w takim wieku mogą byc najbardziej udane i maja największe szanse na przetrwanie

Gość DziewczynaGrubsza93
fjo, a masz się do kogo przytulić?

Fjolsfinna mam podobno zdanie choć mam 39 to wiem coś o tym ;) niestety moja u;lubiona koleżanka straszy mnie ostatnio ze i mnie w końcu dopadnie i przestane być zimny ;) mało prawdopodobne ale kto wie... tobie na pocieszenie mogę powiedzieć ze całkiem niedawno dopadło i to jak cholera jedna z moich koleżanek, a miała zamiar zostać już stara panną ;)

Gość taki gość
Sorry jaki błąd wybaczcie mi aż wstyd ja jak na 30 lat nie czuję się stary ale nie chodzi mi o wyrwanie małolaty ale o poznanie odpowiedzialnej osoby a dla czego sam? bo moja ex ....................................................................................................................................................................... brak komentarza :) to było dawno i nie prawda

DziewczynaGrubsza93 - nie mam. Ale tez nie czuję takiej potrzeby. Nauczyłam się żyć sama i dobrze mi z tym. gosciu przyzwoity ;) - ja nie potrzebuję pocieszenia. Gdybym chciała mieć faceta, to nie miałabym z tym problemu. Po prostu taką podjęłam decyzję i się jej trzymam. Chyba, że zakocham się z wzajemnością w facecie z mojego opisu. Już kij z jego wyglądem, ale ten szkielet: w moim typie, inteligentny, po studiach, pracujący, oczytany, wierny i poważnie myślący o życiu. Wtedy się mogę zastanowić nad zmianą mojego wygodnego życia dla kogoś.

mnie też owego czasu swatano, ale nic z tego nie wyszło, bo osobniki były poniżej odpowiedniego poziomu...oby tobie się fjo udało:)

dziewica jeszcze - ależ ja wcale nie chcę, żeby mi się udało. Chodzę na te randki z nudów bardziej. I dlatego, ż nie przepadam za chodzeniem do kina w samotności

Gość taki gość
Przepraszam za taki błąd aż mi wstyd :( ja mam 30 lat i nie czuję się staro i nie szukam jakiejś małolaty tylko odpowiedzialnej dziewczyny a jestem sam bo moja EX ............... brak komentarza ale to było dawno i nie prawda :)

Stare Panny? Ja mam teraz 40 lat. Od 8 jestem po rozwodzie, mam 2 dzieci. Od ponad 4 lat mam drugiego partnera!!!! Nie jestem super pięknością. Po ciążach mam zniszczone ciało, 2 synów którzy rozrabiają i trafił mi się ktoś. Nie szukałam na siłę po prostu się trafił :) Tak więc nie można mówić, że do końca będzie się samą, bo nigdy nic nie wiadomo :)

liwiana - cóż, powszechnie wiadomo, że nie każda kobieta sobie znajdzie partnera i będzie szczęśliwa, więc po co się oszukiwać i sobie coś wmawiać.

jakby co ,to jestem nudziarzem do wynajęcia,zadna d**a mnie nie chciała to siędze na babskim forum jak ta p***a i szukam,paszteciora bo na więcej mnie nie stać,ale wiem ze tez wiecej tu nie wyrwę,jak sa pasztety,sa i meskie c**y,któras chętna?

Gość DziewczynaGrubsza93
Ja mam niespełna 20, a w moim nikogo ciekawego:(

Gość gość
fjolsfinna to zwykla dziwa, z iloma juz dziwo mieszkalas na kocia lape? i tobie sie marzy ksiązę? a ty jestes księżniczką ? hahahaha szmata i tyle

To, z iloma mieszkałam to moja sprawa. Nie szukam świętego prawika katolika, tylko faceta z doświadczeniem, więc jakby ci to powiedzieć...nie twój zasrany interes :)

Gość DziewczynaGrubsza93
Bycie starą panną nie jest takie złe ;) Ile się ma czasu dla siebie i pieniędzy ;)

Z tymi pieniędzmi bym tak nie szalała. Wolałabym mieć dwie wypłaty do rozdysponowania niż jedną :)

Z tymi pieniędzmi bym tak nie szalała. Wolałabym mieć dwie wypłaty do rozdysponowania niż jedną :)

Gość Cezaryy
Cześć jak by jakaś z pań chciała sobie umilić dzień lub wieczór proszę napisać super_cezary@wp.pl :)