Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziewczynaGrubsza93

Stare Panny- łączmy się :)

Polecane posty

Gość DziewczynaGrubsza93

Czy są tutaj jakieś stare panny? Chciałabym jakieś porady jak sobie umilać życie samotnie :) Ja mieszkam z rodzicami za granicą i faceta już nie znajdę :) A jak u Was?

Gość desperados7668er
ja

Gość DziewczynaGrubsza93
I jak u Ciebie wygląda? Od kiedy jesteś sama?

Gość pożalę się :(
ja jestem a ile macie lat? ja 28

Gość matymmaa29
ile macie lat?? ja 29

Gość pożalę się :(
ja jestem od zawsze sama. nikt mnie nigdy nie chcial na stale. teraz jestem w ukladzie gdzie spotykam sie z takim jednym tylko .. wiadomo po co.. ale nawet on mnie nie chce jako partnerki do zycia. :( a brzydka nie jestem

Gość DziewczynaGrubsza93
Mi już spadło libido na 0.. A miałam całkiem spore.. :) Przytulania też nie potrzebuję :) Przyzwyczajam się.

Gość DziewczynaGrubsza93
Do pożalę się Spróbuj popisać z ludźmi na czacie, skoro koniecznie kogoś potrzebujesz.. Nie spotykaj się z nim bo skoro on nie traktuje Cię z należytym szacunkiem "kiedy mu się chce" to nie ma sensu... Poznasz wiele innych osób. Czemu nie macie szans na znalezienie kogoś?

Gość DziewczynaGrubsza93
Ja mam 20 lat. Miałam 9 facetów, więc nie było źle.. Teraz jednak nie znajdę nikogo, w lipcu wyjeżdżam za granicę.. Tam nie ma młodych Polaków.. Zostanę z rodzicami.. Dlatego nikogo nie znajdę. Ale ja w przeciwieństwie do Was jestem nieatrakcyjna. Biorę hormony i jestem gruba..

Ja mam 25. Chyba się już łapie. Cóż, nie muszę sobie jakoś specjalnie umilać czasu, mam pracę, swoje pasje, spotykam się ze znajomymi, czasem wpadam do rodziców na ploty. Faceta nie szukam, odpowiada mi bycie samą.

a mi najbardziej brakuje bliskości z facetem chociaż jestem dziewicą, ale po prostu przytulilabym sie zwyczajnie do kogos...ale faceci w moich stronach wolą takie laski do 20tki więc ja sie juz nie kwalifikuje...

Gość DziewczynaGrubsza93
Nie brakuje przytulanie itp.? czemu uważacie, że nie macie szans na poznanie kogoś?

Gość DziewczynaGrubsza93
dziewico, a może poszukać w innych okolicach? ;>

szukałam już, nawet na portalach randkowych, ale jak to w necie ciężko trafić na kogoś wartościowego i nie myslacego o seksie na pierwszej randce, znajomi nawet probowali mnie swatac ale co z tego skoro potencjalni kandydaci byli blisko 40tki a to jednak za starzy jak dla mnie...w moim wieku nie ma w okolicy nikogo wolnego

Gość Ja także....
Ja także stara panna bez szans na zmianę tego stanu. Mieszkam w małym mieście, nikt mnie nigdy nie chciał, ale co się dziwić urody to ja nie posiadam wogóle, nadrabiam charakterem( a przynajmniej staram się) ale to niestety w obecnych czasach to zdecydowanie za mało.

Gość DziewczynaGrubsza93
A czateria.interia.pl ? Możesz z kimś pogadać niezobowiązujaco. Portale randkowe są głupie, może poza badoo ;) Ten jedyny dobry ;)

Gość DziewczynaGrubsza93
Do ja także... A musisz mieć kogoś ze swojego miasta? Poszukaj w innych :) Może jakieś badoo? czateria? Niezobowiązujaca rozmowa itp. :)

do mnie na badoo pisali sami cudzoziemcy i murzyni:), przerobiłam chyba wszystkie portale a na czaterii tez bylam ale tam sami napalency,kiedys mialam chlopaka ale coz stracilam go...i do dzisiaj nie moge sie pozbierac...

ja także...->no wlasnie teraz bez urody to faceci nawet nie spojrzą, co z tego, że kobieta ma mily charakter, jest sympatyczna skoro np nie jest "urodziwa"- faceci takie omijają...

Gość DziewczynaGrubsza93
dziewico, więc odrzuć swoje lęki i otwórz się :P Do mnie pisali normalni.. Może za krótko miałaś?

Gość DziewczynaGrubsza93
Nie mówcie. Ja wyglądam jak pół tyłka zza krzaka, a miałam 9 facetów. Mieszkam w Aglomeracji Śląskiej to też swoje daje. Ale moje rozstania były przez mój okropny charakterek.. Łebki do góry :)

dosyć długo byłam, ale potem poznałam w realu mojego eksa, ale cóż...skoro znalazły się takie co mi go zabrały...ehh

dosyć długo byłam, ale potem poznałam w realu mojego eksa, ale cóż...skoro znalazły się takie co mi go zabrały...ehh

Gość Stary Kawaler 83
cześć dziewczyny :) szkoda, że juz przywykłyście do swojego staropanieństwa, pogodziłyście się z nim. A ja jeszcze mam nadzieję. Z roku na rok coraz mniejszą, ale mam. Jakby co, to jestem do wzięcia ;)

Gość DziewczynaGrubsza93
Stary Kawalerze, a dlaczego Tobie się nie udało z kobietami? Dziewico, skoro zabrały jakieś to nie był wart zachodu ;) Ciesz się, że teraz tak się stało, a nie rozwód i byś została z dziećmi..

Gość DziewczynaGrubsza93
Dziewico, zazdroszczę Ci. Ja już nie jestem dziewicą i bardzo żałuję bo żaden mężczyzna "w moim typie" się mną nie zainteresuje bo nie jestem czysta.

Ja nie mam faceta, bo nie chce go mieć. Jestem atrakcyjną kobietą, trafiają sie jacyś adoratorzy, ale nie ma nikogo, kto by mnie wyrwał z butów.

Gość DziewczynaGrubsza93
A kto by Cię z nich wyrwał? O kim marzysz ? :)