Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terefere--

niechciana ciaza zabieg w pierwszym miesiacu

Polecane posty

Gość terefere--
adopcja tez nie wchodzi w gre jakbym miala juz urodzic to bym juz zostawila.. rto nie jest kwestia nie wiem braku kasy, nie wlasciwego partnera tylko wlasnie tego ze ja nie czuje sie jeszczce gotowa zbyt wiele chcialabym jeszczce zrobic w zyciu a nie juz w pieluchy

Gość Popycham Post
.

Gość Martin__
Tylko przez swój egoizm, zabierasz komuś szansę by żyć.

Gość ktoś ktoś
Pytasz jak to wygląda i czy boli? To wygląda tak: bierzesz nóż, sprawdzasz, czy ostry i wbijasz w spiące spokojnie dziecko, leje się krew, śpioszki i pieluszki robią się czerwone, ale ty jeszcze parę razy uderzasz, dla pewności. dziecko jest całe zakrwawione, ma odcięte rączki i nóżki, poderżnięte gardło. Już się nie uśmiecha przez sen, lecz ma buzię wykrzywioną od bólu. Pytałaś, czy to boli? Tak, to bardzo boli, gdy ktoś jest mordowany... Potem bierzesz małe ciałko, zawijasz w kocyk i zanosisz do parku w ustronne miejsce, kopiesz dołek, wrzucasz maleństwo i odchodzisz... A za rok lub dziesięć lat, będziesz wyć z bólu, że to zrobiłaś. Mam nadzieję, że Bóg Ci nie da więcej dzieci, żebyś ich nie zabiła

Gość Idźcie w cholerę
Nie da się 'przetłumaczyć' tego, że jesteś egoistyczną, egocentryczną, płytką istotą? Nie ma czego tłumaczyć, nad czymś takim można tylko ręce załamywać.

Gość kichowata
czy wiesz,ze na tym etapie ksztaltuje sie gen,ktory ma w sobie pewne cechy charakteru?to,co piszesz,ze chcesz w zyciu cos zrobic,to swiadczy o Tobie,ze jestes egocentryczka i nie liczysz sie z innymi.Co z religia?Wierzysz,ze ludzie maja dusze? No i na tym etapie ksztaltuje sie plec dziecka.Poczytaj na necie.Wpisz,chocby w google 3 tydz.ciazy.czytaj!Moja przyjaciolka tez usunela i myslala,jak Ty.Ma traume i mowi,ze to cos okropnego

Gość życzliwy życzy
Idźcie w cholerę,idż sama w cholerę,tępy prostacki tłuku i niech cie szlag trafi ze złości,mendo nawiedzona!i tak się skrobnę,hahaaaa

Gość terefere--
ja pierdziele kogos chyba wyobraznia poniosla usmialam sie z tym nozem... i powtarzam to nawet przez lekarzy nie jest uznawane za dziecko... macie swoje zdanie na ten temat ja mam swoje nie prosilam o psychoanalize tylko zeby ktos sie wypowiedzial kto byl w podobnej sytuacji

Gość srutututu..
upup

Gość ananananr2
terefere-skoro to nie dziecko,to co to jest?Przecież to rośnie,rozwija się,więc niewątpliwie jest to człowiek.

Gość korkina
ale jaja ... dowiedziaś się wszystko ? :). wpadkę miałaś 3 tyg temu a te świete i uczone obliczyły Ci na 5 tydzień ...śmiech na sali :) kalkulator ciążowy oblicza od ostatniego okresu madrale a tu dziewczyna pisze dokładnie co i jak. tabletki dostaniesz napewno do domu. Moja córka miała ciąże obumarła w 8 tyg. i dostała do wyboru albo łyżeczkowanie albo tabletki poronne, wzieła tabletki. Niestety ona miała silne boleści .Tak na marginesie, to po tym wszystkim urodziła zdrowe dzieciaczki. Zyczę Ci jak najlepszego zakończenia.

Gość todos
przez lekarzy nie jest to uznawane jeszczce za dziecko z podręcznika biologii (II kl. szkoły gimnazjalnej) i czytam: "Natępnie jądro plemnika łączy się z jądrem koórki jajowej, tworząc zygotę. Od tego momentu rozpoczyna się rozwój nowego organizmu. ROZWÓJ ZARODKOWY CZŁOWIEKA Rozwój zarodkowy trwa pierwsze 8 tygodni ciąży i liczy się od momentu powstania zygoty do wykształcenia zawiązków wszystkich narządów. ORGANIZM CZŁOWIEKA W TYM NAJWCZEŚNIEJSZYM OKRESIE ROZWOJU NAZYWA SIĘ ZARODKIEM". Nie ma takiej możliwości, żeby z zarodka człowieka wykształcił się organizm np. - konia.

Gość ktoś ktoś
Uśmiałaś się czytając o nożu?.. A co to za różnica w jaki sposób zabijesz człowieka? Myślisz, że otrucie tabletkami jest bardziej ... humanitarne? Tak czy inaczej zrobisz to sama, własnymi rękami, bo nikt na siłę cię nie zaciągnie do płatnych morderców. Jeśli śmieszy cię śmierc własnego dziecka, to tym bardziej życzę ci by to było pierwsze i ostatnie twoje dziecko. Mam też nadzieję, że twój partner cię rzuci, gdy przemysli ,że zabiłaś też jego dziecko