Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z punktu widzenia

Muzulmanie w Europie. Wasze zdanie na ten temat

Polecane posty

Gość z punktu widzenia

Ja osobiscie uwazam,ze namnozylo sie ich za duzo i za jakies 20-30 lat opanuja Europe do tego stopnia, ze noszenie szmaty na glowie stanie sie obowiazkiem:O Nie mam nic do ich religii, nawet troche o niej wiem, ale mam za to wiele do ludzi, ktorzy przyjezdzaja do Europy i chca egzekwowac jakies swoje prawa w zwiazku z religia. uwazam, ze akurat oni nie potrafia korzystac z goscinnosci krajow cywilizowanych i powinno sie im zakazac przyjazdu a tych co sa i robia zamieszanie wsadzic na tratwe i pomachac na do widzenia. Oczywiscie sa tez cywilizowani, kulturalni muzulamnie, ale jakby nie patrzec przewaza bydlo.

Gość gigi gigi
już opanowali "nie mieczami, ale brzuchami naszych kobiet podbijemy Europę"

Gość Eleonorra
Oczywiście że niedługo opanują Europę. W Anglii są takie miasta, nawet nie dzielnice, że uświadczyć białego to cud. Znam ich sporo i jestem na NIE! Fakt, oni są bardzo rodzinni, jakkolwiek to rozumieć, wspierają się, wszystko robią wspólnie - właśnie dzięki temu opanują w końcu glob, ale wobec innych są chamscy, zawistni.

Gość z punktu widzenia
ja juz pomijam wlasnie te idiotki co sie z nimi wiaza:O Moim zdaniem takie kretynki powinny sie wstydzic a nie jeszcze plakac ze jakis muzulmanin ja po ryju bije.

Gość Eleonorra
To prawda, ale krew nie woda podobno :) Ja rozumiem że dziewczyny są nimi zauroczone, ale tez powinny myśleć trzeźwiej, tyle się czyta przecież o róznych nacjach.

Gość czarny kocur
Jestem na nie. Powinni siedziec u siebie jak tak krytykuja zachod I wszystko z nim zwiazane, w tym kobiety. Niech siedza u siebie I tam robia broch. Ja bym ich nie wpuszczala, no chyba ze tylko do szkol, studentow.

Gość czarny kocur
Eleonorra- nie wiem co sie moze podobac: kurduple, broda ?

Gość Eleonorra
eee, nie każdy jest zaraz kurduplem i nie każdy ma brodę, tamci odpadają w przedbiegach, zgadzam się, ale są i przystojniacy ;)

Gość Po dwóch na pal...
...dla oszczędności....