Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila0006

czy ktoś z Was reklamowal ubrania w c&a?

Polecane posty

Gość kamila0006

Witajcie, mam pytanie, czy ktoś z Was kiedyś reklamowal ubrania w c&a? kupilam 2 tygodnie temu 2 pary spodni, po praniu spodnie są wieksze o jakies 2 rozmiary. pralam je w temperaturze zgodnej z metką, i zastanawiam sie czy ich nie reklamowac, w tej chwili nie nadaja sie do chodzenia:/ macie jakies doswiadczenia z tym sklepem? jak rozstrzygaja reklamacje? z gory dzięki za odpowiedzi,

Gość orsay____
W CA nie, ale miałam podobną sytuacje w Orsay. Reklamację odrzucili, bo niby prałam w niewłaściwej temperaturze.

Gość nie uznają
wątpię żeby Ci reklamacje uznali, pewnie odp będzie że pralaś w niewłaściwej temp

Gość ula56789.
spróbować zawsze można skoro i tak w nich nie będziesz chodzić, ale wątpię żeby uznali, pewnie będzie że pralaś w niewlaściwej temperaturze

Gość kamila0006
przecież to bez sensu, jak mi udowodnią że nie prałam w odpowiedniej temperaturze?

Gość dont get haj
w housie taką reklamacje by uznali, ale nie wiem jak w c&a

Gość yasmina.1.
W h&m miałam podobną reklamację, uznali, i oddali kasę:) próbuj, moze akurat.

Gość Polkaaaaaa
Idz do sklepu i moze uznaja reklamacje ale szczerze w to watpie:/ Ladne badziewie skoro spodnie sa AZ o 2 rozmiary wieksze po praniu.....masakra:/ Drogie byly?

Gość kamila0006
badziewie to malo powiedziane, ostatni raz cos u nich kupilam, byly po 89zł/szt dla kogoś to pewnie malo, ale dla mnie to troche kasy, tym bardziej ze wydane w błoto:/

Gość Polkaaaaaa
...

Gość Polkaaaaaa
Dla mnie 89 zl.to tez duzo........brak mi slow na to co sie stalo z tymi spodniami!!!:/

Gość tak jakos
dlatego ja też już nie kupuje spodni w sieciówkach, miałam to samo ze spodniami z house. szajs

Gość Polkaaaaaa
tak jakos - to gdzie kupujesz spodnie????

Gość tak jakos
dzinsy w lumpeksach lub w tk maxx bo uwielbiam spodnie z crossa a tam są tanie, czasem też w sklepie typu promocja.pl jedynie spodnie materiałowe spisują mi się np. z house, mam takie łososiowe cienkie akurat na wiosne lato.

Gość chloeee
Mam podobny problem ze spodniami w C&A. No i szkoda mi niektorych, bo fajnie leza, a raczej lezaly i jest fajny fason (mam sporo tregginsow z C&A). Najczesciej tak dzieje sie ze spodniami z Yessica, bo z Clockhouse jeszcze sa w miare.. Nie probowalam jeszcze nigdy reklamowac, ale znalazlam juz na to patent. Po prostu kupuje od jakiegos czasu rozmiar mniejsze, nosze 36, a kupuje 34. Wypiore i rozmiar jest normalny ;) Ale mysle, ze takie reklamacje powinni zaczac uznawac, bo nie Ty jedna zglosilabys cos takiego..

Gość 2 pary dżinsów
2 pary dżinsów użytkowane rok i 4 miesiące (choć jedna para w praktyce nie cały rok) - przetarte w kroku C&A nie uwzględnił reklamacji (czas oczekiwania na odp. ponad 2 tygodnie). Mam 185 i 80 kg wagi , jestem pracownikiem biurowym ,strach pomyśleć jak szybko się psują gdy ktoś jest tęższy. Pozostało mega zdziwienie wniosek, aby tam nie kupować więcej niestety.