Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kustra

Jedzenie na weselu

Polecane posty

Gość kustra

Co uważacie ,że powinno być na weselu w kwestii kulinarnej czy warto robić kuchnię w jakimś stylu?

Gość frge rtw
Jedzenie wegeterianskie na wszelki wypadek

Gość wesele 20142014
lepiej nie kombinować tak zawsze znajdzie się ktoś kto będzie krytykował wesele dla gości nie dla nas

Gość 56565l
zgadzam się, lepiej nie kombinować. Jeden lubi tak, drugi tak. Chyba najpopularniejsza jest kuchnia polska, ja bym szła w tym kierunku i tyle.

Gość No to sie teraz nie dziwię,
czemu na każdym weselu to samo badziewie niesmaczne :O Nie kombinować, jasne, bo przecież każdy marzy o kolejnym rosole i schabowym :O a potem jeszcze pretensję, że w kopercie zbyt mało dają goscie

Gość Ewcia147
Na weselach najbardziej sprawdza się kuchnia polska. Pasuje do tego typu imprezy, ciepłe mięsne dania, stół wiejski, zimna wódka... Myślę że większości gościom taki styl odpowiada i dlatego hulają do białego rana :) Zaproszenia z pieczęcią w laku, też pasują do polskiego wesela. http://www.zaproszenia-kada.pl/zaproszenia/

Gość gość
Byłam kiedyś na weselu gdzie na początku podano mus pieczarkowy z grzankami. Rosołu, klusek śląskich ani krokiecika nie doczekałam się wcale, a byłam do końca imprezy. Byłam troszkę zawiedziona pod względem kulinarnym ;(