Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ALICJA250

KOŃCZENIE W ŚRODKU

Polecane posty

Mam pytanie czy pozwalacie partnerowi kończyć w środku kiedy bierzecie tabletki antykoncepcyjne?czy przez wszystkie dni kiedy bierze się tabsy jest to bezpieczne?zakładam że tabletki są brane regularnie, wiem że przy tabletkach nie ma dni płodnych ale tylko tak pytam

Gość Kaasku
Po to biore tabletki, zeby mogl we mnie konczyc. Jezeli bierze sie tabletki regularnie, dzialaja tez w czasie przerwy.

mam jeszce jedno pytanie jak długo można stosować tabletki jeśli nie chce się mieć dzieci przez ile lat można je brać bezpiecznie?

Gość Kaasku
Mozesz je brac ile chcesz. Plusem tabletek jest to, ze kiedy je odstawisz, nawet latwiej i szybciej jest zajsc w ciaze.

Gość akakakaraka
Pamiętaj tylko, o regularnych badaniach. Nie tylko stricte ginekologicznych, ale też wątroba, układ krwionośny (zakrzepica, nadciśnienie). I nie jestem pewna (bo czasem czytam takie, czasem inne opinie), ale zdaje się, że raz na ileś tam należy zrobić dłuższą przerwę, ale nie wiem - niektórzy ginekolodzy mówią podobno, że to tylko miesza organizmowi, inni uważają, że przy wieloletnim zażywaniu to niezbędne dla oczyszczenia organizmu.