Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co ja najlepszego zrobiłam?

To było w piątek....

Polecane posty

Zamówiłam na Allegro kilka rzeczy przesyłką kurierską. Brałam kąpiel, gdy zadzwonił dzwonek do drzwi. Niewiele myśląc wyskoczyłam z wanny. Owinięta ręcznikiem otworzyłam. W drzwiach stał kurier , przystojny facet, z szerokim uśmiechem. Przywitał się wesoło, żartując,że takiego widoku się nie spodziewał itp. W chwili gdy nachyliłam się , aby podpisać odbiór przesyłek on pocałował mnie. W tym szoku puściłam ręcznik , który opadł na ziemię....

A on przyciągnął mnie do siebie, zaczął całować szyję, biust... Wylądowaliśmy w sypialni

Gość .oiuy
urban legend wypierdalaj

Gość ewfef4fwefw
tak oczywiscie :-D

Nic się nie spóźnia, bo się zabezpieczam

Ale nie wiem jak się z tego wyplątać, bo on dziś był znowu.

Taki spontaniczny sex był super, dawno nie czułam się tak pożądana, ale nie mogę tego ciągnąć

Jak jutro przyjdzie znowu to zwariuję

Dziś też był,ale się nie dostał do domu. Pozamykałam się na trzy spusty i psa puściłam.

Gość marrica 79
oj ja tez miałam przygode z kurierem... dwa lata temu.. przyniósł paczkę.. nie miałam drobnych a on wydać z 200zł. wszedł do srodka do mieszkania. ja zaczelam wygrzebywac pieniazki z torebki i odliczac. byłam wtedy chora tzn zapalenie korzonów miałam. stał za mną a ja odliczałam kasę. nagle przyblizył sie powachał moje włosy i powiedział ze pachną namiętnością ..i szeptał mi to do ucha... zaczał głaskać i plecach , szyji.. pozniej piersi..nie wytrzymała... było bosko......

jak Ty Olu nic nie rozumiesz.. była księżniczka czyli autorka rycerz czyli kurier pies czyli smok broniący dostępu do księżniczki niedostępna wieża czyli mieszkanie księżniczki nie wspomnę o rumaku rycerza czyli... ;)

Gość też chcę takiego kuriera
jeżeli On mnie już nigdy nie pocałuje to może chociaż :classic_cool: ale mam pecha jak zawsze-dostawa do pracy 😭

dresiarz tobie nic nie grozi. Kobiety raczej nie są kurierami :-) Dziś był znowu, ale.........otworzył mu mąż. Minę miał straszną

Gość gość
A nie był czasem to ten zboczeniec który do nas chodzi ?

Gość Lady93
Ja tez mam takiego kuriera socjopata inaczej , on ma gdzies co inni pomysla i czy kogoś skrzywdzi więc jesli to ten sam to nie martw się dla niego to jest rozrywka tymbardziej upokorzy 2 gą osobę tym większa frajdę ma .

Gość Lady93
A to nie był czasem siwy starszy dziadek w okuralach i mały di tego ? Ale z 2 strony to raczej mówimy o 2 róznych kurierach ten nie jest obiektywnie Przystojny .