Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetka85.

Nie widać zarodka 6 tyg ( 1 dzień ) ...

Polecane posty

Gość Jaki 16 tydzień
Zobacz sama na normy, prędzej jakiś 7 tydzień.Beta swoje apogeum osiąga między 8 a 10 tygodniem ciąży aby potem już tylko maleć do końca ciąży.

Gość Według Twoich norm
jest to 6-7 tydzień.

Gość Anetka85.
sorry nie znam się na tym kompletnie a ta baba w rejestracji do Mnie ... Gratuluję jest Pani w ciąży , według listy 12-16 tydz... a ja do niej ,że co... i tak patrzyłam na tą rozpiskę ... , ale sobie myślę skoro pielęgniarka tak gada .. to ja się chyba na tym nie znam.... Ja już od kilku tyg... mam taką masakrę ... , że już nie wiem jak sama się nazywam

Gość Allegrowicyka1987
W 6tc u mnie tez nie bylo widac pecherzyka i babka wykonujaca USG powiedziala zebym jeszcze sie nie cieszyla... Na poczatku 7tc dostalam krwotok myslalam ze poronilam tymbardziej po tym co uslyszalam od lerkarki podczas USG... Szybko do szpitala, badania i okazalo sie ze zarodek jest i SERDUSZKO BIJE! :) Dziś moja coreczka konczy piewszy miesiac ;))))

Gość Anetka85.
jakby był 6-7 to by pasowało .. bo tak mówili w szpitalu 10 maja ,że koniec 4 tyg.. teraz by leciał 6 tydz .. ale według ost okresu.. powinno byc dalej , ale może być tak ,że ciąża jest młodsza.. niż od om .. ? mam jeszcze nadzieję ,że bedzie ok ? 27 maja idę z powrotem na usg.. mam nadzieję ,że coś więcej lekarz dojrzy ...

Gość Normy masz pewnie
podane od owulacji czyli musisz dodac jeszcze te dwa tygodnie.

Gość Anetka85.
Allegrowicyka1987 u mnie pęcherzy i ciałko żółte są , ale nie było zarodka ... i babka powiedziała , że to nie dobrze i , że od om już powinno być widać ... i podejrzewa puste jajo... dlatego kazała robić betę ...

Gość puste jajo
gratulacje Anetka! czyli betka rośnie, teraz tylko usg i zapewne zobaczysz zarodek z serduszkiem:)))

Gość Niesety pozostaje czekać
Za dużo tych niewiadomych. Ja podobny wynik miałam w 5t3d ciąży, w wtedy też było widać zarodek z pęcherzykiem żółtkowym. Poczekaj do poniedziałku z taką betą prawidłowo rozwijająca się ciąża powinna być widoczna, w sumie powinno byc też serduszko. Kiedy robiłaś tę pierwsza betę?

Gość Niesety pozostaje czekać
Acha nie doczytałam, pęcherzyki były, ale pęcherzyk żółtkowy daje nadzieję, że zarodek jest jest, oby tylko dobrze się rozwijał. Poszukaj jakiegoś gina z doooobrym sprzętem. Kiedy gin stwierdził obecność pęcherzyków?

Gość Anetka85.
puste jajo dziękuje , ale jeszcze się nie cieszę . Wizytę mam na 27 maja następną zobaczymy ... Jutro idę powtórzyć betę , o ile powinna wzrosnąć ,żeby było ok ?? hym...

Gość Anetka85.
20 maja byłam na usg i mówiła ,że jest pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte .. ale zarodka nie ma .. jajo było puste...

Gość powodzenia zycze
Badz dobrej mysli. Swoja droga glupia baba z lab. Nam nie wolno tak mowic pacjentom,wlasniena wypadek,ze.wynik bhcg to nie wszystko i dodatni niekoniecznie onacza ciaze... e.trzymaj.sie, na pewno bedzie.dobrze.

Gość Autorkoooooo
Pęchezryk ciążowy i : CIAŁKO ŻÓLTE czy PĘCHERZYK ŻÓLTKOWY To zupełnie inne rzeczy

Gość Anetka85.
Autorkoooooo teraz to Mnie zagięłaś :) nie mam pojęcia... mówiła coś o ciałku żółtym i pęcherzyku ... zresztą mam zdjęcie.. i go widać , ale jest pusty

Gość Po co robisz
tyle razy bete? Beta rośnie jak rośnie pęcherzyk ciążowy- nawet jeśli nie ma w nim zarodka.

Gość Anetka85.
Robię betę , bo Mi lekarz kazał ...

Gość Anetka85.
to już nie wiem po co mam robić tą betę skoro może też być beznadziejnie ... już sama nie wiem co myśleć a do poniedziałku jeszcze tyle czasu...

Niektore dziewczyny niezle mieszaja.. Zrob ta bete jutro bo jak na razie malo mozna wywnioskowac. Tak jak Ci pisalam jesli bedzie spadac, stac w miejscu albo bardzo maly przyrost- bedzie jasne.. Jesli bedzie spory przyrost to powinno byc ok. Mowilas ze mialas w maju male krwawienie?

Niektore dziewczyny niezle mieszaja.. Zrob ta bete jutro bo jak na razie malo mozna wywnioskowac. Tak jak Ci pisalam jesli bedzie spadac, stac w miejscu albo bardzo maly przyrost- bedzie jasne.. Jesli bedzie spory przyrost to powinno byc ok. Mowilas ze mialas w maju male krwawienie?

Badz dobrej mysli! Zrob bete, moze pojdz prywatnie do innego lekarza na usg.. Inny sprzet, inne podejscie moze sie wreszcie wyjasni.

Gość Musisz czekać na
usg beta powie Ci tylko tyle, że rośnie pęcherzyk ciążowy a czy pojawi się zarodek z bijącym serduszkiem to już druga sprawa. Szczerze mówiąc nie wiem po co każą Ci robić badanie krwi cały czas- nie plamisz nie krwawisz to nie masz się czym martwić.

Gość Anetka85.
Princessa23 idę jutro znowu na betę , dziś odebrałam 27211,23 mlu/ml więc chyba ładny przyrost... ja już się zastanawiam czy nie jechać do szpitala , bo nie wiem czy wytrzymam do poniedziałku a też nie wiem za bardzo gdzie we Wrocławiu mają dobry sprzęt , niby tu gdzie byłam jest dobry... nie znam się ...

Gość Anetka85.
Princessa23 tak miałam krwawienie 13 maja jeden dzień , na drugi dzień miałam plamki tylko .. od tamtej pory nic się nie dzieję ,żadnych plamień ani krwawień

Gość Anetka85.
przepraszam nie w maju , tylko w kwietniu 13 kwietnia ..w maju nie miałam żadnego krwawienia

Gość O chryste ale Ty
panikujesz dziewczyno. Ja w 6tc zaczęłam krwawić- na usg nie było widać ciąży ale nie panikowałam tak jak Ty. Przesadzasz trochę :o Jak ciąża ma być, rozwijać się, utrzymać to tak będzie ani Ty ani lekarze nic nie poradzą, cudotwórcami nie są.

Gość Anetka85.
O chryste ale Ty .. od tego są forum a jeśli nie chcesz to nie czytaj... tak panikuję ... już taka jestem .. za bardzo czekałam na tą ciąże ... każdy jest inny i przeżywa to na swój sposób ...

Gość Anetka85.
Beta po 48h urosła do 33176 ... a we wtorek była 27211

Gość Anetka85.
Ktoś by mógł mi powiedzieć , czy dobrze przyrosła ... bo kompletnie się na tym nie znam i nie wiem jak to z tym jest .

Skoro mialas krwawienie w kwietniu,to moze to jednak byla miesiaczka? Fakt,krotka,ale moze jednak. Wtedy by sie zgadzalo,ze to 6 tydzien. I wtedy moze nie byc jeszcze widac zarodka,bo jesli patrzac na to,ze miesiaczka byla jednak w marcu,to bylby chyba z 10 tydzien.