Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puk, puk

UWAGA na Adama z Podkarpacia!!!

Polecane posty

Gość gość
Ale tu nie ma sie na kim poznawac,bo Adasia juz tu na forum nie ma od lat ,czy to tak ciezko zrozumieć????czy tu na tym forum same tłuki pisza,ze prostych rzeczy nie rozumieja ze jak kogos tu nie ma to jakie poznawać???

Gość gość
gość 04.06.2014 A jakie to sa według ciebie wiadome wzgledy??bo ja np.nic nie wiem

Gość gość
Myslenie nie boli :-)

Gość gość
wpis z13;11 na bank admin

Gość gość
oj admin wierci się tu i teraz niczym smród po gaciach zebrało dziś go na nowe podboje klientów niet ???

Gość gość
gość 04.06.2014 Myslenie nie boli No to mysl kobieto mysl,moze jeszcze jakies głupoty wymyslisz,bo jak narazie to niczego madrego nie wymysliłas,wrecz przeciwnie,ze takie zyjatko jak Ty wogóle jeszcze zyje :D

Gość gość
Admin-Agnieszka-ortograficzna trzeba dodac bo to wazne spostrzezenie,dla wszystkich istotne

Gość gość
Macie adres wiec piszcie!

Gość gość
Gosc(13:19). Dzieki za cenne wiadomosci o Adasiu. Moze bedzie mozna po tym adresie internetowym wysledzic jakos tego oszusta. Ale ja mysle, ze on juz ten adres dawno zmienil ze wzgledu na wlasne bezpieczenstwo. Adas ma juz za duzo przeciwnikow - widac on sieje spustoszenie na topikach. A to tez daje duzo do myslenia - on jak widac ma "pelne rece roboty" - tak mu ludzie ufaja.

Gość gość
04.06.2014 W topiku Mam czerniaka najwiecej informacji o nim.Udało mu sie nawet ciężko chorą namówić na swoje usługi :-(

Gość gość
No ale co to juz kogo obchodzi,to stara sprawa,nie ma co sie zajmowac tym co było lata temu,tu ludzie pisza o bierzacych sprawach

Gość gość
gość 04.06.2014 Macie adres wiec piszcie! Ale ty madra jestes to sama sobie pisz jak masz cos do niego a nie wysługujesz sie innymi,"miał sługa lokaja"???

Gość gość
Medycyna Naturalna to cudowna rzecz tylko mało kto wie że wszelkie próby bezmyślnego w niej działania to wyłącznie eksperymentalna loteria w której o wynikach można gadać z perspektywy czasu minionego kiedy to już wiadomo jaki dało to skutek.A wielu partaczy usiłuje wyprzedzać czas twierdząc że leczy z góry przewidując wynik stając się śmiesznym i beznadziejnym nie zasługującym na czyjekolwiek zaufanie.Trzeba nieźle nagłowić się aby utrafić bez pudła w indywidualne potrzeby konkretnego przypadku.

Gość gość
Prosze zauwazyc ze na str 293 Adam podajac swój adres nie podpisał sie dlaczego?Na stronie 294 ktos skopiował wczesniejsze wpisy w których Propozycja miała byc wazna tylko 7dni.....Zerknijcie na daty wpisów....

Gość gość
No, ale Adas to taki "fenomen", ze on wszystko najlepiej wie i najlepiej moze przewidziec. Gdzies na jakims topiku nazwal sie zupelnie serio "naukowcem".

Gość gość
Wielce szanowany "naukowiec"az sie doczekał swojego tematu Uwaga na........

Gość gość
Oj jak nazwał sie naukowcem to marnie,bo nauka jest ignorandzka i arogancka,to jak badanie kosmosu przez słomke,ja nigdy nie wierze naukowcom,to bajeranci na posługach wielkich korporacji

Gość gość
Ach! On juz uzywal wszelkich mozliwych kruczkow i forteli, zeby wzbudzic zaufanie i zjednac sobie ludzi, ale za wyjatkiem jednej - wowczas najciezej chorej osoby skonczylo sie niepowodzeniem. Ten oszust obiecywal wyleczenie narazajac te kobiete na wielogodzinna jazde do niego. Kobieta naturalnie krotko potem zmarla. Zostala wyleczona.......jedynie z pieniedzy.

Gość gość
Nie wierze zeby człowiek zajmujacy sie naturalnymi metodami znizał sie do poziomu naukowca

Gość gość
gość 04.06.2014 No to ładnie medycyna ortodoksyjna ja urzadziła,nie było juz pewnie kogo leczyc,smutne to ale tak to jest chodzenia po lekarzach tak sie konczy :(

Gość gość
gość 04.06.2014 Dobrze ze o tym piszesz tak dokładnie,ze tak medycyna ortodoksyjna ja urzadziła :(

Gość gość
Szlachetny ten Adas był widac chciał jeszcze pomóc kobiecie,walczył o nia do konca,ale cóz za wielkie spostoszenia

Gość gość
Adas! Balwanie! Odpowiedz choc raz na pytanie zadawane ci wprost. Skoro medycyna ortodoksyjna ja tak urzadzila, to DLACZEGO bydlaku wmawiales w NIA, ze ja wyleczysz i bez skrupulow NARAZALES TAK CIEZKO CHORA na dodatkowe umecznie wielogodzinna jazde do ciebie. Ty lajdaku bez sumienia. Chciales jeszcze kase wyrwac.

Gość gość
Ach, to szuja ten Adam. On nie jest czlowiekiem, nawet przyrownac go do zwierzecia byloby dla tego ostatniego obraza. Ty KANALIO!!!!

Gość gość
Wszyscy, ktorzy zetkneli sie w jakis sposob z potworem - Adamem maja niemalze moralny obowiazek ostrzegac innych przed nim. Stad zamysl tego topiku.

Gość gość
Prosze pisac.Macie adres podany

Gość gość
A dlaczego tak mówisz o Adamie???ale jeszcze mówisz jakbys do niego mówiła,nie wiem jak było,moze Adas nie wiedział w jak ciezkim jest stanie,chłop próbował do konca,a czasami nadzieja tez potrafi wyleczyc,to sa bardzo trudne pojecia głebokie psychologiczne,nie bedziemy tu teraz nie znajac do konca faktów o nich dyskutować,wazne jest ze medycyna ortodoksyjna ja tak urzadziła i trzeba tam skłądac zarzalenie odszukac tego lekarza który ja niby leczył itp.

Gość gość
gość 04.06.2014 Ty sama pisz bo tu to plujesz jadem a sama sie boisz napisac do niego,ładnie to tak za plecami oplówac,jestes parszywym tchórzem

Gość gość
Ten caly Adam, to bestia w ludzkiej skorze. Przy tym strasznie prymitywna, glupia, wulgarna bestia.

Gość gość
gość 04.06.2014 Hehe jak ktos chce pomóc to jest potworem,no paranoja normalnie,a kto usmierca to wspaniały gosc,pomylenie :D