Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puk, puk

UWAGA na Adama z Podkarpacia!!!

Polecane posty

Gość gość
gość 04.06.2014 ha ha ha ha ,masz adres to pisz a nie tu za plecami jaka odwazna,pisz do Adama :D

Gość gość
Adas - bestio! Dobrze wiedziales o Jej stanie zdrowia, bo sledziles topik o czerniaku. Nie raz, nie dwa, nie dziesiec - znajac dokladnie jej stan zdrowia - proponowales Jej "uzdrowienie", az za n-tym razem "przekabaciles" te smiertelnie chora kobiete. Ty szujo! Nie wart jestes, by splunac w twoim kierunku.

Gość gość
On szuja???Chłop chciał pomóc pewnie a ty go wyzywasz za to,no to najlepiej nikomu nie pomagac niech choruja i umieraja,liczac juz w milionach osób oczywiscie bo medycyna ortodoksyjna to churtem jedzie nie tam jakas jedna osoba,he he a ty jestes ladaco :)

Gość gość
Adam.Pisanie do ciebie nie przyniesie zamierzonego efektu. Ja nie mam o czym z toba dyskutowa. Ja wiem wszystko o tobie. Moim zamiarem jest ostrzeganie wszystkich na forum , ktorym w glowie zrodzi sie mysl, zeby oszustowi zawierzyc.

Gość gość
No to mu nie wierz,przeciez nikt od ciebie tego nie zada,ale po co tu klepiesz te swoje zale,juz wszyscy maja tego serdecznie dosc,maja swoje sprawy i problemy,a nie zeby jeszcze sie twoimi zajmowac

Gość gość
Adam. Jezeli ktos ma dosc, to po prostu nie bedzie na ten topik wchodzil. On powstal wlasnie po to, zeby ostrzgac wszystkich przed twoja zgubna, szkodliwa dzialalnoscia.

Gość gość
a czy zdajecie sobie sprawę że jeśli z Podkarpacia to już scyzoryk

Gość gość
Ale jaki Adam???jaka Twoja???przeciez nie ma tu Adama wiec do kogo kierujesz te słowa???nie do tej osoby,wiec napisza do Adama ,masz przeciez maila???tak czy nie???Bohaterke zgrywasz jak jego tu nie ma a napisac to nie chcesz

Gość gość
Nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych wyleczę wykuróję ze wszystkiego Jak widzicie jestem encyklopedią wiedzy na temat chorób to moje motto nie daj się nabrać na lekarstwa są leki w lesie przy drodze mOTTO Admina z topiku Medycyna naturalna zapraszam.!

Gość gość
Ale o nieobecnych nie rozmawia sie po h*j to gadaj po próznicy :)

Gość gośćgosc
Po co jestes wiec na tym topiku jak ty niby Nie-Adam. Tutaj znajduja sie wszyscy, ktorzy maja cos do powiedzenia na temat bestii Adama. A tak na marginesie, to jestes rozpoznawalny wszedzie, piszesz od lat w tym samym tonie, w tym samym stylu, no i z tymi samymi problemami ortograficznymi Adasiu. "Wykuroj" (poprawnie "wykuruj") sie najpierw z zenujacej ortografii.

Gość gość07
Piszesz balwanie - Adamie, ze nie ma dla ciebie rzeczy niemozliwych. A kiedy przestaniesz walic kardynalne byki???

Gość gość
No własnie motto Admina-Bałwana,dobrze ze sie przyznałas Adminie -Agnieszko,a po co Ty tu jestes???i tylko niki zmieniasz robiac sztuczny tłok...

Gość gość
gośćgosc 04.06.2014 A to ty jestes Adam bo tu wchodzisz na topik,wydało sie he he

Gość gość
błędy ortograficzne to pryszcz ten scyzoryk ma znacznie gorsze grzechy na koncie! wszystko się wyjaśni z czasem.

Gość gość
Mam tez taka nadziej. Dobrze by bylo.

Gość gośc07
Czy to znaczy, ze Adas znany jest na Podkarpaciu jako Adam-scyzor???

Gość gośćgosc
Adas! Odpowiadam jasno na twoje dociekania: Ja jestem na tym topiku po to, by ostrzegac i dowiadywac sie wszystkiego o Adamie. A ty niby Nie- Adasiu? Po co tu jestes? Odnosze wrazenie, ze po to, by przeszkadzac i robic wszystko, aby prawda o tobie na jaw nie wyszla.

Gość gość
do15;47 nie

Gość gość
Ten duren Adam robi wszystko, zeby zniszczyc topik , ktory jest najlepsza anty-reklama dla tego zboja.

Gość gość
gosc(15:56) Rozumiem. Dziekuje.

Gość gość
Gdy napisales gosciu o scyzoryku i "gorszych grzechach", to Adama z Podkarpacia zamurowalo - juz prawie godzine sie nie odzywa. Pewnie dochodzi do siebie.

Gość gość07
Prawie godzine? Adam juz ponad godzine sie nie odzywa. Cos z tym scyzorykiem jednak jest na rzeczy.

Gość gość
gość z15;56 wejdź na topik[Medycyna naturalna zapraszam]to dopiero zrozumiesz innych gorąco zapraszam czytajcie go a olśni Was i pokrzepi do jakiego stopnia posunie się człowiek by zrobić z siebie idiotę ! Banicja to nagroda!

Gość gość
Dziekuje za wiadomosc. Zaraz sobie poczytam.

Gość gość
ADAS zatruł się przypływem zdrowej świadomości bo zaczyna rozumieć własne błędy i nie jest w stanie ich strawić.

Gość gość
Dziekuje ci gosciu! Bylam na topiku: "medycyna naturalna zapraszam" i czytajac wlos sie na glowie jezy, ile tupetu moze miec w sobie ten tepak , nieuk Adam. Dlatego rozumiem osobe, ktora zalozyla tutaj topik o Adamie oszuscie. Szkoda tych biednych, chorych , ktorzy w swojej desperacji szukaja ratunku, bo tylko na takich zeruje ta hiena. Zastanawiajace jest, ze prawo w Polsce toleruje takie bandyckie, kryminalne poczynania.

Gość gość
Ja ten topik znalazłem dopiero wczoraj.Tydzień stawałem w obronie idioty nie znając wszystkich faktów!

Gość gość
Adam na topiku medycyna naturalna zapraszam nie posunal sie do tego stopnia, zeby zrobic z siebie idiote, a raczej kase - tutaj sa wszystkie chwyty dozwolone - po trupach do kasy. On nie ma hamulcow. Znam go od dluzszego czasu z kilku topikow, w szczegolnosci czerniaka. To jest prymitywna bestia w ludzkiej skorze.

Gość gość
Dziekuje za wiadomosc. Zaraz sobie poczytam.