Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puk, puk

UWAGA na Adama z Podkarpacia!!!

Polecane posty

Gość gość
No to pij mocz,to juz masz droge przetartą.

Gość gość
nom to pije a co,a jak

Gość gość
ten jad już ci rozum w........ł, bo nie wiesz co piszesz i wklejasz tobie nawet najlepszy cudotwórca nie byłby w stanie pomóc.

Gość gość
Ale durne to forum,normalnie banda idiotów tu siedzi :(

Gość gość
Masz racje Adasiu! No, tylko ty jestes wyjatek.

Gość gość
adaś,gdyby głupota miała skrzydła to byłbyś gołębiem

Gość gość
Gdyby glupota miala skrzydla, to Adas bylby orlem!

Gość gość
Kochani!!!Kochani!!!Kochani!!!Tak tak krowa to piękny ptak :D

Gość gość
Ale durna ta kafetria,tu tylko banda idiotów pisze

Gość gość
Zgadzam sie , ze durna ta kafeteria, bo bohaterm tego topiku jest DUREN!!!!

Gość gość
I to nie jeden Duren,cała banda idiotów i durni tu przeciez pisze, nie widzisz jeszcze tego???A bos duren!!!

Gość gość
:p

Gość gość
ujta,ujta pocałuj adasiu w d....ę swojego wójta :P:P:P:P:P:P

Gość gość
Zycze " madrej" lektury. Smiac sie, czy plakac???? medycyna naturalna zapraszam 23.10.2013 Adam z Podkarpacia dodał/a post: Przepraszam. Mam zatrzęsienie klientów, ludzie mądrzeją coraz bardziej, więc nie odpisuję od razu. Na Ból pęcherza to proszę spróbować miód, na razie posmarować tylko cewkę, powinien wybić bakterie, najlepiej miód nanieść patyczkiem z sosnowego drzewa, jak ktoś ma boazerie, to moz... 23.10.2013 Adam z Podkarpacia dodał/a post: Na grzybice dobre są łuski rybie, dawno temu znano ich właściwości lecznicze, łuska chroni rybę również przed chorobami, drobnoustrojami i bakteriami. Taką rybę święża z łuskami trzeba sobie kupić i odciąć jej płetwę ogpnową oraz grzbietową, potem na przykład jeśli grzybica d... 23.10.2013 Adam z Podkarpacia dodał/a post: Następne zastosowanie ryby to odparzenia, można świeży filet ryby wkladać pod pierś gdzie skóra się zaparza, będzie jak nowa. często mówi się o okładach z piersi kórzych, ale ryba jest lepsza, zwłaszcza naturalnie złowiona, można robić z niej okłady dosłownie wszędzie, nawet na ...

Gość gość
gość 05.06.2014 No to musisz byc niezła idiotka ze czytasz takie wpisy,ale jeszcze wieksza idiotka ze je tu powtarzasz,to swiadczy tylko o tobie,dlatego juz nikt nie reaguje na twoje wariackie wpisy,dlatego proponuje daj juz zyc innym i załatwiaj swoje prywatne sprawy w realu,masz maila do goscia to pisz do niego,a nie tu zajmujesz czas ludziom którzy maja swoje wazniejsze sprawy

Gość gość
Kot by sie usmial!! Adam z Podkarpacia 27.10.2013 Przepraszam,wyraźnie/czytelnie napiesałem że zapraszam na wizyty u mnie, a wy chcecie wszystkie recepty na forum. Nie jest o to moim obowiazkiem/pracą dawac każdemu recepte tutaj, dałam kilka porad byście poznali moją renomę, na co mnie stać i jaką mam wiedzę, ale niestety w zyciu nie ma nic za darmo, mogę trochę doradzić, ale jeśli chcecie coś wiecej to zapraszam do siebie.

Gość gość
A ta durna zowu muli i p******i o swoich zalach,rozmemłane babsko az juz sie chce zygac,takie frustracje wywala sie u specjalistów,masz problem do psychiatry/psychologa...

Gość gość
Kolejne "uzdrowienie!" w wykonaniu uczonego. Adam z Podkarpacia 28.10.2013 Postanowiłem, że co jakiś czas odpowiem w promocji na któreś pytanie. A więc teraz odniosę się do bólu uszu, bardzo jest prosta na to metoda, nikomu nie znana juz oprócz mnie, dlatego warto się u mnie zjawić na wizycie, bo ja lećzę ze wszystkiego, a gwarancją i potwierdzeniem mojej ogromnej wiedzy są moje wskazówki. Otóż musimy sobie przygotować coś na zasadzie korków do uszu, do tego potrzebna będzie żywica i kawałek mumio, mogą być rozkruszone tabletki mumio, tymianek, szałwia i korzeń rzeńszenia, wszystko się rozkrusza wmoździerzu a na końcu nasikać do tego, żeby było septyczne, potem żywicą zalać i robić kulki, wsadzić do metalowej puszki i zagazować, zamknąć puszke z gazem. Jak zagazować chyba nie musze mówić, chodzi o nasz naturalny gaz H2S. Następnie wkładamy te korki do uszu, muszą ściśle przylegać w uchu, wpychamy je głęboko, potem ścielimy jakąś gazetę lub folię i kucamy bez bielizny nad nią. Zatykamy dodatkowo uszy rękami, żeby nie wypadły te korki i przemy, bardzo mocno przemy i napinamy się, stąd ta gazeta, bo może być różnie a to zabezpieczenie zeby nie nabrudzić. Tak postępujemy kilka minut, potem wyciągamy korki i przemywamy uszy oliwą, po paru godzinach ból ustąpi.

Gość gość
"Wspanialy" czlowiek ten Adam. I jaki "madry"!!! Z kazdego jego wpisu zieje "bezinteresownoscia i wiedza". Co my wszyscy od niego chcemy?

Gość gość
Adas! Mam do ciebie pytanie odnosnie powyzszej metody "lecznia". 1)Co to znaczy "nasikac, zeby bylo septycznie"??? 2) Czy mozna nasikac " nie septycznie"? 3) Skad mam wiedziec, czy nasikalem septycznie, czy nie septycznie? Mam nadzieje na "wyczerpujaca" odpowiedz wlasciwa twojej blyskotliwosci umyslu.

Gość gość
Masz problem ze soba,masz jakies pytania do Adasia,to pisz do niego masz maila to mozesz pisac,wtedy dowiesz sie wszystkiego,bo tu nikt ci na to nie odpowie,zawsze pytaj autora

Gość gość
Taki rozum, jaka odpowiedz. Dziekuj

Gość gość
Jeszcze jeden "kwiatek medyczny" w wykonaniu naszego "swiatlego naukowca" Adama: Adam z Podkarpacia 24.10.2013 Jest również metoda, która działa szybko, ale z racji tego że panuje teraz całkowity ciemnogród większość odczuwa jakieś wątpliwości. Jeśli ma się psa trzeba zasuszyć jego odchody do białości, wtedy mielić je na proszek i kilka razy ten proszek wciągnąć nosem. To 100% lekarstwo.

Gość gość
Adas! Widac to twoje lekarstwo 100% ci nie pomoglo.

Gość gość
gość 05.06.2014 Gościu,jesteś wielki!!! za wklejenie tego wpisu. ADAŚ ty debilu do kwadratu,rozbawiłeś mnie że nie trzeba przeć.ze śmiech można się posikać.

Gość gość
Jeszcze cos zAdama"wiedzy medycznej" Adam z podkarpaciaa 24.10.2013 do boloacych uszu wkładamy wysuszone gałzaki wierzby, musi byc dobrze przypalona i umoczona w psiej kupie, kupa musi byc swieza, bo inaczej ten pomysł sie nie sprawdzi.

Gość gość
"Profesor" Adam leczy: Bronislawa 58 06.11.2013 Ja zwrocilam sie do profesora Adama z uporczywym swiadem sromu i wypryskai. Dostalam zalecenia po przelewie ale o konsultacjach pan Adam nie wspomnial Zgłoś kinia 25 06.11.2013 Głupoty opowiadacie. Ja miałam problemy z ciagle nawracajaca grzybica pochwy. Profesor bez problemu zaproponował kunsultacje. Zalecił mi zastosowanieleczenia rybim ogonem. Nie wiedzialam jednak jak to zrobic ale niepotrzebniee sie stresowalam bo profesor instruowal mnie na skypie. Cierpliwie kierowal moimi r*****i i potem poprosil jeszcze by pokazac mu efekty. Jeszcze dwa razy musiałam powtórzyć zabieg i choroba minęła. Profesor jednak nie zerwal kontaktu i profilaktycznie mnie kontroluje całkowicie za darmo. To anioł po prostu!

Gość gość
Bronislawa! Bylas chyba za stara, zeby "profesor" znalazl przyjemnosc w ogladaniu twojego sromu. Co innego kinia, ona nawet na skaypie pokazla mu "cos" wiecej.....

Gość gość
Masz problem ze soba,masz jakies pytania do Adasia,to pisz do niego masz maila to mozesz pisac,wtedy dowiesz sie wszystkiego,bo tu nikt ci na to nie odpowie,zawsze pytaj autora