KornelaAa 0 Napisano Maj 22, 2013 Mam 160cm wzrostu i waze ok 50kg. Chciała bym przytyc kilka kilo. Komu sie to udało? Znajdę tutaj jakas kompanke która zna dietę aby przytyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viciosa 0 Napisano Maj 22, 2013 haha, to zalezy czy lubisz jesc, ale ja działam w drugą stronę, chudnę teraz. ale przytyć 10 kg w 2 miesiące to dla mnie pestka :) to jak? pisać co masz jesc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KornelaAa 0 Napisano Maj 22, 2013 Dawaj dawaj ;-) najlepiej jakas dietę ustal:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 23, 2013 ha ha 99,9% tematów o schudnięciu a Ty chcesz przytyć, będziesz miała problem znaleźć taka osobę , jak bym z Tobą wystrtowała to 2 ciepłe kolacyjki i mam 5 kg a Ty:) mogę startować wq konkursie na pewno bym wygrała ha ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KornelaAa 0 Napisano Maj 23, 2013 fakt, trudno mi będzie znaleźć taka osobę bo może dużo dziewczyn odchudza się bez powodu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach