Gość Klaudia Napisano Listopad 4, 2019 @Roksana super to słyszeć! Tak czułam, że Kolegium Jagiellońskie to dobry wybór! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tosia Napisano Grudzień 20, 2019 A ja wybrałam anglistykę na Wyższej Szkole Ekonomiczno-Humanistycznej w Bielsku-Białej, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dora Napisano Grudzień 23, 2019 Też studiuję na WSEH ale germanistykę i moge polecić jak najbardziej Dużo nauki, ale ciekawe zajęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MartaKminek 0 Napisano Listopad 9, 2020 Każdy z nas będzie miał trochę inne podejście w kwestii wyboru edukacji. Pamiętam jeszcze z czasów kiedy ja chodziłam na studia to dla wielu osób było to dziwne. Patrząc z perspektywy czasu wyszłam na tym dobrze ponieważ nie tylko zarabiam dużo więcej niż wynosi średnia krajowa. Najważniejsze jest, że lubię to co robię każdego dnia. Oczywiście najlepszym wyjściem z sytuacji będzie zorientowanie się jakie mamy możliwości jeśli chodzi o studia w krakowie . Na takich uczelniach jak WSE - https://www.wse.krakow.pl/ znajdziemy bardzo szeroki wachlarz możliwości. Dla osób znających się na informatyce czekają takie kierunki jak game design czy grafika reklamowa. Patrząc przez pryzmat ilości ofert pracy w tych dziedzinach jest to bardzo przyszłościowy wybór. Pamiętajmy o jednym - ostateczna dezycja należy do nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepiel 0 Napisano Lipiec 19, 2021 Ja jestem po studiach na ŁSW w Żarach (lsw.edu.pl). Świetna uczelnia z równymi szansami dla każdego. Bardzo wysoki poziom jeśli chodzi o kształcenie i świetne podejście do studenta, próba działania w takim kierunku, by każdy mógł rozwija te umiejętności, które dla niego są najważniejsze i mają istotny wpływ na to jak sobie potem będzie radził w życiu zawodowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feliks.krzeslo 1 Napisano Październik 4, 2021 Studia psychologiczne byłyby odpowiednie. Taki kierunek ma wiele specjalizacji, wiec znajdzie się wątek o osobach z upośledzeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano Grudzień 30, 2024 Hej, zaczynam studia prawnicze i szukam dobrego miejsca, gdzie można kupić książki prawnicze. Na razie mam listę z wykładów, ale nie mam pojęcia, gdzie najlepiej się zaopatrywać. Czy są jakieś księgarnie, które możecie polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joannaczw 1 Napisano Grudzień 30, 2024 Hej, jeśli chodzi o książki prawnicze, to warto sprawdzić Lex Liber. Mają bardzo szeroki wybór podręczników i komentarzy, które często są potrzebne na studiach. Ceny też są całkiem przystępne w porównaniu do innych miejsc, no i można szybko znaleźć to, co Cię interesuje. Mi osobiście podoba się to, że na stronie mają dobrze zorganizowane kategorie, więc łatwo znaleźć książki z konkretnej dziedziny prawa, np. cywilnego czy karnego. Jak chcesz zobaczyć, to tutaj masz link: https://lexliber.pl/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach