Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika158

Odchudzanie- moja rada

Polecane posty

Gość Marika158

Cześć wszystkim;). Chciałam wam udzielić pewnej rady jeśli chodzi o odchudzanie - pierwszą czynność jakie powinnyście zrobić to wymienić cukier, słodzik na taka bardzo słodką rośline jak stewia(można ją kupić w sklepach ze zdrową żywnoscią)... Niedawno jeszcze slodziłam słodzikiem , ale dowiedziałam się, ze mimo ze jest małokaloryczny to jest bardzo szkodliwy i przyczynia się do nadwagi. Przez takie drobne czynności jak wymienienie cukru na stewie lub słodzik( z którego zrezygnowałam ponieważ się wiele o nim złego dowiezziałam) straciłam 7 kg w ciagu 2 miesięcy. Nie jest duzo jak na dwa miesiące ale przynajmniej tyle. Oczywiście ostatni posiłek jadłam 3 h przed snem i jadłam trochę mniej slodyczy ( ponieważ to one napędzają ten mechanizm że chce nam się więcej jeść). Mam nadzieje ze troche pomogłam . Wszystkim odchudzającym się życzę wytrwałości. Pozdrawiam :*

Gość renexx
Jakby ktoś poszukiwał więcej porad związanych z odchudzaniem to mogę polecić daymynews.pl/?forum=zdrowy-tryb-zycia-dieta-sport. Sama znalazłam tam ciekawe informacje, do których się stosuję i co najważniejsze widzę efekty:)

Gość renexx
Jakby ktoś poszukiwał więcej porad związanych z odchudzaniem to mogę polecić daymynews.pl/?forum=zdrowy-tryb-zycia-dieta-sport. Sama znalazłam tam ciekawe informacje, do których się stosuję i co najważniejsze widzę efekty:)