Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhkjgjhjvjh

boje się że zajde w ciąże

Polecane posty

takasobiepani464674 a kiedy zaczęliście uprawiać sex i po jakim czasie związku?

Gość takasobiepani464674
50kg a wzrost jaki? jak niedowaga to może po tabletkach anty bys przytyła :) Mi bardzo przez te trzy miesiaące poszło w biust :P Ale niedoczynność tarczycy to wolniejsza przemiana materii i wgl. A po tabletkach to już w ogóle ;)

Gość hjhkjgjhjvjh
ja mam 180 cm i jestem szczupła, tabletki to można brać jak regularnie się to robi. z tabletkami też bym się bała

Gość dreeenaż mózgów
Kochane temat dla mnie :) ja już mam 21 lat a także boję się seksu przez ciagle myslenie ze zajdę... 4 lata nie daje chlopakowi ;/ wiem, ze to dziwne i straszne ale zawsze balam sie... ale czas zaczac! Kochane ja mysle ze w ciaze nie jest tak prosto zajsc... mam okresy 30 31 dniowe wiec regularne, czyli jesli skorzystam z metody kalendarzykowej mniej wiecej + gumka + wyciagniecie przed wytryskiem + seks w nieplodne to szanse sa prawie zadne :) co myslicie?

Gość lubie wiele
polecam anal:) po odpowiednim przygotowaniu jest mozliwy bez gumy i do konca adla chlopaka faka frajda! wiem wiem zaraz połowa z was tu wybuchnie ze to ble itp. ale spora czść ludzi to lubi bo naprawde jest ok Polecam!

jestem szczupła podobno, ale nie chuda, a mam 164, tylko że dużo pracuje fizycznie, zwłaszcza latem i mało wtedy jem.. no a potem problemy zdrowotne :/ dreeenaż mózgów- tak samo myślałam !!

Gość takasobiepani464674
Ja mam 19 lat, on prawie 25. Jesteśmy ze sobą 2,5 roku, a zaczęliśmy się kochac po ponad 5 miesiacach :)

Gość hjhkjgjhjvjh
dobrze by było jak bym zaczeła brać tableki anty i poszły mi w biust

To ja się przed oralem bronie rękami i nogami.. a mój twierdzi, że to koniecznosć, ja zawsze wtedy w śmiech :) przyznam, że robiłam mu loda co samą mnie zaskakuje... ale w sumie przez moje zahamowania to z 1,5 mieś nie było większych zbliżeń :(

Gość takasobiepani464674
Tak sobie myślę, że jak Ty się tak boisz to co ja mam sobie myśleć? jak przez 2 lata prawie bez zadnego anty tylko ze wyciaga wczesniej :P gumek nie lubie :O a dni płodnych sobie nie moge ustalic bo okres co 3-4 miesiace to jak? :)

Gość hjhkjgjhjvjh
dreeenaż mózgów, nie powinnaś zajść w ciąże niby wiem że jestem zabezpieczona a i tak się boję że zajde w ciąże teraz licze sobie dni płodne

Podsumowujac: To ja mam rocznikowo 19 a trochę mi jeszcze brakuje.. 1.5 roku razem bez seksu a on starszy jakieś 4,5 roku.. on jest biedny :(

Gość hjhkjgjhjvjh
oralnego to się nie boje

Gość takasobiepani464674
i ten no... on przed pierwszym razem znal moje ciało a ja jego w ogóle :P a oral ...on już od razu mi robił dobrze a ja się odważyłam dopiero po ponad poł roku :P

A liczysz kalendarzykiem i temp czy sam kalendarzyk? Bo w sumie bez mierzenia to też takie strzelanie..

Gość takasobiepani464674
no ja tez prawie 19 bo we wrzesniu ;P

Gość hjhkjgjhjvjh
Ja mam rocznikowo 20 w sierpniu będe miała, szkoda mi tego mojego chłopaka że by nie miał ze mną normalnego seksu

Ja się panicznie mojego ciała wstydzę.. mnie widział tylko w ciemnosci, więc praktycznie nie widział a chce mnie zobaczyć...mam okropne ciało i większe wargi sromowe mniejsze :(

Gość hjhkjgjhjvjh
tylko kalendarzykiem nie mierze temperatury

Gość takasobiepani464674
ka.92.ha, dlaczego się boisz swojego ciała? szczupła jesteś, w sam raz, ja tez Tam nie jestem idealna :P

ja jeszcze później, bo na początku grudnia :D mi mojego strasznie szkoda, a i przez brak seksu są kłótnie...

Gość hjhkjgjhjvjh
mnie troche widział jak było ciemno jak by było widno to bym się wstydziła

Gość hjhkjgjhjvjh
dlatego że mój normalnego seksu nie ma to niech ma chociaż oralny.

jak już pisałam mam wystajace wargi sromowe mniejsze- no czyli mam motylka :( długo się zbierałam żeby mu powiedzieć, żeby nie miał jakiegoś zaskoczenia, bo nie wiem jaka jego eks była.. a on mi że nie wiedział że mogą być takie różnice i ze jet bardzo ciekawy :(

ja sie boje że przez kwaśny odczyn pochwy coś mu nie będzie pasować, albo że ogólnie stwierdzi że smak lub zapach nie tak i wstydziłabym sie swojego zachowania podczas orgazmu :P

Gość dreeenaż mózgów
takasobiepani464674 oj to pocieszasz mnie dziewczyno :p skoro tak masz a nie zaszlas w ciaze przez 2 lata to ja juz sie tam nie boje ;p dzieki tobie :* 🌼 a ja kochane lodzika robie mojemu ale nie czesto, za to on mi by mogl robic o kazdej porze. Nawet raz chcial jak okres mialam ale to mnie brzydzi :O fuuu ja tez swojego ciala sie nie wstydze bo jestem zgrabna chociaz tyle w tej calej bojazni dobrego ;)

Gość takasobiepani464674
tez mam troche wystające, ale nigdy nie rozmawialiśmy na ten temat i nie sądze żeby to było przeszkodą :)

Gość hjhkjgjhjvjh
chciałabyś z nim już to zrobić?

Ja się straszni a to strasznie bałam przed 1 oralnym, że np nie uda mi się go wystarczająco podniecić i za 1 razem miałam silny odruch wymiotny i wgl... a za 2 już było ok xD

Gość dreeenaż mózgów
no ale przez brak seksu sa ciagle klotnie. Ciagle.