Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to ugryźć

czy to możliwe że w wieku 23 lat budzi się we mnie biseksualna natura?

Polecane posty

nie wiem co mi się stało ostatnio, od zawsze uwielbiałam patrzeć na niektóre kobiety, mam swój określony typ kobiet, który mnie hipnotyzuje i dopiero niedawno zwróciłam uwagę, że siedząc na zajęciach potrafię patrzeć przez półtorej godziny na jedną dziewczynę z grupy. od jakichś kilku miesięcy miałam fantazje erotyczne związane z kobietami, w trakcie masturbacji myślałam o kobietach, teraz prześladują mnie lesbijskie sny erotyczne. nie mogłabym być z kobietą w domyśle związku, bo jednak skłaniam się ku facetom, to on mnie podniecają, to ich jestem w stanie pokochać, z nimi wiązać życie, kobiety interesują mnie jedynie z seksualnego punktu widzenia. czy to już się kwalifikuje pod biseksualizm, czy to po prostu zachcianka erotyczna? :o

możliwe, że masz jakieś delikatne ciągoty, zawsze mozesz sprawdzić.

w schronisku dla psów też czułam motylki:O

Gość GROCH#3
w biblii pisze że właśnie przyczyną tego jest bałwochwalstwo

podszyw, wiem, że to dobry temat na używanie, ale proszę o więcej polotu :classic_cool: x właśnie chyba powinnam, tylko chętnych nie ma :D

Gość GROCH#3
TO MÓWI BIBLIA Ponieważ, choć Boga poznali, nie oddali Mu czci jako Bogu ani Mu nie dziękowali, lecz znikczemnieli w swoich myślach i zaćmione zostało bezrozumne ich serce. 22 Podając się za mądrych stali się głupimi. 23 I zamienili chwałę6 niezniszczalnego Boga na podobizny i obrazy śmiertelnego człowieka, ptaków, czworonożnych zwierząt i płazów. 24 Dlatego wydał ich Bóg poprzez pożądania ich serc na łup nieczystości, tak iż dopuszczali się bezczeszczenia własnych ciał. 25 Prawdę Bożą przemienili oni w kłamstwo i stworzeniu oddawali cześć, i służyli jemu, zamiast służyć Stwórcy, który jest błogosławiony na wieki. Amen. 26 Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. 27 Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę należną za zboczenie

mój nick wiąże się właśnie z ową wizyta w schronisku

Gość Bolek Zdun
błagam jednak na kolanach, jeżeli jednak odczuwasz do kobiet przyciąganie i patrząc w oczy kobiet oraz na ich usta poczujesz , że wolisz jednak kobiety to daj sobie siana z facetami, wiesz - szkoda facetów, nie każdy facet jest kamieniem , chodzi o to abyś nie używała faceta jako parawanu pokazując faceta swojej rodzinie, że wszystko jest z Tobą OK , zrozum , szkoda faceta dla Ciebie, jeżeli wolisz kobiety

Nie każdemu facetowi przeszkadza jak jego partnerka jest biseksualna, to przecież nic nie zmienia :/

jak dadzą mi oryginał biblii do przeczytania, a nie tłumaczenie stu dwudziestotysięcznego przekładu to się tym przejmę :classic_cool: x a czy biseksualizm w jakikolwiek sposób wadzi w związku k-m, żebym miała kogoś ranić? :o x a rodzinę mam tolerancyjną, nie muszę zasłaniać jakiejkolwiek orientacji kimkolwiek ;)

Gość GROCH#3
to grzech wielki opamiętaj się i wródź na łono Bozi

Gość Bolek Zdun
to nic fajnego dla faceta, gdy nagle partnerka nagle idzie mieszkać do koleżanki oznajmiając facetowi, że to tylko kilka dni i zakupy ciuchowe a facet już wie o tym, że kobietę ciągnie do drugiej kobiety jak MAGNES , sam nie zawinił ale nagle został sam , ponieważ kobieta woli kobiety , porażka dla normalnego faceta

Bolek - równie dobrze mogłaby odejść do innego faceta, bycie bi nie oznacza automatycznie zdradzania

właśnie to, co Moor miałam napisać. a ja w uczuciach jestem stała, jak jestem w związku z facetem to nie oglądam się za innymi, bez względu na to, jakiej płci są inni ludzie. chyba, że mnie partner nie zaspokaja w żadnej sferze, ale wtedy to najpierw się rozstaję, a później biorę za innych ludzi :classic_cool:

Gość Bolek Zdun
nie o to chodzi , albo jesteś kobietą w 100 procentach i chcesz być i żyć z facetem albo nagle uciekasz do koleżanki , facet fantastyczny jest a Ty wymyślasz przeprowadzkę , jeżeli facet znika na noc to idziesz od razu do prawnika i do Sądu bo uważasz , że facet zdradza a czy sama jesteś w porządku uciekając do koleżanki ?

kiedyś mnie facet zdradził i wiem jak to jest, więc nie mam zamiaru robić nikomu, co dla mnie samej nie jest miłe. zresztą wierzę, że karma wraca, zarówno dobra jak i zła, więc jej nie prowokuję :D

Bolek - o czym ty p********z? Jakim uciekaniu do jakich koleżanek? I dlaczego niby każda koleżanka ma się podobać?

nie ogarniam Bolka, chyba babencja go zdradziła z babencją :classic_cool:

Gość Bolek Zdun
Moorland zwyczajnie kobieta 'bi' , która tak się przedstawia oznacza dla mnie, czyli dla 100 procentowego faceta, że muszę się liczyć z tym, że zupełnie bez powodu przeprowadzi się na kilka dni do swojej koleżanki , ponieważ ma taką potrzebę fizjologiczną i psychiczną

Kobieta "bi" nie musi zdradzać, to nie oznacza braku zasad moralnych.

równie dobrze może się wyprowadzić do kumpla. to samo jest przy facetach, można liczyć się z tym, że facet zupełnie bez powodu przeprowadzi się na kilka dni do swojej koleżanki, ponieważ ma taką potrzebę fizjologiczną i psychiczną, ale po co się stresować na zapas :classic_cool:

Gość Bolek Zdun
tak przyznaję , poznałem dwie takie kobiety, które mnie oszukały i dałem się nabrać , dla jednej byłem tylko parawanem dla jej rodziny , nie przyznała się że jest lesbijką ale teraz o lesbijkach już sporo wiem i w jaki sposób się rozpoznają na ulicy , była też 'bi' i teraz nie wiem, która jest gorsza , chyba jednak 'bi' jest bardziej wredna i kłamliwa

dziwne, mi się wydaje, że faceci są równie kłamliwi, ale co ja tam wiem :P

Dwie poznał i już znawca. Ja znam masę facetów którzy zdradzają, to znaczy, że wszyscy tacy są? No byłeś gorszy od kobiety, pogódź się z tym i nie generalizuj.

Gość Bolek Zdun
jedno jest pewne, gdy masz 23 lata to już wiesz o tym doskonale, czy chcesz być z facetem, czy z kobietą , ponieważ nie jesteśmy narodem tolerancyjnym w tych sprawach to ludzie się zwyczajnie ukrywają , fatalnie jest gdy kobieta ukrywa przed facetem, że jednak woli kobiety i facet nagle zostaje z palcem w nocniku , brak seksu i w następstwie zdrady i gdy nagle ta 'bi' dowiaduje się że jej facet zdradził , ponieważ z żoną nie było seksu , ponieważ Ona wolała koleżanki to sprawa w Sądzie i bez orzekania o winie facet traci wszystko , najgorszy układ to związać się z kobietą 'bi' .

Gość Bolek Zdun
Moorland czy masz do czynienia z lesbijkami i kobietami 'bi' ?

Gość Bolek Zdun
Moorland i co powiesz, znasz czy nie znasz jakąś prawdziwą lesbijkę a co do tej pory stworzyłeś i wybudowałeś , że się mądrzysz ? nie znasz życia i marudzisz, krytykujesz a siedzisz za kominem

Znam masę takich kobiet, tu gdzie mieszkam nikt się ze swoją seksualnością nie ukrywa. Nie do końca wiem też co masz na myśli "tworzenia" - jestem młoda, jeszcze mam czas tworzyć. Do tej pory stworzyłam udany związek, niezłe CV i zgromadziłam niezłą kolekcję świeczek :)