Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Tragiczna sytuacja wielu młodych mężczyzn w Polsce

Polecane posty

bardziej głupie jest gdy dziewczyna niezbyt urodziwa i nie mająca nic więcej do zaoferowania zachowuje się jak księżniczka czekająca na księcia.

skoro taka tragiczna ta sytuacja młodych mężczyzn w polsce, to w*********j za granicę spawać, kursik elegancko tutaj można zrobić, co cię trzyma, tępy prawiku?

Gość gość
...

Gość Zuzanna Amelia & 25
kapselko "kobiety bez kasy i brzydkie do eutanazji" X X A po co Ci kasa u kobiety ? Sponsorki szukasz ? A wiesz jaka to ciezka praca..... ?

Zuzanna chodzi o to że jak kobieta ma kasę to nie liczy za sponsoring. Zdrowa zasada idziesz gdzieś każdy za siebie płaci. Bo są dziewczyny co szukają facetów do dojenia z kasy.

Gość Zuzanna Amelia & 25
kapselko "bardziej głupie jest gdy dziewczyna niezbyt urodziwa i nie mająca nic więcej do zaoferowania zachowuje się jak księżniczka czekająca na księcia." X X Przeginasz. Dziewczyny zachowuja sie tak iylko wtedy kiedy faceci je do tego przyzwyczaja. Jak faceci nie beda tanczyc i zabiegac dookola takich to i moda na taka postawe zniknie. A dopoki faceci lubia takie to dziewczyny beda takie. Proste. Zobacz poczte.

Boshe co za p********ie. Spytałam ostatnio pewnego chirurga kto płaci w knajpie gdy idzie tam z kobietą. Spojrzał na mnie jak na ufo. Takie sprawy to podstawy dobrego smaku i obycia. A teorię o tym że każdy płaci za siebie wymyślają jakieś męskie pierdoły z kafe.

Cara Delevingne śmiech to zdrowie. Nie chcę się dowartościować wszedłem pierwszy raz po długiej nie obecności.

byłem zajęty i nie miałem czasu,chęci żeby tu bywać. Widzę że zmieniła się odsłona forum.

Facet bez pracy i kasy to facet który o samego siebie nie potrafi zadbać. Książkowy przykład życiowej kaleki. Jak więc ktoś taki może zadbać o ewentualną partnerkę.

Gość Zuzanna Amelia & 25
Ifka - bzdura. Slyszalas kiedys takie powiedzenie - kazda dama placi sama ? Widac juz wyszlo z mody. Albo juz nie ma dam. W czasach kiedy kazdy sam na siebie zarabia dojenie faceta jest faktycznie coraz mniej akceptowane acz nadal jeszcze ma i miec bedzie zwolenniczki i zwolennikow.

ifka a to co kobieta o siebie samą nie umie zadbać? w końcu mamy równouprawnienie i kobiety w większości przypadków pracują potrafią się chyba utrzymać.

Ja tam niedawno byłem z dziewczyną na randce i każdy sobie płacił za piwo. Ona mówi, że ma tylko 4 zł, bo coś tam, karty zapomniała np. I że najwyżej jej dołoże. A ja mówię: dobrze, dołożę...tak do złotówki". Zaśmiała się, a ona to piwo za to później niosła. ;)

każdy płaci za siebie? 8 to znaczy, że nie mogę już nigdzie zaprosić lubego i za niego zapłacić? :D o, rly? 8 ludzie z takimi zasadami muszą mieć strasznie nudne życie i związki, skoro nigdy nie robią sobie wzajemnie niespodzianek i nawet w święto swojej drugiej połówki każą jej "wyskakiwać z kasy" :D

Zuza slyszalaś o tym by Coco Chanel płaciła za siebie? To ona właśnie uczyła swoje modelki by wiązały się jedynie z facetami z kasą. I samą tak w życiu robiła. Była wielką damą.

swoją drogą, chciałabym zobaczyć ludzi, których życie składa się wyłącznie z wyjść. 8 a czy za obiad w domu każdy z małżonków powinien płacić po połowie? czy jak żona gotuje to mąż musi płacić? czy jak on zje więcej to musi zapłacić więcej? :D

Gość Zuzanna Amelia & 25
Ifka - coco chanel a bycie dama - to chyba ze w mysl zasady "zyjemy jak damy- jak nie damy nie zyjemy" Mozna i tak. Ja osobiscie nie mam nic przeciwko naciaganiu frajerow. Ostatecznie od tego sa. I skopro sie daja i skoro tak lubia to dlaczego nie. A jak im sie jeszcze zdaje ze milosc za to dostana to tym bardziej. Takie jest zycie.

nie wybiegaj aż tak w przyszłość ja tylko mówiłem o randkach.

Płacenie za kobietę odchodzi w przeszłość, tak jak i całowanie w rękę. Teraz kobiety też najczęściej pracują i mamy równouprawnienie.

a od kiedy randki już nie są randkami? 8 i czy facet powinien płacić za loda i dawać dopłatę za anal? no bo skoro już tak szczegółowo się rozliczamy.... :D

Kafe jest jedynym znanym mi miejscem gdzie p******i się farmazony o płaceniu po połowie lub każdy za siebie. Jasne że takie sytuację się zdarzają tak jak to że kobieta płaci za faceta. Niestety z własnego doświadczenia wiem że taki facet to życiową kaleka właśnie i niedojda bez cienia godności.

Gość Zuzanna Amelia & 25
Zaba - tu nie chodzi o to co ustala para ludzi tylko o generalne nazywanie rzeczy po imieniu. Wiadomo ze jak ktos chce kogos zaprosic to nie robi z tego sprawy. Trzeba tylko wiedziec gdzie jest granica za ktora facet zaczyna byc zwyklym frajerem Ale - jak kto lubi. Jak facetowi tak pasuje to dlaczego mu tego zabraniac. Frajerzy tez sa w tym zyciu potrzebni.