Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co uwazacie o tych zaproszeniach? prosze o odp

Polecane posty

Gość gość
mdłe

Gość gość
okropne!!!

Gość gość
nie podoba mi sie

Gość gość
Jak dla mnie bez szału ;-) Polecam wcześniejsze zamówienie próbek, bo z własnego doświadczenia wiem, że na zdjęciach mogą wyglądać lepiej niż w rzeczywistości.

Gość gość
ja bym kupiła,i tak wszyscy zaproszenia wyrzucą do kosza,i niech nikt nie mówi ze zbiera

Gość gość
wcale nie sa zle,ja mialam duzo gorsze:) nie zalezalo mi na super zaproszeniach:) byly tanie,wiec wzielam,nie zastanawialam sie nad nimi zbyt mocno i dlugo.)

Gość gość
ta jasne, wstydziłabym sie dac brzydkie zaproszenia. zaproszenie jest wizytówką wesela, jak ktos na nich oszczędza to może być sugestia, że oszczędzał na wszystkim co dotyczy ślubu i wesela

Gość rybeczka911
Planujecie wesele? Nie macie jeszcze zaproszeń, winietek czy podziękowań? Zapraszam do kontaktu ze mną hanna.dziwoki@onet.pl , 535006900 Robię ręcznie zaproszenia, winietki itp. niedrogo i profesjonalnie.

Czepiacie się te zaproszenia nie są wcale takie złe. Ja osobiście nie patrze na cenę zaproszeń ale chce mieć skromne zaproszenia i nie podobają mi się jakieś tandetne kokardy i inne udziwnienia. Te są przyzwoite, schludne bez zbędnej tandety. Jeśli autorce się podobają to czemu nie. A tak nawiasem mówiąc to tylko świstek papieru i tak wyląduje w koszu jedynie rodzice i PM mogą zostawić sobie na pamiątkę ale reszta wyrzuci.