Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sf2942348239-3

Podglądacze są już wszędzie

Polecane posty

Gość dee340292wfser
wiem że nie chcesz żeby ludzie się dowiedzieli prawdy. X Mam taniego laptopa ze sklepu i ludzie którzy mieszkają ode mnie po 100km widzą mnie na żywo mimo że mam zaklejoną tą małą kamerkę. Którędy mnie widzą - dla mnie to oczywiste że przez ekran LCD który tak ładnie świeci.

Gość fgdyhfug
W moim lapie po prawej u dołu jest jeszcze taka przejrzysta plakietka z nazwą modelu, może to byc druga kamera, sprawdź u siebie.

Gość dee340292wfser
taki głupi to ja nie jestem - kamera to cały ekran LCD. X Nie słuchajcie tych co mówią że jestem chory albo że to nieprawda. To prawda - kamera to całe LCD która daje tak po oczach.

Gość dee340292wfser
cały ekran LCD na który się patrzycie spełnia też funkcję kamery dla podglądaczy.

Gość dee340292wfser
ta mała kamerka nad LCD to tylko taka zmyłka - ona jest praktycznie niepotrzebna bo funkcję kamery dla podglądaczy pełni cały panel LCD( który tak ładnie świeci)

Gość gość
Jeśli już jest tam kamera to nie lcd jest kamerą, LCD technicznie nie może być kamerą i tyle.

Gość dee340292wfser
LCD jest kamerą i spełnia tą funkcję. To nie ty tworzyłeś te LCD ale ludzie którzy się na tym znają.

Gość gość
Nie trzeba być specjalistą, dostęp do informacji jak działają monitory lcd jest powszechny. :D Nie twierdzę że się nie do podglądać, ale nie przez ciekłe kryształy. ;)

Gość dee340292wfser
tak powszechny ale tam nie ma wszystkiego.... A dlaczego informacja o podglądaczach nie jest powszechna?? X I tak tłuku jeden nie zmylisz ludzi ani mnie więc pisz sobie co chcesz...

Gość gość
Oczywiście, jak czytam sobie o osiągnięciach nauki, często odnoszę wrażenie że jestem tłukiem. Natomiast ty pisząc że ciekły kryształ może działać jak kamera wychodzisz na pospolitego idiotę. Techniczne możliwości takiej inwigilacji istnieją, ale chyba nie ma kamer opartych na ciekłych kryształach bo jest to fizycznie niemożliwe.

Gość dee340292wfser
no widzisz jest możliwe bo ludzie mnie jakoś widzą i podglądają. Więc jest możliwe - po prostu nie chcesz żeby się ludzie dowiedzieli bo nie będziesz miał kogo podglądać. X A to co jest w LCD wiedzą tylko ci co je robią.

Gość gość
Nie, nie ciekły kryształ to ciekły kryształ, nie właściwości, która pozwoliłby z robić z niego kamerę, kropka. I powtórzę, ja nie twierdzę w tym momencie że podglądanie nie ma miejsca. W ogóle się do tego nie odnoszę byś może jednak był uprzejmy zauważyć. O ciekłych kryształach można sobie poczytać np na stronach Uniwersytetów. I ta wiedza wystarczy by twierdzić że nie da się z nich zrobić matrycy takiej jak CCD. Tylko tyle twierdzę.

Gość dee340292wfser
a ja twierdzę że LCD jest też kamerą która przesyła obraz podglądaczom - nie wnikam w jaki sposób się to dzieje bo mnie to nie interesuję. X Chcę przekazać tylko ludziom że są podglądani przez LCD.

Gość gość
Czyli przekazujesz nieprawdę. Oczywiście wolno ci, człowiek jest podatny na urojenia.

Gość dee340292wfser
przekazuję prawdę bo ludzie z pracy mnie widzą. Nie wiem na jakiej zasadzie to LCD przekazuję obraz ale jestem pewny na 100% że to robi.

Gość gość
o tym ze moga nas podgladac( ale nie tylko sasiedzi) dowiedzialam sie juz dawno, jakis tam program w tv ogladalam i to nie tylko przez comuptery ale tez televizory

Gość gość
a jak to sprawdzic czy ktos mnie podgląda?

Gość gość
Kręci cię robienie z siebie debila?

Gość gość
Być może robi to komputer, ale przez przekonanie że to ciekły kryształ nie możesz znaleźć właściwej kamery.

Gość dee340292wfser
no właśnie podglądają nas i się podniecają. Nie wnikam jak to się dzieje. X Najważniejsze jest info że podglądają.

Gość gość
Masz urojenia jak po fecie. Widocznie sporo cpasz.

Gość dee340292wfser
Nie ma znaczenia jak to się dzieje..... - przekazuję tylko info że podglądają was ludzie.

Gość dee340292wfser
nie mam urojeń - wiem na 100% że ci co mnie szpiegują widzą mnie i jestem na 100% pewny że dzieje się to za sprawą ekranu LCD( bez wnikania w szczegóły jak to się odbywa)

Gość gość
Skoro to jest takie powszechne i sąsiad mnie podgląda, to czemu o tym nie słyszałam i ja sąsiada nie podglądam. I jakoś setki ludzi tu o tym nie słyszały. Brednie

Gość gość
Stary, odstaw narkotyki i się lecz!

Gość sf2942348239
Ludzie. zakladajcie maski jak siedzicie przed kompem! Ja siedze w peleryne i masce supermena.:Myślicie,że domyslaja się,ze to ja,jak jestem w tym kamuflażu ???

Gość dee340292wfser
to jest prawda - nie każdy ma ten program do podglądania a ci co mają się tym nie chwalą. x Jak byś się spytała którego czy to robi to by się nie przyznał. x

Gość gość
:D

Gość dee340292wfser
"Ludzie. zakladajcie maski jak siedzicie przed kompem! Ja siedze w peleryne i masce supermena.:Myślicie,że domyslaja się,ze to ja,jak jestem w tym kamuflażu ???" X To jest głupi podszyw.