Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serafin.in

Od lat szukam swojego ideału kobiety - nie znalazłem

Polecane posty

Gość michalekowrocle
na co ci slepa szara domowa kura

Gość Dhklhgj
Ja podobnie wyglądam i mam podobne zainteresowania ale takiego pustego faceta bym nie chciała.

Gość Serafin.in
wzrost najlepiej 154 cm ale nie koniecznie

Gość gruz w mózgu
:D prowokator

Gość Mizera Eugenia
Panie Serafinie. Na wstępie moje serce kłania sie Panu. Po części pasuję do Pana opisu ale nie ze wszystkim bo jestem korpulentna i mam trwałą ondulację, jednak mogę włosy zapuścić, z tuszy raczej nie uda mi się zejść. Za to robię wspaniałe łazanki, gołąbki a na dodatek kopytka, zraziki, świerzonke. Mam sporo pieprzyków i sukni w duże kwiaty, nie noszę obcasów bo mam halluksy a siwą jesionkę pożyczę od sąsiadki. Mam szare oczy i bladą twarz, sporu nie lubię, spodni nie noszę bo nie zapinam się w żadnych, z dziećmi to nie da chyba rady ale za to lubię je bardzo i mogę zacząć szeptać. Czytam a seriale oglądam ale mogę nie oglądać. Mam 52 lata, jestem na rencie i mam swoje małe mieszkanie. Piekę znakomicie. Liczę na kontakt.

Gość nie mam na dziś pomysłu
Jestem z Dolnego Śląska, okolice Wrocławia. Biała i zabudowana bielizna? To już chyba przesada :) Ciocie mam, ale już powoli wymierają. Grzywki nie mam, ale wąskich ust też nie. Lubię "1 z 10", ale nigdy w życiu nie kupię nic z prawdziwej skóry. No i jak wcześniej - jestem dla Ciebie za młoda :)

Gość Serafin.in
Bielizna - miałem na myśli żeby nie była taka z cienkim paskiem z tyłu. Lubię majtki wysokie, zabudowane i do podpięcia pończoch na pasach. Ale nie muszą być koniecznie białe - mogą też być beżowe cieliste.

Gość Serafin.in
chce taka bo tak wyglada moja matka.ma jeszcze fałdy na brzuchu i celulit.nie depiluje sie.ma 166 cm.

Z wyglądu nawet pasuję, tylko okularów nie noszę :D Ale lubię 'często współżyć'. No i zajęta jestem. :p

Gość nie mam na dziś pomysłu
Ta ostatnia wypowiedź to "podszyw"? :) Bo jeśli nie, to zaczynasz mnie przerażać :)

Gość gość
i nie znajdziesz- mówi Ci to kobieta

Gość Serafin.in
Ten ostatni wpis o matce co ma 66 to ktoś się podszył. Czekam na swojego kochanego gołębia-kobietę mego życia.

Gość Mizera Eugenia
Panie Serafinie - dlaczego nie odpisuje Pan na mój anons?!

Gość Serafin.in
Proszę pani ale dla mnie najważniejsze jest żeby mieć dzieci, conajmniej dwie córki a pani nie może mieć już ani jednej, co mi z tego że zapuści Pani włosy czy nosi sukienki? Nie.

Gość gość
hahaha ale sie usmiałam dobre zarty

Gość gość
Ełgenia - to wstyd tak się facetom narzucać - stara, gruba rencistka z kręconymi włosami - jaka z ciebie partia dla mężczyzny który szuka kobiecej, ładnej przyszłej mamy dla swoich dzieci! To już trzeba wyobraźni nie mieć. Ja bym kijem nie tknął, dziadka proszalnego poszukaj a nie młodego.

Gość gość
Zakończ poszukiwania, zrób sobie 3 dni luzu i zacznij od nowa...bo może coś jednak przeoczyłeś.

Gość Serafin.in
No zrobiłem. Nawet 5 dni. I nic!!!!!!

Gość gość
To weź tą panią, zawsze to nie będziesz sam a dzieci zaadoptujesz.

Gość gość
Ja też szukam ideału i już 2 lata jestem sam :) Nic mi nie brakuje i nie mam zbyt wysokich oczekiwań. No ale mam ciężką sytuacje finansowa i to pewnie przez to mam taki problem :)