Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Realny.Stalker

problem z NARZECZONA KUMPLA

Polecane posty

Pytanie na czym Ci zależy? Zakochałeś się czy chcesz ja tylko przelecieć? Jeśli jest w tym serce, to trzeba poważnie z nią porozmawiać, jeśli tylko testosteron - trzymaj się od niej z daleka.

hah a to dobre pytanie... wiesz jesli to by bylo tak ze np od poczatku ich znajomosci bym na nia lecial to wiadomo ze tylko seks itp... z tym ze ja czuje ten magnetyzm po tym jaj ja "zaakceptowalem" do tego tez z jej strony cos podobnego

Gość gość
skoro myslisz równioczesnie o innych laskach, to jej nie kochasz.

Gość gość
fajna sytuacja mnie by sie podobalo

Gość Beert
Nie wiem czy to normalne, nie mam dziewczyny po prostu na razie nie zamierzam się z nikim wiązać i gdzie nie pójdę z kim nie gadam na jakiej imprezie nie jestem każda prawie każda dziewczyna budzi moje zainteresowanie oraz zauroczenie. Każda z nich powoduje też że o nich myślę i fantazjuję, jedne są obiektami seksualnymi drugie zaś kochałbym nad życie, więc jak sam widzisz Twój problem jest malutki :)

no dzieki bardzo interesujaca odp :D lat mam 22 ku scislosci ona 20 no te przyklady co podales sa bardzo skrajne bo jak dla mnie to nawet nie byli twoi kumple tylko jacys tam znajomi w tym jeden delikwent wybitnie nieciekawy... no ten moj kumpel jest dobry nawet bardzo dobry ale chyba nie taki az najlepszy ma tam swoje zycie swoje sprawy a ja poprostu jestem jego najblizszym znajomym

Gość gość
ja mysle ze jesli nie jest to NAJLEPSZY PRZYJACIEL to powinienes sprobowac z nia ;P

uuu to p******y wiek, taki magnetyzm ja też czuję nie raz, nie dwa... ale do nie zajętych. a u ciebie sprawa się komplikuje, brak ci czegoś. sam znasz się najlepiej!........... i sam sobie odpowiedz koteńku.....