Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ze stolycy

ślub cywilny - jak to wyglądało u was.

Polecane posty

Gość gość ze stolycy

Stoję przed dylematem tylko przyjęcie w gronie rodziny czy może jednak zaprosić kilkoro znajomych i chodzi mi tu naprawdę o bardzo okrojoną listę znajomych.

Gość dix ae
my mieliśmy skromny ślub, tylko najblizsza rodzina i przyjaciele, po ślubie obiad dla rodziny a na drugi dzień impreza dla przyjaciól

Gość gość
najblizsza rodzina, tzn rodzice rodzenstwo, kilku znajomych w domu przyjecie

Gość gość ze stolycy
No właśnie my nie bardzo możemy sobie czasowo pozwolić na to, żeby jednego dnia było przyjęcie dla bliskich, a drugiego dla przyjaciół.

Gość dix ae
przede wszystkim zastanów sie, czy wszyscy razem beda sie bawić, bo jednak starsze i mlodsze pokolenia preferuja inny rodzaj zabawy. ale uroczysty obiad jest w sam raz dla wszystkich.

Gość gość
u nas byli wszyscy razem ale rodizna-powiedzmy ta starsza poosiedziala po obiedzie, wypila kawe z tortem i poszli do domu a mlodziez bawila sie do nocy

Gość gość ze stolycy
Nie będzie żadnych tańców, obiad, deserek, tort i miło spędzony czas :)

Gość gość
a u nas tance były hahaha pokoj wcale nie taki duzy a jednak :-) nie kazdy ale kilka piosenek przetanczylam , mam nawet kamerowane wszytko przez jednego kolege-fajna pamiątka

Gość gość
my zaprosiliśmy najbliższą rodzine rodzice chrzestni i rodzenstwo potem zabawa w domu tzn obiad ciasto by ło super

cywilny w restauracji, 20pare osob, o 13 obiad, mielismy zostac tylko na obiedzie, ale tance tez byly i w sumie wszystkim tak sie podobalo ze wyszlismy po 00 dopiero

u nas odwrotnie:) na ślubie byli wyłącznie znajomi- bez rodzin, dla których "ślub cywilny to nie jest prawdziwy ślub" :)

Gość gosc2222
u mojej przyjaciolki skromnie tylko rodzina swiadkowa czyli mnie zaprosila ale sama mam narzeczonego od 5 lat i niestety jego nie zaprosila wiec odmowilam i nie poszlam