Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

Jaki sklep internetowy z lampami polecacie?

Polecane posty

Go艣膰 lizzka26
w sferisie maj膮 bardzo du偶y wyb贸r kinkiet贸w dekoracyjnych, cenowo te偶 wychodzi ca艂kiem przyzwoicie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Polecam sklep http://e-lampy24.pl/ Du偶y wyb贸r lamp nowoczesnych w bardzo korzystnych cenach,a przede wszystkim lampy s膮 niemieckich producent贸w a nie chi艅skie buble.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fajne i nowoczesne lampy mo偶na kupi膰 w sklepie internetowym http://www.nameblowej.pl/ - maj膮 tam zar贸wno lampy wisz膮ce jak i stoj膮ce - to taki sklep wysy艂kowy, czyli prze艣l膮 do domu - warto poogl膮da膰 i co艣 wybra膰. Ostatnio kupi艂em u nich takie 艂adne lampy kinkiety zewn臋trzne - przys艂ali w oddzielnych paczkach - ka偶da lampa bardzo dobrze zabezpieczona. Wida膰 偶e dbaj膮 o klienta!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariolakopec
ja wszystko urz膮dzenia rtv, agd czy jakie艣 gad偶ety do mieszkania kupuj臋 w sferisie i naprawd臋 z czystym sumieniem polecam, nie mam co do tej firmy 偶adnych zastrze偶e艅 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zadowolony jestem z podej艣cia obs艂ugi w firmie Bercal ( www.bercal.pl ). Kupowa艂em u nich o艣wietlenie wewn臋trzne do domu, ale te偶 zewn臋trzne do ogr贸dka w tamtym roku. Dobrze mi doradzili przy jednym i drugim, poza tym dobrali te偶 ca艂y osprz臋t elektroinstalacyjny. Go艣膰 ze sklepu by艂 nawet u mnie w domu i fajnie dobra艂 konkretne lampy tak 偶eby ten komfort 艣wietlny faktycznie by艂 na dobrym poziomie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cude艅ka maj膮 w http://kolorowekable.pl/26-lampy 艢wietne, nowoczesne, sporo w loftowym stylu, ale pasuj膮 te偶 do stylu skandynawskiego i eklektycznych wn臋trz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szczeg贸lnie polecam ich www.aurorats.pl maj膮 szeroki wyb贸r, naprawd臋 atrakcyjne modele oraz ceny. Obkupili艣my si臋 u nich, sprz臋t s艂u偶y nam do tej pory, maja r贸wnie偶 bardzo fajne i oryginalne lampy kt贸re nieraz ci臋偶ko dosta膰 gdzie indziej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adadam
ja znalaz艂am 艣wietny sklep z lampami: www.lampy-24.pl maj膮 super ofert臋 lamp wisz膮cych, ogrodowych, lamp LED. Daj膮 du偶e rabaty oraz darmow膮 wysy艂k臋. Przemi艂a obs艂uga, szybka realizacja zam贸wie艅 to tylko cz臋艣膰 zalet tego sklepu. Z czystym sumieniem polecam www.lampy-24.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tori2
Warto zapozna膰 si臋 z szerok膮 ofert膮 na o艣wietlenie w sklepie internetowym z lampami Abanet.pl. Dobre ceny i znakomita obs艂uga. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to艣ka 303
Niedawno by艂am u kole偶anki na parapet贸wce i bardzo spodoba艂a mi si臋 jej lampa w salonie, kt贸r膮 jak m贸wi艂a kupi艂a w Jagodowym Kocie. Zajrza艂am do nich, oj warto by艂o, kupi艂am i lamp臋 i jeszcze torebk臋 Fabioli dla siebie. Czysty przypadek, ale b臋d臋 do nich zagl膮da膰 systematycznie jakie oni maj膮 艣liczne rzeczy, a dla dzieci to ju偶 w og贸le bajka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艁o艣superkto 艣
Widzia艂em 偶e par臋 razy przewin臋艂a si臋 nazwa Lumenpro. Wi臋c i ja podziel臋 si臋 opini膮 o tym sklepiku.. Z 偶on膮 zamawiali艣my o艣wietlenie do mieszkania, wst臋pnie zam贸wili艣my w jednym ze sklep贸w i wszystko mia艂o by膰 w ci膮gu tygodnia u nas, szczerze m贸wi膮c nie zale偶a艂o nam na czasie bo i tak trwa艂 remont, ale wiadomo.. jak s艂yszysz 偶e co艣 b臋dzie za tydzie艅 to prace planujesz tak 偶eby od razu to montowa膰.. jak sie z czasem okaza艂o towar b臋dzie.. ale nie wiadomo kiedy.. tak raz, drugi, trzeci, wreszcie zrezygnowali艣my bo z tygodnia zrobi艂o si臋 prawie 1,5 miesi膮ca... I mimo tego 偶e byli艣my troch臋 zra偶eni do sklep贸w WWW postanowili艣my zaufa膰 znajomej kt贸ra poleci艂a nam sklep Lumenpro (ona akurat kupi艂a tam gniazdka i w艂膮czniki, ale uznali艣my 偶e mo偶e z lampami te偶 jest ok) i szczerze mog臋 powiedzie膰 偶e wiara w internet odzyskana. Zam贸wili艣my dok艂adnie te same lampy kt贸re w poprzednim sklepie, z tym 偶e od razu dostali艣my informacj臋 偶e s膮 one w dostawie itd. i 偶e b臋d膮 u nas w ci膮gu " ok. 14 dni roboczych". Koniec ko艅c贸w przyjecha艂y +/- 1 dzie艅 w terminie. Dodatkowo ceny kt贸re s膮 na sklepie z regu艂y podlegaj膮 jeszcze negocjacji, ewentualnie doliczany jest rabat w samym koszyku. Podsumowuj膮c sam sklep: za obs艂ug臋 10, za informacj臋 10, za ceny 11,5 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W temacie lamp czy w og贸le o艣wietlenia to ja mam osobi艣cie zaufanie do ludzi z Bercal. Fachowa obs艂uga, m贸wi膮 zrozumia艂ym j臋zykiem, tak偶e mo偶na rzeczywi艣cie sobie porozmawia膰 o lampach, dowiedzie膰 si臋 praktycznych rzeczy o instalacji, odpowiadaj膮 na wszystkie pytania. Ja szuka艂em o艣wietlenia do hotelu, tak偶e by艂a to wi臋ksza inwestycja. Maj膮 swoj膮 stron臋 na www.bercal.pl Najlepiej zadzwoni膰, albo wys艂a膰 maila z zapytaniem, powinni do艣膰 szybko odpowiedzie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Saara889
Zobacz sobie na sferis.pl ostatnio zam贸wi艂am kinkiety activejeta i naprawd臋 s膮 艣liczne i maj膮 nawet du偶y wyb贸r :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej, ja przy ostatnim remoncie kupowa艂am o艣wietlenie tutaj studioswiatla.pl . W domu mamy g艂贸wnie lampy Amplex wi臋c zale偶a艂o mi na dobrej cenie :)

Udost臋pnij ten post

Ze swojej strony zapraszam do zapoznania si臋 z ofert膮 naszego sklepu na stronie mlamp.pl :) W ofercie mamy r贸偶norodne lampy zewn臋trzne oraz wewn臋trzne. Ka偶da oprawa ze wzgl臋du na sw贸j stylowy wygl膮d b臋dzie intryguj膮cym elementem ka偶dego domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakupowicz
Ja ostatnio kupowa艂em lampy w sklepie tlc lampy i jestem bardzo zadowolony z tej decyzji. Lampy zgodne z opisem. Trzeba by艂o czeka膰 na zam贸wienie troch臋 d艂ugo ale to dlatego 偶e lampy by艂y sprowadzane z fabryki we W艂oszech. Ich jako艣膰 jest doskona艂a i mog臋 powiedzie膰 偶e 偶yrandol w moim salonie jest prawdziwym dzie艂em sztuki!Co wi臋cej pracuje tam przemi艂a pani kt贸ra pomaga w doborze o艣wietlenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A sprawdza艂a艣 tutaj http://lampywdomu.pl/? Fajne, designerskie lampy mo偶na kupi膰 za grosze w sumie:) Ja gor膮co polecam

Udost臋pnij ten post

Ja nale偶臋 do os贸b o nieco specyficznym i na pewno oryginalnym gu艣cie je艣li chodzi o o艣wietlenie i aran偶acj臋 mieszka艅. Ostatnio wpad艂a mi w oko oferta sklepu http://niuans-studio.pl/kategoria-produktu/oswietlenie-architektoniczne/. Lubi臋 przedmioty o takich prostych formach. Jestem ciekawa Waszych opinii na temat takiego o艣wietlenia architektonicznego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aldooona
Ja polecam sklep https://lampy-24.pl/promocje maj膮 najni偶sze ceny oraz bardzo du偶o lamp dost臋pnych od r臋ki (kiedy艣 zam贸wi艂am w innym sklepie i czeka艂am 3 miesi膮ce na lamp臋). Ja ju偶 3 raz kupuj臋 u nich o艣wietlenie i za ka偶dym razem zakupy u nich wychodz膮 najtaniej. Maj膮 100% pozytywnych opinii, wi臋c nie jestem jedyna kt贸ra poleca u nich zakupy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zamawia艂em bardzo stylowe lampki Aquaform ze sklepu Bercal i dzia艂aj膮 bez zarzutu. Lampki s膮 opisane do艣膰 dok艂adnie na ich stronie - www.bercal.pl . Sam sklep jest na ul Conrada w Krakowie, maj膮 bardzo du偶y lokal, tak偶e 艂atwo jest ich namierzy膰. Podobaj膮 mi si臋 te偶 stylizacje od Labra, ale to mo偶e kiedy艣 sobie kupi臋, p贸ki co mam o艣wietlenie w biurze sko艅czone ju偶 na tip top.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 behindd
Du偶o o艣wietlenia sprzedaj膮 na stronie http://elektryczny.com. Sprawnie prowadzony sklep, kupowa艂em ju偶 u nich mo偶e ze trzy razy i zawsze towar dociera艂 terminowo, dobrze zabezpieczony, a jednak lampy to do艣膰 delikatne konstrukcje, tak偶e od tego jak jest produkt zapakowany du偶o zale偶y. Szczeg贸lnie lampy biurkowe bym u nich poleca艂 sprawdzi膰, maj膮 dobre ceny za modne marki.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰