Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejdi grazia

powiem ci kim jestes

Polecane posty

Gość lejdi grazia

Witam, na ppodstawie waszego imiona oraz daty urodzenia powiem ci kim jestes oraz co cie czeka.

Gość gość
Mieczysław 23 marzec 1929

Gość lejdi grazia
Prosze o dane i nr konta

Gość Magdalena 27.01.1988
Magdalena 27.01.1988

Gość lejdi grazia
Mieczysllaw- mlody duchiem, stary cialem. W glowie nadal Ci igraszki i kobiece biusty, ciagle szukasz wrazen, lubisz imprezy i kragle tylki. W lozku nie ma dla ciebie tajemnic, jestes dominatorem, a Twoj ptak ciagle w formie. W przyszlosci, niedalekiej czeka cie. Nowy zwiazek z kobieta mlodsza o 33 lata, bedziecie mieli trojke dzieci, blizniaki i jedno luzem. We wrzesniu czeka cie smierc kliniczna, w ktorej spotkasz sie ze swoim przodkiem wladyslawem jagiello i wezmiesz od niego kilka cennych wskazowek.

Gość Małgorzata 01.03. 1989
Małgorzata 01.03. 1989

Gość lejdi grazia
Magdalena to zarozumiala panna o brzydkim imieniu, ktora wyzej sra niz d*pe ma. Jest kobieta lekkich obyczajow, lubi chodzic na imprezy i calowac sie z zajetymi chlopami, w szkole zgrywala cnotke niewydymkie, a po szkole tylek byl w ciaglym uzyciu. Nie zna ojca swojego dziecka. Obok kosciola. Nawet nie przechodzi, gdyz twierdzi ze tam mieszka czarny pan, ktory w dziecinstwie zabral jej dqwadziescia zlotych na mszy. W lozku jest dzikia zwierzyna przypominajaca wyploszona sarne. W. Ciagu dwuch miesiecy poznasz romantyka, ktorym bedziesz sie przydzila, ale los was polaczy i chodz bez milosci to jednak bedziesz szczesliwa, a on w koncu zamoczy.

Gość gość
wioleta 6 7 1989

Gość malinkowa111111
katarzyna 13.10.1996

Imiona?Koniec świata...Albo imienia albo imion!

Gość lejdi grazia
Malgorzata, we szkole byla uwazana za kujona i tak tez bylo. Cale dziecinstwo przesiedziala w ksiazkach, dzieci i dzieciece zabawy znala tylko z opowiescci rodzicow. Ma ludziofobie. Nie zrobila matury z obawy przed niezdaniem. Nigdy nie miala chlopaka choc jest bardzo kochliwa. Czesto wyobraza sobie, ze g****i ja stary, gruby dziad, w typie mieczyslawa. Chce miec dzieci z gienkiem losko. Jej ojciec byl piratem... Drogowym, rozbijal latarnie morskie na rowerze. W czerwcu ojciec wyprowadzi cie na sile na zabawewiejska i tam spotkasz milosc zycia. Wezmiecie szybko slub, a rozwod nastapi w momencie gdy bedziesz w ciazy. Z praca kiepsko i marna Twoja przyszlosc. Ale jest szansa na kochanka z kasa i klasa pod warunkiem, ze ogolisz wasy.

Gość lejdi grazia
Wioleta to prawdziwa kobieta z krwi i kosci, lubi chlopcow, niestety bez wzajemnosci, za to jesli uda jej sie uwiesc jakiegos pijanego osobnika- szybko przechodzi do rzeczy. Nie ma wygorowanych wymagan, wystarczy, ze zna jego imie i juz moze isc na calosc. W szkole jak to na wiolety przystalo byla cicha i zamknieta w sobie- na lekcji, zas na przerwie jak sie zasmiala slyszalla ja cala szkola, ryla jak kon na westernie. W lozku jest jak cebula, wycisnie z chlopa wszystko do ostsatniej kropli. Wiola planuje sluib, chodz ma chlopaka na stalle tokombinuje jak tu sie zakrecic obok jakiegos bogatego obcokrajowaca, tak tylko rekreacyjnie. Dzieci nie chce, bo nie lubi, zwierzat nie akceptuje, nie toleruje ii nie i juz.

Gość lejdi grazia
Katarzyna- legat, pijaczka, nieuk, nieodpowiedzialna, lekko myslna, puszczalska. Udaje inteligetno, ale kazdy. Wie jaka jest prawda. Szkole skonnczysz, ale bedziesz powtarzac rok. Niedlugo wpakujesz sie w anoreksje. Alkohol wpakuje cie w tarapaty i nawet. Ojciec na stanowisku nie pomoze. Choc masz niewiele llar to doswiadczenie w stosunkahc masz bogate. Lubisz bimbera i chcesz wygladac tak jak on. W wakacje wyjedziesz na wczasy. I tam znwou bedziesz miala wopadke alkoholowa.

Gość lejdi grazia
Teqi to panna ktora mysli, ze pozjadala wszystkie rozumy,. Nie wroze jej dobrej przyszlosci,, widze ciemnosc, czarnosc i armagiedon, oj bedzie jeszcze plakac za te swoje przechwalki,

Skoro jesteś wróżką Esmeraldą to zgadnij moje imię :D.Swoją drogą jak musisz pytać o imiona to z Ciebie wróżka jak z kociego tyłka kobza :D

Gość lejdi grazia
Ja widze przyszlosc a nie dane z dowodu. Gdybym znala takie szczegoly to wzielabym se twoja karte z portfela, wrzucila w bankomat i wcisnela pin.

Gość Natalia8111989
Hej, tak jak wyzej :) Natalia 08.listopad.1989 czy mozesz mi cos powiedziec? :)

Gość Natalia8111989
dawaj lejdi grazia, co chcesz mi powiedziec?

Gość lejdi grazia
Momęcik kochanienka, lezakuje po piccy. Ale tak w skrocie ci powiem na szybko, ze nic dobrego u ciiebie nie widze, oj nic.

Gość lejdi grazia
Uuu ale ciezko, klapki mi sie zamykaja, nie moigie opanowac sennosci, ratunku, nie chce odejsc, pomocy, zza wczesnie na sen. Ave

Gość lejdi grazia
Mam prooscbe do tych co juz dostali wrozby, prosze napisac czy wwam sie zgadza.

Gość Natalia8111989
co momęcik? co momęcik! ja tu o wróżbę się zwracam a ty mi o tych co jusz dostali muwisz ;/ dawaj wrurzbe gracja albo klontwe zuce...a ta sennosc to zmojej niecierpliwosci cie zmogła

Gość malinkowa111111
u mnie zgadza polowa niestety... a nie przypuszczałabym

Gość lejdi grazia
Uu natalko jak wczoraj padlam na ryj, tak dopiero teraz odczytalam co mi tu wypisujesz. Chcesz jeszcze to wrozbe, czy juz zrezygnowalas? Mam dzis wene king kąga takze mogie jechac po bandzie.

Gość lejdi grazia
Dobra powroze ci, Natalia to wielka pani, dama taka ze hoho, blondziura, lubi szpile choc chodzi jak pokraka. W szkole dobra uczennica, poza szkola wychodzilo prawdziwe oblicze. W towarzystwie znana byla jako natalka co sie pruje jak pralka. W dziecinstwie dzieci z klasy zabieraly jej kanapki, co odbilo na niej pietro i dzis nie jada w miejscach publicznych. W ciagu trzech miesiecy cos sie u ciebie wydarzy, moze dobrego, moze zlego, a moze calkiem nic nieznaczacego. Badz czujna bo to wydarzenie juz na ciebie czyha. W milosci bez zmian, dalej bedzie tak jak jest, a jak bedzie pozniej to juz ssama musisz zadecydowac, choc z takim wygladem jak Ty masz to pewnie wcale nie bedzi takie proste.

Gość lejdi grazia
Tak w ogole natallko to czy my sie skons nie znamy? Jakas taka znajoma energia od ciebie wyplywa. Pucuj sie kim jestes.

Gość gość
Klaudia 05.05.1996 powróż :):)

Gość lejdi grazia
Klaudia, przykro mi to mowic, ale nie wroze ci dobrej przyszlosci, jak reszta dzeiwczyn tu zebranycn masz sklonnosci do lekkich obyczajow, o czym juz wiesz ale jakos to sobie tlumaczysz. Czesto sie masturbujesz przy zdjeciu bimbera uzywajac do tego poilota od tv swego ojca. W szkole masz problemy z historio i do dzis nie wiesz gdzie odbyla sie bitwa pod grunwaldem. Jutro bedzieszz miala dzien wolny od szkoly, pojdziesz do kosciola i na procesji wydarzy sie cud. Twoje rodzenstwo ma mroczne sekrety o ktoryych w krotce bedzie glosno.

Gość gość
Droga autorko podobne tematy i opisy można znaleźć w necie, już coś takiego czytałam....oj, nieładnie nabierać ludzi z kafe na wróżby.