Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika_19

Napięcie seksualne podczas jazdy autobusem

Polecane posty

Gość angelika_19

Hej dziewczyny, mam 19 lat, mieszkam w Warszawie, w sumie do tego postu zainspirował mnie profil Spotted:ZTM jednak tamta wersja jest dość grzeczna:) A ja z racji że codziennie dojeżdżam czy to do pracy czy na zajęcia mam okazję spotykać różnych Panów, oraz doświadczać różnych sytuacji :) Szczególnie jak jest cieplej i my i oni jesteśmy ubrani bardziej wyzywająco :) Nierzadko zdarzają się panowie patrzący tu i ówdzie, a ja w ramach rewanżu też lubię zerknąć. Co więcej kilkakrotnie spotkałam się z facetami którym ewidentnie coś stwardniało pod rozporkiem, a ja na ten widok najpierw się speszyłam, lecz potem poczułam dreszczyk.... i prowokacyjnie spoglądałam to na dół, to w oczy :> często są zakłopotani, ale ... kto wie! Opowiedzcie jak to u was wygląda :P może macie jakies ulubione poranne czy popołudniowe linie :D? Buziaczki:*

Gość yyyyyyyyy'''''
kolejny napalony zakłada topik

Gość zmyslowainamietna
zdarza mi sie spojrzec, ale 30+

Gość gość
yyyyyy nie pierd... tylkko odpowiadaj. pieprzysz głupoty jak postrzelony !!! jest temat to odpowiedz na temat a pisz jakis herezji jak ci sie nie podoba to won! PROSZE O KONTYNUOWANIE TEMATU GDYZ JEST ON CIEKAWY I PODNIECAJACY :)

Gość angelika_19
Dodam jeszcze, że jak tak się patrzę tu i ówdzie, to przyznam szczerze, że mi też zaczyna coś twardnieć w spodniach. A potem biegnę szybko do pracy i tam w łazience muszę się co najmniej 2 razy spuścić.

Gość mlodywariat
popieram! :D lubię takie kontakty jak opisałaś;)

Gość zmyslowainamietna
Chyba, opisałeś, DEBILU !

Gość gość
linia 105 is the best :))