Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pizzerinkaa

ODCHUDZANIE Z DUKANEM po raz kolejny. Tym razem do końca! min 6 kg mniej

Polecane posty

Ja też mam cały czas problemy z wysyłaniem:( Pisze mi ,że błąd i nie wysłało a po pewnym czasie paczę a tu kilka wypowiedzi tych samych. U mnie dziś dzień samych p więc rano owsianka( Zjadłam ją na siłę ,gdzyż nie byłam wogóle głodna. Niestety musiałam bo póniej w pracy dopadł by mnie głód i nie miała bym czasu nic zjeść) Teraz trochę wody, kawa ,witaminy a na obiadek duszony filet z kurczaka. No kolacje jeszcze nie wiem co ale chyba tuńczyk będzie. Jak nie będe czuła dużego głodu to może kefir.Mogę wybierać tylko między tymi dwoma wariantami, gdzyż nie mam nic innego w swojej lodówce:) Pogoda dziś ładna:) Więc wybiorę się na spacerek po parku. Od początku diety staram się dużo spacerować. Nie mogę się zebrać na to ,żeby robić jakieś ćwiczenia. Same spacery muszą wystarczyć:) Ale chyba działają bo moja waga pokazała dziśiaj 57,1kg:) Czyli znów spadek. Ciekawe jak długo to jeszcze potrwa. To jest perwszy tydzień więc szok dla mojego organizmu ale pewnie na następny tydzień już tak fajnie nie będzie. Księżniczka- Ja też mam właśnie problem z 3 fazą dlatego się jej boje. Dla mnie ta faza jest najtrudniejsza:( wprowadza się owoce, które niestety zawierają cukier i pobudzają apetyt. Tym razem DO KOŃCA!!!! i musimy się tego trzymać!!! Dla mnie kolejnej szansy nie będzie. TERAZ ALBO NIGDY!! to teraz moje motto:)

Rany..gdzie ty mieszkasz że masz ładna pogodę??? U mnie oczywiście zimno ponuro i szaro brrrr. Jeszce godzinka w pracy i do domku :) Może napiszcie cos o sobie co?? Ile macie latek i w ogóle mężowie kochankowie dzieciaczki????? heee??

Hej laseczki. U mnie dziś spadek o kolejne 100g. W takim tempie to ja ze 2 lata będę się odchudzać :) ale nic czekam cierpliwie aż mój organizm się podda :) ja robie swoje. Dzisiaj na śniadanko znowu bułka z mikrofali z serem piórko i łososiem + pół pomidora. Do tego przed chwilą omlet z łososiem

Już kiedyś pisałam ,że mieszkam w UK. Pogoda cudowna. Ja mam 23 lata ,dzieci brak. Pizzerinka nie martw się ruszy!! Wiecie co może spróbujcie pić herbate z pokszywy. Nie wiem czy ona ma coś wspólnego z moimi spadkami ale ja ją piję i waga leci w dół. Ta herbata ma właściwości oczyszczające i zabezpiecza wątrobe. Piję ją daw razy dziennie: rano i popołudniu. Jest moczopędna więc ciągle latam do łazienki, ale to dobrze. Ja już po pracy teraz piję kawę a za jakieś 30 min będe musiała zrobić sobie kolacje i ją zjeść ,ale powiem wam ,że jakoś wogóle nie jestem głodna. Stwierdzam ,że muszę jeść więcej fileta z kurczaka bo on naprawdę syci.

ja w zasadzie też pisałam, że mieszkam na dolnym śląsku. Mam 31 lat, 3 dzieci, męża i świnkę morską (o niej nie pisałam) :) Dzisiaj miałam mega zalatany dzień dlatego mało mnie było.

Oj to przepraszam, pewnie nie doczytałam. Ja mieszkam na śląsku, 33 lata mąż + córeczka :) Zwierzątek brak bo póki co blokowa jestem ale jak będzie domek to będzie psina :). Jak tam dziewuszki leci??? U mnie ostatni dzień proteinek i jest git. Siedze w pracy ale że dzis mój ukochany piąteczke to i humor dopisuje. I pogoda ma sie poprawić na wekend więc juz w ogóle będzie super. Za mną standardowo owsianeczka.

Hej księżniczka. Ja mam dzisiaj doła. Waga pokazała więcej o 1,4 kg jak wczoraj, czyli w sumie więcej jak w stopce waga początkowa. Nie zgrzeszyłam nic a nic, ani grama. Piję wodę, jem w większości białka, warzyw mało teraz dokładam (ale dokładam). Dziś znowu P. Nie wiem o co chodzi. Na razie nie podaje się. Mam nadzieje, że to jakiś chwilowy wzrost i jutro będzie lepiej

Hej, Pizzerinkaa głowa do góry!!!! Już tak jest że czasem na pw waga szaleje ale na pewno ci szybciutko zleci, może zastój spowodowany rzadszymi wizytami w toalecie?? Albo może @ ci się zbliża, albo zwyczajnie organizm się zbuntował i już. Nic sie nie martw, zleci jak nic. Ja wzięłam sobie do pracy serek wiejski ale okazał się chyba zepsuty...wrrr muszę wyczekać w głodzie do 15... ale dam rade myśle.

Księżniczka ja chyba w głodzie do 17 posiedzę. Mam zamiar zjeść w domu naleśnika z serem białym

a czy mi się zbliża @. Kurcze wstyd sie przyznać ale nie wiem. Jakoś nie zapisuje ostatnio i wszystko mi się miesza ten czas tak szybko leci. Mam spirle więc ja praktycznie nie mam @ i zawsze nie wiem kiedy to te dni. Ale wczoraj brzuch mnie bolał tak jak bym miała dostać @. W toalecie tez rano nie byłam. Może to wszystko sie razem nazbierało i dlatego tak poszło do góry. Zobaczymy jutro

Wygląda na to, że tylko my dwie się dziś udzielamy..a szkoda :( Ja stawiam że wzrost to @. I spadnie na pewno, tylko trzymaj się ładnie dukanowego jedzonka ! Ja jutro mam warzywka więc sobie zapodam suróweczke z kiszonej kapusty i od razu puste jelitka będa :) Poza tym jak jutro będzie łądnie to włączę sobie naturalną siłownię w postaci placu zabaw z moją córą + jakieś zakupy po drodze i spale muuultum kalorii hehe. Ogladam mecz...i się wkurzam oczywiście wrrr Ciekawe gdzie się podziały dziewczyny...???? Halo halo??

Hej :) Jestem, jestem. Dzisiaj sprzątanie więc dopiero teraz mogłam uśiąść na chwilkę. Dzieci poszły spać, placki ziemniaczne się smażą :) oczywiście nie dla mnie. Ja mam jutro warzywka więc i ja może sobie kapustkę zjem. Zaraz idę na zakupy to sobie kupię troszkę. Dziś było 60,3 czyli kilogram mniej jak wczoraj. Mam nadzieje, że w końcu ruszy na dobre. Nie mam zamiaru się poddać

ładna pogoda się zrobiła i wywiało laski. Ja właśnie robię sobie szaszłyki z grilla, ale tylko z samego mięska z piersi kurczaka do tego zjem ogórki konserwowe. Dzisiaj zjadłam bardzo mało i aż mi słabo. Zobaczymy czy jutro coś drgnie. Oglądacie dzisiaj KSW. My oziwiście tak. Dzisiaj same "gwiazdki" :)

Witam!!! Co tam u Was słychać??? Ja teraz nie będe mogła tak często wpadać:( niestety. W tym tygodniu może nawet wcale. Przepraszam!! Postaram się na następny tydzień wpadać częściej. w tym niestety mam urwanie głowy. Nie wiem jak to będzie z dietą. Ale na następny tydzień już będzie tak jak wczęśniej.Będe częstym bywalcem:) Pozdrawiam!!!

Gość FFFanta
Cześć! Od jutra planuję zacząć odchudzanie z Dukanem. Mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona. W zeszłym roku na wiosnę odchudzałam się tą metodą z sukcesami, tzn. zrzuciałam jakieś 6 kg. Nie wytrwałam w diecie do końca, niestety. Kilogramy powróciły gdzieś po około roku, ale to przez moje zamiłowanie i słabość do słodyczy ;) Teraz postanowiłam znów powalczyć o niższą wagę. W tym roku skończę 33 lata, mam dwoje cudownych dzieciaków (synek Kacperek 5 lat i 6 mies., córeczka Blaneczka 2 lata i 4 mies.), 175 cm wzorstu i wagę ... którą podam jutro jak tylko się zważę. Od jutra zaczynam więc jutro podam swoje pomiary. Acha ja zamierzam się mierzyć czyli w pasie, biodrach, biuście i pod biustem, bo pamiętam, że po tych pomiarach było widać, że mnie ubywa :) Pozdrawiam :)

Gość FFFanta
:)

Marlenka będziemy czekać na Ciebie. U mnie waga bez zmian. Nei pamiętam dokładnie ile było wczoraj ale dzisiaj 61,2. Fanta jasne, że Cię przyjmiemy. Zapraszamy :) Jutro napiszę coś więcej bo dzisiaj też nie mam za bardzo jak

Gość FFFanta
Witam z rana :) Pomiary wykonane: waga 76 kg, obwód w biodrach 98, w pasie 92, pod biustem 87. Jeszcze wczoraj łudziałam się, że tych kg i cm jest mniej. No ale cóż. Do boju ;)

Hej. Ja dziś załapałam mega doła. Moja waga nic a nic nie chce spadać. Znowu jest więcej jak wczoraj dziś 61,8 kg czyli tylko 200 g mniej jak w stopce a to przecież 10 dzień. Nie wiem dlaczego waga nie chce mi wcale spadać. Robię wszystko idealnie książkowo

Witam!!! Znalazłam chwilkę i jestem:) Pizzerinka nie załamuj się!!! Zbliża Ci się @ i to przez to!! Zobaczysz ,że gdy przejdzie waga pójdzie w dół!! Wiesz co już wcześniej to już pisałam: kup sobie herbate z pokrzywy i pij ją , może to Ci pomoże. Postraj się też nie ważyć. U mnie też zbliża się @ i staram się nie stawać na wage bo to dołuje!! Woda w organizmie się zaczymuje i waga może podskoczyć nawet o 2 kg. Więc głowa do góry!!! FFFanta Witaj!!! U mnie dziś zimno:( Szkoda bo było tak pięknie i fajnie.

Hej dziewczyny, FFFanta witaj i powodzenia. Pizzerinkaa może próbuj się mierzyć a nie ważyć??? Może na wadze nie widać a po spodniach tak? Nie waż się przez kilka dni i potem zobaczysz. Jak waga nie chce spadać to tylko dołuje niepotrzebnie. Głowa do góry, kiedyś ruszy, a waga na razie w kąt, jak poczujesz lu w ciuchach to się wtedy zważ :)

laski z tego wszystkiego stało się najgorsze. Zjadłam pizzę taką z pizzerii, tłustą z serem zółtym i szyną :( ale jakoś tak słobo mi sie zrobiło. Nie mogłam wytrzymać i musiałam zjeśc coś ciepłego, a że pizzę dowożą więc poległam. Nie wiem juz sama co mam robić

Gość gość
tak Was czasami podczytuje... :) Jestem na Dukanie 3 tydzień i -6 kg z (167 wzrostu i 66 kg). Ja ciągle oszukuje. Mam słabość do lodów :( Córka chce no to i sobie kupuje :( Żre te lody codziennie. :( Miomo to chudnę. Może gdybym nie oszukiwała, chudła bym bardziej. Ostatnio raczę się jogurtem naturalnym ze słodzikiem,kakao odtłuszczonym i aromatem migdałowym - głód na słodycze zaspokojony.

pizzerinka id dalej!!! Nie przejmuj się .Ja wczoraj byłam w restauracji i też zjadłam normalny obiad. Ale dziś już idę dalej.Wiem ,że waga poszła w górę, ale się nie poddaje.Ty też musisz się zmobilizować!! Mam nadzieje ,że ci się uda!! Do tego wszystiego zbliża mi się @ i woda w organizmie mi się gromadzi:(

Chyba każda z nas ma jakąś słabość!! No cóż co zrobić??? Takie już jesteśmy!! Ważne ,że staramy się z tym walczyć. Raz jest dobrze a raz źle. Teraz jest jeszcze taki okres gdzie czeka na nas dużo pokus. W zimie ich tyle nie ma:) Jak bym miała silną wolę to nie musiała bym teraz odchudzać się:( Niestety poległam. Ale powiem wam ,że gdy bym była w Polsce pewnie bym tyle nie ważyła. Tu jedzenie jest okropne. Wiem to po tym ,że gdy wracamy do Polski jem wtedy co chce a waga i tak leci w dół:) Ale póniej wracamy tu i waga znów w górę:( Nie wiem dlaczeg , ale tu jedzenie jest mniej sycące niż w Polsce. No cóż jakoś muszę sobie tu radzić. Mam nadzieję ,że będzie dobrze:) Musimy się jakoś trzymać !!!! Pizzerinka DAMY RADE!!!! PRAWDA????

Marlenka pewnie, że damy :) Dzisiejszy dzień wykreślam. Jutro chyba wybiore się do lekarza. Dzisiaj mój mąż odebrał moje wyniki i chyba mam nie za dobre. Zobaczymy co mi lekarz powie. Bo mam za mało płytek czerwonych i białych i coś tam jeszcze dużo poniżej normy. W ogóle jakaś taka słaba jestem. Na kolację zjadłam chleb z chudym twarogiem i dżemem ale słodzonym fruktozą - musiałąm bo normalnie przewracam się. Pocieszające, że chleb robię sama dla całęj rodziny i on składa się głównie z płatków owsianych i otrąb pszennych, mąkę tyl650 dodaję tylko, żeby to "skleić", więc chlebek prawie dukanowy, ale już wszyscy przyzwyczaili się i nie chcą kupowanego chleba :) Jutro zjem na śnaidanie jajecznicę a później zobaczymy co wyjdzie u lekarza

Pizzerinka ja też się tak czuje. Biore witaminy i żelazo na własną ręke bo badania zrobie dopiero na następny miesiac po powrocie do Polski.Do tego czasu chciała bym włśnie schudnąć ale jakoś ciężko mi to idzie z tym Dukanem.Brakuje mi owoców i przez to ciągnie mnie do słodkiego.Ja jeszcze trochę pociągne a póniej zobacze co dalej.Jak już pisałam moja waga też poszła w górę ,więc teraz zrzucam to co teraz poszło w górę i przejdę na 3 fazę. daj znać jak tam po wizycie i zdrówka życzę. Mam nadzieję,że będzie dobrze. Ja teraz już zmykam spać:)Do jutra

Hejka, No to wszystkie oszukujemy troszke ;) Ja też zjadłam troche ciastek ..hmm taka nasza kobieca natura cóż.. Dzisiaj zaczęłam od owsianki i zobaczymy jak pójdzie dalej. fajnie jest do 17 a potem zaczynam myszkować po półkach hehe. Pizzerinka zdrówko najważniejsze!!! Napisz jak u lekarza poszło