Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem naprawde

Dlaczego niektore kobiety pisza na sex "przytulanko"?

Polecane posty

Gość taka jedna sobie ja
no a jak powiesz robię seks ? Od zawsze wszędzie w książkach, filmach naukowych mówi się uprawiam seks !! Nie ważne jak pisany. Przytulanko to jakieś śmieszne zdrobnienie od przytulania. Czyli jak przytulasz się z dzieckiem, mamą , babcią to to tak samo jak z mężem :D

nikt mnie nie zdeptal wariatko od planowania plci:D Po prostu osoby bojace sie nazywac czynnosci seksualnej po imieniu sa infantylnymi dziewczynkami, moze i sa dorosle ale tylko w dowodzie, bo rozwojowo zatrzymaly sie w wieku 15 lat.

Gość trupadupq
Czynność seksualna ale głupia jesteś! Idź lepiej uprawiaj tą czynność a nie szukaj problemu gdzie go nie ma

Gość taka jedna sobie ja
"przytulanie jest słowem bardzo jednoznacznym, a uprawiać to można groch" tak jest słowem jedno znacznym i nie oznaczą "kochać się " "uprawiać seks" tylko oznacza przytulać !!!

Gość gość,.
facetowi staje przy przytulaniu. jak można tego nie łączyć?

mozna napisac tez kocham sie z mezem/chlopakiem jak chcesz byc taka romantyczka, ale nie, lepiej przeklamac rzeczywistosc i nazywac to co robia dorosli jak 8 letnie dziecko:O

najpierw sie przytulacie a potem kochacie tak? Bo jesli poprzestajecie na samym przytulaniu to sie starac mozecie o te dzieci do smierci:D

Gość gość,.
rany julek, to jakaś gimbuska, której odwaliło na punkcie seksu!!!!!!!! co za różnica, co jak nazywać?

Gość gość
A dlaczego nie ktore kobiety zakladaja takie durne tematy???? NIE nie mowie przytulanko ,owulka itp.Nigdy nie powiedzialam ,ze sie staram o dziecko,poprostu kochalam sie z mezem kiedy chcialam i zachodzilam w ciaze. I wcale mnie nie drazni kto jak mowi.Drazni mnie 17 nastolatka co zalicza wpadke a potem zaklada tematy o aborcji albo glupie prowokacje.

mnie tez nie drazni, ze ktos zniza sie do poziomu dziecka, mnie to bawi:D I zastanawia jak taka infantylna kobieta moze miec dziecko- to powinno byc wbrew naturze:D

Gość o co kamannn?
jakie jesteście daremne. obrażacie się bo ktoś napisał przytulanie zamiast seksu? what the f**k! dziewczyna napisała jak chciała i to nie jedna tutaj gdybyście nie zauważyły. Bardzo popularne na forum sformułowanie. Mi się też bardziej podoba przytulanie jeżeli wiadomo o co chodzi niż odbywanie stosunku

Gość djdjd
Nie da sie ukryć autorko, że błysnęłaś inteligencją z tym SEXem. Jak się kogoś krytykuje, warto samemu pokazać jakiś poziom. Jak nie umiesz pisać po polsku, nie zabieraj głosu i nie krytykuj innych, proste.

Gość gość,.
tu by sie przydał jakiś osiedlowy macho, który wszedł by w tą dyskusję forsując pojęcie że " ostre walenie laski" to jest dopiero seks, a nie jakieś tam infantylne "uprawianie seksu"

w ogole osoba wyslawiajaca sie jak dziecko i nazywajaca kogos gimnazjalista to cos wspanialego:D Okazuje sie, ze nie tylko niektore mowia jak dzieci, ale tez i tak mysla:)

Gość gość
Osoba która pisze "sex" musi być zatem matką dziecka o imieniu z podobnie szczeniackim "polotem" :D Ostawiam Nikolkę, Nadię, Oliwkę/Olivkę i Alanka!

ale sie czepilas tego sexu, pewnie cie nosi z nerwow, ze zadnego ortografa nie walnelam, bo wtedy bys sie mogla poczepiac, co? A tak musisz sie zadowolic marnym sexem:D Doslownie i w przenosni:P

Gość ślicznabuzia
W porządku ja się poddaje bo nie mam ochoty zniżać się do twojego poziomu a pisać i tak będe dalej jak mi się podoba. Masz problem? To radź sobie z nim sama. Biedna jesteś i bardzo znerwicowana. Twój cel to tylko kogoś obrazić. Twoje zachowanie to jest infantylizm

ja obstaje, ze raczej Analki, Oliwy i inne agencyjne imiona nadaja infantylne panie od przytulanek i owulek:D Zreszta czytajac tematy staraczek widac, ze te co "wyprzytulaly" dziecko to przewaznie byly to Amelki i inne Nadusie:D

Gość osiedlowy macho
ludzie, ale to kretyńskie pojęcie "uprawianie seksu" to dobre dla dzieci. WALENIE, WALENIE i jeszcze raz WALENIE!!!

Gość gość
a dlaczego ty zadajesz takie głupie pytania

nie ty bylas powodem tematu panienko od planowania plci. Bo nie tylko ty tak piszesz, a cale rzesze starajacych sie infantylnych dziefcynek:D

Gość osiedlowy macho
jak mnie bawią te gimbuski, które piszą "uprawiać sex"

Gość gość
o jest -ślicznabuzia- przed chwila zakladala temat o przytulankach,dziecko ktore zamiast stad pisze z tad hahaha.

Gość no to pojechałas
" zadnego ortografa nie walnelam" już wole to przytulanie niż taką wypowiedź. A swoją drogą to ja obstawiam że nie masz ani dzieci ani też SEXu nie uprawiałaś...

Gość gość
a dlaczego do jasnej cholery ludzie na kota mówia kicius? to po co tu te pytania.. katastrofa

a ty nie wiesz, ze nie ma glupich pytan tylko sa glupie odpowiedzi? I ten temat jest na to swietnym dowodem:) "stad pisze z tad " no prosze przytulajace robia bledy, ale ich sie czepiac nie wolno, bo przeciez sa z jednej piaskownicy, co dzieciaczki?

kot- kotek- kicus to wciaz to samo slowo tylko w zdrobnieniu. Kicius nie oznacza psa, a przytulanie to przytulanie nawet jak jest przytulankiem nazywane. Nie doprowadza to do zaplodnienia jakbys nie wiedziala.

Gość gość
Jesteś waleniem? Łał..

Gość ślicznabuzia
Ciekawe co miałaś z języka polskiego? Piszę się stąd! Chyba skończyłaś tylko III klasę