Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgbhytrsvdsfbgdthyretfbsvdfte

Zostałam zaproszona w góry do domku do rodziców chłopaka-jaki przywieźć prezent?

Polecane posty

Wczoraj wieczorem mój chłopak przekazał mi zaproszenie od swoich rodziców, którzy wyjechali na długi weekend w góry i zaproponowali nam, byśmy do nich dołączyli. Będą tam od dzisiaj do niedzieli, my mielibyśmy wpaść na 1 noc, z piątku na sobotę. Oprócz mnie i chłopaka będzie tam jeszcze z 5 osób (rodzina mojego faceta). W planach jest grill. Chciałabym przywieźć im jakiś drobiazg w upominku w zamian za zaproszenie, ale nie bardzo mam pomysł, co wziąć. Upiekłabym ciasto, ale nie mam dziś składników, poza tym w wynajmowanym przeze mnie mieszkaniu piekarnik czasem szwankuje :P Myślałam o sałatce do grilla, ale podobno jedzenia ma być pełno. Alkoholu nie piją...

Gość gosciowka36
tez pomyslalam o ciescie,salatce albo winko

Gość gość
jak nie możesz upiec ciasta to kup jakieś słodycze do kawy, ale coś bardzo ekstra

Najbardziej żałuję tego ciasta, piekę świetnie (i w dodatku jestem bardzo skromna :P), ale na stancji brak mi warunków. Poza tym wyjeżdżamy jutro koło 10, więc nawet jeśli bym wzięła się za pieczenie jutro, to nie dam rady...

Ja też nie wiedziałam jak pierwszy raz jechałam do chłopaka... Kupiłam zestaw 2 filiżanek dla rodziców i dobrą kawę, mama mi ciasto wpakowała:D życzę powodzenia!

O albo jakieś czekoladki Merci, Ferrero itp., to tak miło dostać, tylko nie typową bombonierkę, ale coś fajnego w tym stylu :)

Tylko że ja nie będę ich widzieć pierwszy raz, już ich znam :) Filiżanki i kawa super pomysł, elegancki :), ale do górskich warunków nie pasuje mi za bardzo. Zresztą głupio byłoby, gdyby jego rodzice coś dostali, a wujek i babcia już nie :P Także wolałabym przywieźć coś bardziej podzielnego.

Gość gość
Może rano przed wyjazdem kupisz gdzieś piękne,świeże truskawki. Wszyscy mogą się częstować i prawie na czasie pyszne owoce.