Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIUNIA 1126

NIEPEŁNOSPRAWNA ŻONA TYRANKA

Polecane posty

Gość gość
No właśnie, zbyt wiele rzeczy tu nie pasuje. Po co niepełnosprawnej kobiecie, która siedzi tylko w domu, jeździ na wózku masa ciuszków. Dres nie wystarczy? :-X. A poza tym ciuszki trzeba jakoś kupić co wiąże się z wyjściem z domu. A kosmetyki po co? Piszesz tak jakby wydawała niewiadomo ile na smarowidła. A pewnie ma tylko balsam i krem do twarzy

Gość NIUNIA 1126
nie uciekłam ,,,, nie boję się , oceniania ,,,, nie pisałabym tu gdyby tak było ,,,, nie nie bronię go ,,,, a czy mnie szanuje ,,,, tak szanuje wiele łez wypłakaliśmy i wiele ciężkich rozmów za nami ,,,, tak gdyby miał pieniądze to by odszedł ,,,, jak się uda to mieszkanie zostawi spakuje skarpetki i wyjdzie

Gość NIUNIA 1126
jej nie wystarcza dres ,,,, ludzie czy wy naprawdę uważacie , że niepełnosprawna nie może jechać na zakupy ,,,, dla niej jak on jest poza domem to perspektywa większej kasy ,,,,

Gość gość
No właśnie, zbyt wiele rzeczy tu nie pasuje. Po co niepełnosprawnej kobiecie, która siedzi tylko w domu, jeździ na wózku masa ciuszków. Dres nie wystarczy? :-X. A poza tym ciuszki trzeba jakoś kupić co wiąże się z wyjściem z domu. A kosmetyki po co? Piszesz tak jakby wydawała niewiadomo ile na smarowidła. A pewnie ma tylko balsam i krem do twarzy

Gość NIUNIA 1126
nie nie jestem zboczona ,,,, raczej normalna ,,,, oceniajcie nie osądzajcie

Gość wifigdańsk
mimo wszystko dziwna wydaje mi się ta twoja historia

Gość gość
ne temat sie niie wypwiem ale smieszy mnie stwierdzenie Po co niepełnosprawnej kobiecie, która siedzi tylko w domu, jeździ na wózku masa ciuszków. Dres nie wystarczy?" ona jest niepełnosprawna fizycznie a nie umysłowo i jak każda kobieta może lubi po prostu "mieć"? jak ja na przykład: do pracy nosze strój służbowy, w domu w dresie, rzadko wychodzę a szafy pękaj w szwach:D

Gość NIUNIA 1126
DZIWNA HISTORIA ALE PRAWDZIWA ,,,,

Gość gość
Dokładnie tak uważamy. Na wózku i wystrojona? I to jeszcze w domu? Haha Sory, ale jakoś jedno do drugiego nie pasuje.

Gość gość
gość przedstawia się jako ten pokrzywdzony ale o dobrym sercu nie wierz w to. Mam koleżankę którą zdradzał mąż jak sprawa się sypnęła i doszło do konfrontacji to okazało się że facet wmawiał kochance że z żoną wogóle już nie sypia że się nie rozwiedzie dla dobra dzieci że żona jest wredna itp. a z żoną sypiał regularnie i żona twierdziła że zawsze świetnie się dogadywali. Faceci to oszuście i tyle. Nie daj sobie wmawiać bzdur jakby cię naprawdę kochał rozwiódł by się z żoną i tyle.

Gość NIUNIA 1126
nie którzy uważają , że niepełnosprawnej dres wystarczy , ja tak nie sądzą ,,,, wiem też że gdyby był sprawna odszedłby od niej ,,,, powtarzam nie bronię go i nie nie zależy mu tylko na seksie to też sprawdziłam ,,,,

Te ",,,," to zamiast wielokropków żeby było oryginalnie :)

Gość wifigdańsk
no aloe tak wilasciwie czego ty oczekujesz od nas? napisałas "ale nie wiem czy czekać na cud czy odejść " a jaki cud masz na mysli?

Gość gość
Gdyby jemu zależało to on by tutaj teraz pisał... Ale to tylko facet i to taki,któremu dobrze tak jak jest.To Ty kochasz bardziej i Tobie zależy,żeby było normalnie.Jemu chyba bez różnicy...

Gość gość
z pewnością bzyka się z żoną skoro ona tak dba o siebie i w dodatku jest wypoczęta więc zawsze chętna.

Gość wifigdańsk
A NA CO ONA ZACHOROWAŁA?

Gość NIUNIA 1126
cud , wygraną w totka , żeby wreszcie jej matka zrozumiała że ma córkę która potrzebuje pomocy , żeby ona ruszyła tyłek do pracy

Gość wifigdańsk
nie bronię go i nie nie zależy mu tylko na seksie to też sprawdziłam ,,,, jejku ale ty naiwna jestes az mi czasami wstyd za kobiety... w jaki sposób to sprawdziłąs? wcisnął ci kolejną bajeczke a ty oczywiscie wpatrzona w niego jak w świętego-we wszystko bezgranicznie uwierzyłas... czy on ma wogóle jakies wady?

Gość NIUNIA 1126
zachorowała na nowotwór rdzenia kręgowego niestety operacja nie odbyła się bez inwazyjnie , w ogóle mieli jej nie robić nie dając szans na przeżycie ale on o nią wybłagał , uważając że to szansa na życie

Gość NIUNIA 1126
tak ma wady , podstawowa , to jest za dobry , nigdy nie myśli o sobie

Gość wifigdańsk
no tak on uratował jej życie. święty. dobranoc.

Gość NIUNIA 1126
święty to nikt nie jest :) dobranoc dzięki za pomoc już wiem co zrobię

no i nareszcie śmieszny temat na zakończenie dnia :D oczywiście wiem ,ze to jeden wielki stek bzdur ale zapytam - skoro jego żona jest taka okropna , na wózku , nie gotuje , nie p racuje , nie sprząta , olewa rodzinę i święta , wydaje pieniądze swojego męża bez opamiętania a on jednak nadal z nią jest - jka sądzisz jak to wróży dla ciebie ?:D

za dobry jest .... i to jego wada .... no,pękam :D

Gość NIUNIA 1126
co to wróży dla mnie , życie w samotności , odchodzę

Gość NIUNIA 1126
CO TO WRÓŻY DLA MNIE , SAMOTNOŚĆ , ODCHODZĘ

spaprałąś tetmat niunia a dobrze sie zapowiadał - następnym razem musisz w niego włozyć więcej emocji . Nikt nie uwierzy ,ze tak na chłodno piszesz o swoch kłopotach i to jeszcze tak moralnie dwuznacznych . Więcej emocji:D

Gość NIUNIA 1126
za dużo przeżyłam złego , przyjmuję życie takim jakim jest i cieszę się z każdego dnia, emocje, nie widzicie mnie nie wiecie jakie są

Gość gość
No tak - dopóki była młodziutka, to mu nic nie przeszkadzało, a teraz, jak jest po czterdziestce, to nagle mu przeszkadza, że nie pracuje i że chce wyglądać? :O Przecież ona jest ładna (zawsze była ładna). Chcesz kobiecie, którą los skrzywdził zabrać męża?