Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie facetow

nie rozumiem mezczyzn - wydaje mi sie, ze kazdy chce mnie wykorzystac

Polecane posty

Gość boje sie facetow

dlatego wszystkich odpycham od siebie, przez co wciaz jestem sama

Gość zuzanna mila
witaj, niestety mam to samo. mimo, ze jestem nieglupia i b.atrakcyjna, nie stworzylam do tej pory normalnego zwiazku tylko jakies przelotne romanse, czesto toksyczne. mam wrazenie, ze kazdy z czasem mnie albo zdradzi albo ucieknie a w ogole ze wiekszosc chce seksu

Gość zuzanna mila
w sensie, tylko i wylacznie chca ode mnie seksu

Gość Gardner
Seks to w sumie jedno z ogniw, spoidło związku, więc trzeba rozgraniczyć, że to nic złego. Ja uwielbiam seks i do niego dążę (naprawdę musi mi też na kimś zależeć). Jednak trzeba pamiętać, żeby w drugiej osobie szukać czegoś więcej, to się po prostu czuje albo nie. Czasem po prostu nie wychodzi, czego przyczyn może być wiele, ale tak to już w życiu bywa. Znaleźć umiar pomiędzy paranoją a radością - to jest w życiu ważne;)

Gość mister germany
no taka juz natura ....faceci chca sexu :-) Albo? Czasami nie chca ale to chyba ...zle :-)

Gość to ja tez
Nie boj sie ale uwazaj. Ja tak sadze, bo ja za bardzo chyba jestem naiwna i daje sie wykorzystac. Dlatego powtarzam wciaz sobie ze nastepnym razem bede ostrozna, nie dam sie zwiesc slowkom, poniesc chwili. Wiadomo ze kazdy facet chce seksu, kobiety tez chca, tylko ze wiekszosc z nas potem ma kace moralne i w brode sobie pluje, ze przeciez wiadomo ze tylko o to mu chodzilo, a mi po co takie przygody albo puste zwiazki. Potem tylko nic nie pozostaje jak plakac w poduszke. Dlatego uwazam ze nie ma co sie bac, ale byc czujna, ostrozna, rozwazna, i ufac wlasnej intuicji.

Gość gość
Skoro tylko tyle macie do zaoferowania to takie skutki. Spróbowałyście jedna z drugą zaprzyjaźnić się z facetem, traktować jak kogoś bliskiego? Nie, wy traktujecie facetów jak darmowe chodzące bankomaty, inwestycję zapewniajacą wam dochody, oni was jak prostytutki i tak to się kręci... niestety! :-O

Gość znowu 10 osób, cholera
te wasze tematy o tym że jesteście piekne i błyskotliwe są bardziej męczące niż te karateki bo jets ich więcej mimo że o tym samym i przed kliknieciem nigdy nie wiadomo czy to znowu temat księżniczek czy normalny. może jakoś w jednym się zgrupujcie i uzalajcie nad swoim pieknem,inteligencja i innymi super cechami :D v nie ma to jak wytworzyć sobie alternatywny świat i żyć w przekonaniu że to jawa :D

nie rozumiesz mezczyzn ze ich pociagasz ? to normalne zachowanie ze mezczyzni lgna do atrakcyjnych kobiet i to nie zawsze po seks

Gość gość
Wybieracie d*pkow bo takich kochacie

kobieta ma do zaoferowanie dużo ale tylko temu jedynemu. Po co ma innym facetom pokazywać wszystko? Facet ma sie starać, jak kobiecie facet przypadnie do gustu to może pokazać co ma do zaoferowania.

ale co rozumiesz przez wykorzystanie? boisz sie ze chca cie okrasc, pozbawic czegos, osmieszyc przed znajomymi, hm?

Gość kiQÓt
..wysnÓfasz twierdzenie ze swej pozycji pojmowania..a jakie ono jest....?...to pozycja ideaŁÓ..?......to ty masz problem w sFej psyche.....dobrzy mĘŻczyżni są...natomiast TFoja psyche pcha CiE tm gdzie warunki sA jej znane.....wiEc wybierasz facetÓw podobnych psychiką i zachowaniami do tFojego tatÓńcia......wygląd nie ma tÓ nic do Żeczy

autorko chyba czas najwyższy podjąć leczenie :D

gość z 01.25 - to nie jest tak do końca ...ja traktuje mężczyzne poważnie, zawsze chce poznać jego zainteresowania, prace, oglądać z nim mecze jeśli lubi...jak to piszesz zaprzyjaźnić sie z nim , i nigdy nie chciałam od niego jakiej kolwiek pomocy finansowej a mimo to trudno spotkać takiego mężczyzne który nie będzie oczekiwał od kobiety tylko seksu i bycia służącą

margaret - ty jestes jakas zaburzona???? oczywiscie ze kazdt heteroseksualny mezczyzna bedzie oczekiwal seksu. pytenia dlaczego cie ta mysl tak przeraza? a fajnych mezczyzan jest bardzo duzo wokol;-)

a skad u ciebie myslenie ze kobieta moze byc sluzaca, hm?;-) czemu nie skojarzylas tegp np. z byciem czaronica/;-) ;-)

ROR - obydwie strony tego potrzebują to normalne, i wcale mnie to nie przeraża ale jest chyba wiele innych rzeczy które można jeszcze robić razem...

Gość gość
Cara Delevingne kobieta ma do zaoferowanie dużo ale tylko temu jedynemu. Po co ma innym facetom pokazywać wszystko? Facet ma sie starać, jak kobiecie facet przypadnie do gustu to może pokazać co ma do zaoferowania. hhhhhhhhhhhhhh Tyle, że ten jedyny traktowany jest tak samo albo gorzej niż ten przypadkowy koleś czy przygodny :P To co kiedyś było trzymane dla tego jedynego oddajecie byle komu byle gdzie.

" [zgłoś do usunięcia] margaret95 ROR - obydwie strony tego potrzebują to normalne, i wcale mnie to nie przeraża ale jest chyba wiele innych rzeczy które można jeszcze robić razem..." a no ale jedno drugiego nie wyklucza;-) poza tym seks jest o tyle wazny ze wyroznia te ralacje ze wszystkich innych, do kina czy na kawe mozna pojsc z przyjaciolka/kolega, a ludzie sa rozni dl ajednych liczy sie sam czysty seks dla innych inne proporcje - to wiadomo, wazne zeby to zbiezne pomiedzy partnerami

"Cara Delevingne kobieta ma do zaoferowanie dużo ale tylko temu jedynemu" a kobieta moze oferowac ilu tylko zechce;-) a Po co ma innym facetom pokazywać wszystko? Facet ma sie starać, jak kobiecie facet przypadnie do gustu to może pokazać co ma do zaoferowania a prawda taka ze zawsze stara sie ta strona kt bardziej zalezy;-) a Tyle, że ten jedyny traktowany jest tak samo albo gorzej niż ten przypadkowy koleś czy przygodny a bo pojecie "jedynego" nie istnieje;-) a To co kiedyś było trzymane dla tego jedynego oddajecie byle komu byle gdzie a bo jedyny nie stinieje - i bardzo dobrze;-)

Gość gość
kobiety nie chcą związku, miłości tylko seks orgii i zabawy miłość i związek to tylko dlatego, że żaden facet nie jest już chętny na przygodny seks czy seks układ albo już mają dziecko

" gość kobiety nie chcą związku, miłości tylko seks orgii i zabawy miłość i związek to tylko dlatego, że żaden facet nie jest już chętny na przygodny seks czy seks układ albo już mają dziecko" a jaaaasne;-) a kazdy latynos ma poczucie rytmu;-) nie ma to jak generalizacja;-)

" gość kobiety nie chcą związku, miłości tylko seks orgii i zabawy miłość i związek to tylko dlatego, że żaden facet nie jest już chętny na przygodny seks czy seks układ albo już mają dziecko" a jaaaasne;-) a kazdy latynos ma poczucie rytmu;-) nie ma to jak generalizacja;-)

Gość gość
gdyby kobiety chciały związku to wybierałyby porządnych mężczyzn i nie narzekały by tyle i samotne matki były by wyjątkiem od reguły.

"gdyby kobiety chciały związku to wybierałyby porządnych mężczyzn i nie narzekały by tyle i samotne matki były by wyjątkiem od reguły." aa i wieksozsc tak robi i nie narzeka;-) grunt to buc zadowolonym z wlasnych wyborow