Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka Er

Wasze ulubione sklepy internet. z ubraniami ?

Polecane posty

Gość Aśka Er

Gdzie w internecie najczęściej kupujecie ubrania ?

Gość gość
Najczęściej robię zakupy w moim ulubionym sklepie Danvera.pl .:) Sukienki szyją tam na wymiar także wystarczy dobrze zmierzyć się i nie ma obawy że coś nie będzie pasowało , dodatkowo ich modele sukienek tuszują nadmiar ciałka ..no i ceny są powalającą niskie także naprawdę gorąco Polecam

Gość gość
Ja od dłuższego już czasu robię zakupy w sklepie internetowym danvera i zdecydowanie mogę go polecić. Odzież bardzo stylowa i do tego świetnej jakości

Gość gość
Sama kupuje od dawna w sklepie danvera i nigdy nie zawiodłam się bardzo duży wybór sukienek , szybka dostawa:)

Gość gość
Sukienki Kupuję od dłuższego czasu na www.danvera.pl/ i jak dotąd zero problemów, także polecam.

Gość gość
zalando, schaffashoes

Gość gość
Nie kupujcie na Danvera!!!!! Jakość po prostu FATALNA, a na zwrot czeka się strasznie długo, nigdy więcej tam nie kupię

Gość gość
Kiedyś H&M, House i tym podobne sieciówki. Ale zawsze lubiłam wyglądać oryginalnie, więc sieciówek mam już naprawde dość. Od jakiegoś czasu staram się wynajdować oryginalne, designerskie brandy. Ulubiony obecnie: https://www.facebook.com/Brzozofashion

Gość gość
Zalando - mają wszystkie rodzaje ciuchów i każdy rodzaj mody dopasowany do każdego.

Gość Sotka

Ostatnio kupiłam trochę ubrań w nico.com.pl. Ubrania maja fajne, ładne i modna. A dodatkowo jeszcze w dobrej cenie to już w ogóle są to moje ulubione zakupy!