Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meis

Chcę z kimś pogadać

Polecane posty

nie wiem,nie wiem co to jest milosc,,,bo milosc nie powinna tak wygladac,,,jesli dwie strony mowia, ze kochaja....po czym jedna krzywdzi druga....nie umiem odpowiedziec na to pytanie i chyba nikt nie umie....wiem jedno nie jest warta niczego,,,milosc zabija milosc to cierpienie,,,tak czy inaczej niektorzy powinni byc odizolowani od uczuc i zwiazkow tak jak ci ktorych sie kastruje,,,pedofili,,,to samo powinno byc.u mnie to wygladalo inaczej co nie zmienia faktu, ze cierpie.tylko nie wiem co jest gorsze......dla mnie chyba to ze tak mnie potraktowal,,,,,ze nie odezwal sie i uciekl jak tchorz.ja nie wytrzymalam i sie odezwalam,,powiedzialam kilka slow prawdy a teraz telefon mam wylaczony i pewnie tak zostanie kilka dni bo nie ejstem w stanie czytac tych bredni.trzymaj sie......

Gość AnonimowyPrzyjaciel
Jeśli chcesz porozmawiać to czekam na gadu gadu pod numerem 47645830 :) i trzymaj się ciepło :)

Gość AnonimowyPrzyjaciel
Odezwij się prywatnie na gg 47645830 postaram się pomóc rozmową :) Trzymaj się :)

Gość Wyklęty nick
Mam cię;-) Ale nie wiedziałem, że Tobie tak źle. A więc przeszedłem tu bo zaintrygowała mnie Twoja wypowiedź, a mianowicie: '' a oni moga sobie nie chciec badz chciec przeciez im wszystko jedno byle byla kobieta,, Ale po tym co tu tak pobierznie przeczytałem to mnie teraz ten wpis nie dziwi. Współczuję sytuacji, która w chwili obecnej ciebie dopadła.

dlaczego nie da sie przejsc na nowa strone,,w innych temtach tez tak jest od wczoraj nie moge postow zobaczyc :(?

Gość gość
anonimowy nie mam gadu gadu,ale fajnie czytac,ze kogos to interesuje a co Cie tu przygnalo ha :) ? wyklety dzieki milo sie czyta :)

moze mi ktos powiedziec dlaczego czesto strony nie moge nowej otowrzyc i jak to zrobic?no i dlaczego czasem piszac cos normalnego pojawia mi sie od admina komunikat,ze cos zostalo zunanae za spam i nie moge tego wyslac?o co chodzi?

Gość gość
bo jesteś niegrzeczna.;-)

Gość gość
pokarz na co cię stać

a moze ty pokaz ze czytasz to co pisze i napisz dlaczego tak sie dzieje z tymi stronami?i co z tym zrobic by sie wyswietlaly

Gość gość
za dużo do czytania lubię "złe" kobiety więc pokaż jak to robisz a ja tobie to wynagrodzę

Gość gość
za dużo do czytania lubię "złe" kobiety więc pokaż jak to robisz a ja tobie to wynagrodzę

Gość gość

Gość gość

Gość gość
:-P

Gość gość
:-(

Gość raka już boli
chyba myślisz tylko o sobie więc nie powiem tobie

dalej wiecej,,,,ulzyj sobie,,,,mnie juz nie ma

Gość raka już boli
już ulżyłem dziękuję

cafetta gdzie jestes?bylas wczoraj i Cie wcielo why ?

anonimowy a z ciekawosci ile Ty masz lat :) ?

Gość Użytkowniczka
Jakbyście chcieli poznać więcej osób, z którymi możecie pogadać o wszystkim i o niczym zarazem to zapraszam na daymynews.pl :) Poznałam tam już wiele fajnych osób, z którymi mogę pogadać o wszystkim co mi zalega na sercu. Jeszcze raz zapraszam:)

Gość cafetta
Meis...jestem. Pomimo,ze jestem twarda babka, dzis miałam ciezki dzien. Pogoda mnie dołuje, na dodatek obejrzałam (niepotrzebnie) nasze wspolne zdjecia, piekne wspomnienia, cudne chwile, stan "fruwania", błogosc w sercu, usmiech na twarzy, wiatr we włosach, radosc i euforia. On umiał to wszystko sprawic...dlaczego ludzie nie maja klonow???

Gość cafetta
Meis...czy dzis troche lepiej u Ciebie.?

hej cafetta fajnie, ze ejstes,,i przykro mi bardzo, ze tak sie czujesz :(((( ja placze.............wlasnie.bylo mi duzo lepiej do chwile temu,,okazal sie plantem,,,,nie mial odwagi zakonczyc tego twarza w twarz ani nijak bo zamilkl kilka dni temu.po czym wczoraj nie wytrzymalam i powiedzialam mu co zrobil jak sie zachowal itd.zaczely sie okropne smsy,,,,on ma 38lat!!!!!!!!!!!!!! to mnie boli, ze zachowal i zachowuje sie jak dziecko,ze nie mial odwagi nawet zadzwonic! a na koniec sprawdzilam poczte a tam mail od niego...z jakas piosenka ktorej nie otworzylam i jakies mile slowka bo wiedzial ze zlymi nie ejst w stanie mnie wyprowadzic z rownowagi wiec zastosowal cios ponizej pasa..........i mnie dobil.............. dobil tym ze do konca zachowal sie jak dziecko...ze nie zakonczyl tego po ludzku tylko po prostu na koniec dobil. cafetta nie pisz nic na ten temat nie chce o tym juz pisac.bylo mi naprawde ok dzis....ale teraz sie zalamalam............ ze po tych wszystkich fajnych wspolnych chwilach momentach...itd.nie mial szacunku zrobic tego jak czlowiek.ja mam 34 lata.nie ejstem dzieckiem nie gralam z nim w gre............. k....a jak to okropnie boli............wiesz,ze nie mam juz nic nic w glowie..........tak mi zle i tak pusto,a chcialbym sie do kogos przytulic..........i nie myslec,,,,nie musiec juz nic..........

oczywiscie wczoraj nie zadzwonilam tylko napisalm to wszystko w smsach bo nie chcialm poczuc tego beznadziejnego uczucia gdy nie odbierze telefonu a bylam prawie pewna ze nie odbierze wiec napisalam.