Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meis

Chcę z kimś pogadać

Polecane posty

Gość Meis
Dzieki dres,wreszcie mnie posluchales przynajmniej w jednej rzeczy :D bo inne jakos pomijales ;)

Gość dres
jedna minutka...

Gość dres
Masz plecy albo możliwości:-)

Gość Meis
wiem, ze was nic nie obchodze ale dres zdolowales mnie totalnie!!!! ja myslalam nawet by ze soba skonczyc bo juz nie daje rady a Ty mi z jakimis zartami wywalasz! poza tym poprosilam Cie

Gość dres
czym? głupich trzeba traktować jak... wcześniej napisałem. Jesteś, delikatnie pisząc... albo nie! masz dzidzie i takie chore myśli? może ty jesteś tylko projektem kafe? ale to już nie mój problem:-) żeby nie było... byłem niegrzeczny i ze spamowało mnie:-P masz moc kobieto;-)

Gość cafetta
Meis...chcesz pogadac? Mozemy jutro sie umowic. Dzis idz spac i nie miej takich czarnych mysli...jestem przerazona! Jak taka Kobieta moze miec tak głupie mysli!

Gość Meis
cd.o cos bo to dla mnie wazne a ty o sexie mowisz zastanow sie czlowieku. bo mozesz sie przyczynic do czyjegos nieszczescia

Gość ewa1234567
osierocisz dziecko przez jakiegos faceta???????kobieto ogarnij sie.

Gość gość
sufit kult zdjęto element ejdi elle u

Gość gość
w urządzenie do wyszukiwania wpisz "nazwę tego forume" i dokładny nick. kolejność ma znaczenie. czasami. są jeszcze inne wyszukiwarki i co za tym idzie inne wyniki, czasami bardzo!

Gość gość
nie powiem, że się obraziłem, ale w pięty poszło:-) więc idę na erotyczny bo wieczór się zbliża... dziękuję za mile spędzony czas w Twoim towarzystwie:-) wedle rozkazu, pani:-) wytrwałości życzę🌻może głupi, ale już wiesz dlaczego.;-) i niech moc będzie z Tobą;-)

Gość gość
uwielbiam dzieci. kocham małe płaczki, marudy a później pyskole:-) nie tak jak matka potrafi kochać, ale może tak w 10%;-) czy ty masz dziecko? Meis, a tak ciebie... chociaż nie musiałem.;-) dobranoc.

Gość Meis
czlowieku dresie,,,myslalam,ze masz jakos w glowie tak wygladales ale po tym co piszesz teraz to chyba nie bardzo.jak masz tak mowic to lepiej nic nie mow.jesli ma sie deprechce i taka sytuacje dodatkowo to rozne sie mysli ma zreszta nie od dzis.i nie przez niego.a Ty dowaliles swoimi tekstami.

Gość Meis
dres o to jak wyszukac czyjes posty prosilam Cie 2godz.temu a nie teraz.

Gość Meis
teraz to mam to gdzies.

Gość gość
bardzo mi przkro, ale nie wiedziałem, a ty sama pisałaś że czego można się spodziewać po necie. bardzo, bardzo przepraszam. jest mi przykro za moje niestosowne zachowanie. jakmogę naprawić swoje, twoje krzywdy? nie znam depresji, ale chandrę miewam. Meis, przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mimo spamu, udało się. ja działałem i wierzyłem, że te wpisy dotrą do ciebie. ty, także musisz uwierzyć... ale kto słucha dresa? już mnie nie ma, więc jak wcześniej.:-)

Gość gość
ty ślepa pi zdo!!!! pisałem, że sugerowałem: jak znalazłaś świnie, koniu? czy nie warto widzieć więcej niż czubek własnego nosa????? Meis?

Gość ewa1234567
dres szkoda ze sie ze mna nie napiles :P

Gość gość
tak bardzo chcielibyśmy tobie pomóc przetrwać, ale... czy ty napewno masz dziecko???????????? poprostu nie mieści mi się w głowie! rozumiem, szok po porodowy... łzy cisną się tam gdzie nie wypada mieć mężczyźnie. Meis?

nie dali mi,ale nie wiem dlaczego.i boje sie pisac czegos by znow tak nie bylo.Dres co do tego ma moje dziecko?i dlaczego sie o nie pytasz?ja mowie o sobie.napisales wczoraj chyba w przedostatnim poscie bardzo milo,,,myslisz, ze to jest fajne?nie wiem o co Ci chodzi.... zle sie czuje muszac uwazac na slowa, zreszta nie rozumiem co ja takiego wczoraj napisalam ze admin mnie blokowal.to raczej Ty dales.cafeeta z chcecia z Toba pogadam,dzieki

a co do tego jak kogos znalezc prosilam Cie ze 2 godziny ale ignorowales mnie,,,,po czym zaczales jakies wyzwiska.uwazasz,ze to jest w porzadku?

jaki szok poporodowy, dres czy cos z Toba nie tak?skad Ty bierzesz takie wnioski?

czy ktos sie napije ze mna??nigdy nie pije jak ejstem w dolku ale zlamalam sie,,,,zreszta zrobilam cos czego nie chcialam skontaktowalam sie z nim,nie zadzwonilam,,powiedzialam mu w kilku smsach.poczulam sie przez chwile lepiej.........duzo lepiej.....ale mimo ze wiem, ze on nie ejst wart spluniecia,,,,moje uczucie nie znika tak od razu,,,,,,,pewnie przez to ze wypilam to sie nasila.............okropny bol i mimo ze wiem ze jest najgorsza osoba.....wciaz go kocham,,albo ta postac ktora poznalam gdy bylo jeszcze dobrze..........tak mi zle...........ze mam wszystko gdzies...........nigdy nie pije gdy mi zle bo to wtedy sie poglebia ale dzis nawet to mnie nie rusza..........jest mi tak zle jak nigdy.........i jeszcze slucham muzyki ktora dokladnie sie nadaje do mojego nastroju Alex Hepburn - Under masakra.niech ktos ze mna pogada.........to tylko net i nic nikogo w sumie nie przejmuje ale ja naprawde potrzebuje pogadac teraz z kims.........

Gość cafetta
Meis...jestem. Złamałas sie, mhhh... jaki był jego odzew?

nie ejstem w stanie pisac,,mam chaos w glowie,,i mam gdzies wszystko........siedze i wyje...........i pije i chce krzyczec.........nigdy nie poije jak jestem w takim stanie nigdy tego nie robilam ale dzis nie umialam inaczej mam wszystko gdzies.........wylaczylam telefon bo pisal jakies brednie bo sie boi,,,ze ona sie dowie............jak mozna nie miec skrupulow by kogos wbic w ziemie..............przeciez mozna bylo powiedziec nie chce cie.to lepsze niz to...........

glupio sie tlumaczy,,,,,,i oczywiscie sie nie przyznaje i zwala wine na mnie.odzywa sie tylko dlatego bo boi sie ze jej powiem i ja straci.moze nie ejst glupi ale wyobrazni nie ma,,no i nie umie klamac bo klamac to trzeba umiec :D mimo, z eplacze to sie smiejie bo przegral zycie.kiedys go dopadnie reka sprawiedliwosci,,,bo teraz sie stara dla niej ale keidys przestanie tak jak u mnie przestal....zostanie sam i bedzie walil glowa w sciane i bedzie sam,,,,taki czlowiek sie nigdy nie zmieni..zawsze bedzie klamal i zawsze bedzie szukal "lepszej" bo on tak ma.aha on tu kiedys przesiadywal takze dziewczyny uwazajcie na niego...bajer ma niezly,,,,,,i potrafi sie dostosowac do kazdej sytuacji i wypowiedzi ma na imie Michal i jest z wawy ma 38lat jest strzelcem,ma tatuarze i wyrwal tu pewnie niejedną. ps mnie nie bo ja tu ejstem od kilku dni

tatuaże mialo byc sory ale moj stan jest niezbyt

Gość kolorowaaa6777
Meis - mam tak samo jak Ty... tak bardzo mnie zranił i to nie raz, wracałam do niego. Aż w końcu, ponad miesiac temu odeszłam. Tak, tak błagał i pisal jakiś czas, ale byłam twarda i do tej pory milczę. Ale to strasznie boli. Ja mam chyba depresje, chyba jestem od niego uzależniona.. brakuje mi go strasznie, mimo że świnia z niego jakich wiele! Nie wiem jak sobie poradzić, rycze w poduszkę co noc. Powiedz, bo masz podobnie.... czy tak właśnie wyglada prawdziwa miłość? Czy, mimo że nas zranili,a my ich kochamy, to świadczy to o tym, ze to właśnie prawdziwa miłość? Nurtuje mnie to...