Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meis

Chcę z kimś pogadać

Polecane posty

Gość fantastyczny temat!!
"Źle mi ale staram się o tym nie myśleć" - doczytałam tylko do tego momentu, czyli jakieś 4 pierwsze komentarze. Starasz się nie myśleć, ale zakładasz temat i o tym gadasz... masz jakieś rozdwojenie jaźni? Gadajcie z nią dalej! Niech się wyżali, zabierze trochę waszej energii i sobie pójdzie. Oczywiście napalone dzieci będą próbowały się zapoznać itp. - kolejna manipulacja smutnej, biednej dziewczyny, co to wzięła sobie jakiegoś pajaca na faceta i teraz płakunia, że on taki niedobry! Że zostawił! Ojej. Milionowy temat o tym samym. Zieeeeeeew

fantastyczny nie musisz tego czytac.zreszta czego sie spodziewac po necie,,kazdy robi co chce.

@ fantastyczny temat!! Nie podoa się nie czytaj już to chyba kiedys pisałem ale jak dany temat nie interesuje Ciebie to nie musis komentować tematu oburzeniem bo wygląda to mniej więcej jak oburzanie sie na podrywanie przez homoseksualistów podczas gdy samemu się z własnej woli do baru dla gejów weszło

staram sie nie rowna sie ze mi to wychodzi :D

"wiesz co mi pomaga w takim stanie, i od zawsze zreszta? rozmowa z kims.ale nie pisana tylko taka wiesz glosowa.....a najlepiej twarza w twarz to mi pomaga." Załóż skype - może to nie to samo co realne spotkanie twarzą w twarz ale zawze coś.

to prawda podbnie ale jednak nie to samo ;) mam skype.tylko nie ma z kim pogadac.

Pavlo połknął haczyk - skąd ja to znam - już znalazła sobie plasterek. Wszędzie można wyrażać swoje zdanie, nawet w barze dla gejów - mam ochotę skomentować, to komentuję. Raczej czego się spodziewać po kafe. Gdyby nie siedziały tutaj karykatury mężczyzn, kobiety długo by same nie wytrzymały(nie licząc mnie, ja nie muszę gadać z "facetami" na kafe - od tego mam kolegów, jak każda normalna dziewczyna).

fantastyczna to idz do kolegow :D po co sie tu meczysz ha ? :)

nie czuję potrzeby koleżanko. W każdym bądź razie idę na inne tematy. Powodzenia sprytna dziewczyno ;)

"Pavlo połknął haczyk - skąd ja to znam - już znalazła sobie plasterek." I Dorabiaj sobie dalej do wszystkiego dziwne teorie i szuakj we wszystkim drugiego dna. Po pierwsze to tylko skype, po drugie to że Ty masz czyjeś problemy w d***e nie oznacza że wszyscy tacy są. " Wszędzie można wyrażać swoje zdanie, nawet w barze dla gejów - mam ochotę skomentować, to komentuję." I Owszem ale tylko idiota komentuje że nie podoba mu się zaczepianie przez gejów gdy sam wiedział gdzie wchodzi i czego się spodziewać może nie uważasz inteligentko?? :D " Raczej czego się spodziewać po kafe." I Ty się po kafe czegos spodziewasz?? Widzisz i tu sie różnimy bo ja swoje oczekiwania wiąże z ludźmi tu przesiadującymi a to różnica :D "Gdyby nie siedziały tutaj karykatury mężczyzn, kobiety długo by same nie wytrzymały" I Czyli jak zniknę to Ty też?? :D Nie kuś :P "(nie licząc mnie, ja nie muszę gadać z "facetami" na kafe - od tego mam kolegów, jak każda normalna dziewczyna)." I Co udowadniasz nie wdając się w dyskusję ze mną :D

Meis jakby co to mój mail jest w profilu jak na nick klikniesz wyslij mi swój skype jak będziesz chciała pogadać a póki co znikam na zakupy 3maj się

I jeszcze jedno: "Pavlo połknął haczyk - skąd ja to znam ..." Pewnie z autopsji :D

Gość ToJA...........
A może ktoś chciałby pogadać na mailu? Chętnie z kimś wymienię parę zdań w ten ponury wieczór... Kwasna_Truskaw_ka@wp.pl

fantastyczna nie musisz sie tlumaczyc, gdzie idziesz no chyba ze masz taka potrzebe ;) Pavlo dzieki,,,,

Gość goście
My Kafeterianie mamy nadzieję, że jest już Ci lepiej. Ave.

Gość gość
powiedzmy, ze lepiej a kto konkretnie pyta?

Gość gość
Ja :)

Gość gość
ale co ja?kto pyta co u mnie czy kto chce pogadac z wiosenna stokrotka?

Gość Wiosenna Sokrotka
Kto chce pogadać z wiosenną Stokrotką? :)