Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgrabna i szczupła

dziewczyny, nie oszukujmy sie- leginsy są TYLKO dla chudych lasek...

Polecane posty

Gość brzózzzka
Właśnie, w takich leginsach z grubszego materiału tego nie widać. Zresztą są teraz specjalne wkładki żeby zapobiegać temu efektowi w obcisłych cienkich spodniach. Widziałam gdzieś reklamę tego, to są jakieś specjalne wkładki chyba z silikonu.

poza tym legginsy się nosi pod tunikę, sukienkę, dłuższą bluzkę. nawet jak sie jest szczupłym to odsłanianie pupy i krocza nie uchodzi.

Gość emyly
Kupuja za male zeby miec radoche ze sie w maly rozmiar wcisnely

Gość Bolek Zdun
kobieto, zamiast kombinować z wkładkami i wydawaniem kasy zupełnie bez powodu to dlaczego nie chcesz wskoczyć w sukienkę ?

Gość tyeeere
badzcie ostrozne

Gość brzózzzka
Dlatego ja nie nosze takich cienkich leginsów.

silikonowa wkładka w kroku? Może jeszcze z odświeżaczem na zapach potu? brokeninside87 - nie tyle nie uchodzi co dziwnie wygląda.

Gość z grubej rury
odslanianie krocza i pupy nie uchodzi? :D k***a przeciez w dobrych leginsach nic nie widac to tak jakbys spodnie zalozyla ino ze cienkie:O co zal ci d*pe sciska ze jestes grubasem i nie mozesz zalozyc seksownych leginsów:classic_cool:

Gość Ja jestem gruba i noszę leggin
legginsy. A co mam nosić? Noszę z grubszego materiału. Ciało mi nie prześwituje. Mam też tunikę za zadek i d*pskiem nie świecę...

Gość gość
leginsy są tandetne, dla wieśniar

Tak, jak ktoś twierdzi, że legginsy źle wyglądają to od razu sam jest gruby, z***bista logika (jak zawsze).

Gość z grubej rury
brokeninside87 - jakże mi smutno :(:classic_cool:

Gość Bolek Zdun
nic z tego nie rozumiem dlaczego kobieta woli pokazywać publicznie rowy dwa i palec wielbłąda niż wskoczyć w sukienkę i wyglądać smukle i kobieco ?

Bolek Zdun - nosi się i legginy i sukienkę, nie gorączkuj się ;) z grubej rury - podziękuj mamie ;)

Gość gośćbrokeninside87
młoda nie pierdol juz bo robisz sie żałosna :)

Gość yukki
gorsze są tylko legginsy w białe i czarne pasy, niedość że pogrubiają i tak grube ciała, to nogi zawsze wyglądają jak krzywe

ale mamusia nauczyła zmieniać nicka, w związku z tym córusi wydaje się, że może być dzięki temu jeszcze bardziej wulgarna:D

Ja się nie przekonam, nie mam oporów pokazywać tyłka w bardzo krótkich spodenkach, ale te legginsy mnie denerwują. :p

Gość maciej1991.
A mnie podniecają nieco tęższe kobietki w leginsach:)Wiec nie mówcie odrazu, że NIKOMU się nie podobają!Wg. mnie wyglądają bardzo seksownie.

Gość brzózzzka
legginsy w białe i czarne pasy to przecież hit tego sezonu!!! ale ja bym ich nie założyła.

kiedyś krzykiem mody były koszule męskie z podniesionym kołnierzem...

Gość Charles M.
Kuurwa chyba szykiem mody :o Do szkoły baranie

Gość vcxvcxvcx
nie oszukujmy sie w legginsach chodzi tylko o chwalenie się cameltoe i odwłokiem !!

Gość gość
jesssu znowu idiotki mają temat ... szmato naucz sie programowac albo cos pozytecznego robic a nie tylko k***a d**a i cycki huja ci to da sponsora nie zapewni na dlugo, po 30 bedziesz rura

Gość gość
tepa p********a suka siedzi calymi dniami na kafeterii nie ma co robic to prowokuje a kto ci daje p*****lnieta dziwko na te legginsy mamusia bo tobie sie nie chce odwloka do pracy ruszyc? pieprzone p***y po zawodowach albo studiach typu politologia pracy nie ma bo za glupie to oblegaja portale won!!!!!!!!

Gość gość
leginsy dobrze wyglądają tylko razem z tunikami, lub dłuższymi bluzkami ( zakrywającymi pupę). Nie powinno się ich nosić do krótkich bluzek, bo wyglada się tak, jakby się zapomniało włożyć spódnicy. Niech któraś założy rajtuzy i bluzkę i wyjdzie na ulicę - tak samo się wygląda w leginsach i krótkiej bluzce. Wszystko jedno, czy dziewczyna jest szczupła czy gruba - żadna nie wygląda dobrze